Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Koronkova

JESTEM PO ZABIEGU POWIĘKSZANIA PIERSI cz.2

Polecane posty

Violesia ja dopiero w lipcu mam zabieg:( ale chetnie Ci przesle fotki jak juz bede po :)

Miśka, no zakręcona jestem :-) Dopiero teraz zauważyłam w stopce, ze 2.07 :-) pewnie myslałam 7.02 :-) Wybacz! :-) Mam nadzieję, ze do lipca się zdecyduje :-) bo inaczej zostanie mi tylko wypychanie staników :-)

Maggietka konsultacje są u doktorka w każdy piątek i nie trzeba sie wcześniej rejestrować ,na zabieg musiałabyś czekać na tą chwile ok 3miesięcy.Po zabiegu ok tygodnia będziesz pewnie obolała,ale każdy następny dzień jest już coraz lepiej.Po ok 2tygodniach już nic nie boli i możesz robić już prawie wszystko nornalnie.Akurat ja tak to przechodziłam i moje koleżanki które robiły cycuchy,ale niektóre piszą dziewczyny że już 2-3dni po zabiegu są w pełni sprawne.Na kontroli byłam już 4 razy,ale jeżeli jest wszystko ok to myśle że możesz przesłać doktorkowi fotki mailem.Płaciłam 8500tyś.

wypychanie stanika to też jakieś wyjście... gorzej jak trzeba go zdjąć :) prędzej czy później i tak pewnie się zdecydujesz, ja żałuje tylko że tyle czasu mi to zajęło :(

Gość Majka ole
janess-w jakich okolicach niemiec mieszkasz??Moze jestesmy sasiadkami a niewiemy?:-) Jak narazie przekonuje meza,czasem mowi,ze ok potem mu sie cos odmienia i niechce,czy wasi mezowie czy chlopacy mieli jakies problemy z wasza decyzja o powiekszeniu piersi?? Mam jedno dziecko i boje sie ze jak bym chciala drugie,a np bedzie po porodzie nawal mleczny jak dam sobie z tym rade?Mialyscie takie sytuacje moze? Madzeta-ja tez bym kazdemu sie przyznawala jakby sie pytali,mysle,powiekszenie piersi czy botox lub doczepianie wlosow jest czyms normalnym,przeciez to nie przestepstwo zeby sie tego wstydzic:-)Chociaz z jednej strony wiem,ze ludzie potrafia byc zlosliwi w takich sprawach,i takim ludziom zadne wytlumaczenie nie ulzy

Violesia kochana decyduj się ,bo lato się zbliża i czekają te wszystkie stroje kąpielowe i te wszystkie bluzeczki których wcześniej nie mogłyśmy nosić, Naprawde szkoda czasu ,później będziesz żałować że tak długo zwlekałaś.

Mój mąż wogóle nie miał nic przeciwko,tak naprawde to nawet go nie pytałam .Najpierw powiedziałam żeby mnie zawiózł na konsultacje,a jak przyszedł czas operacji to poprosiłam żeby dał mi pieniążki i mnie zawiózł. Ale on ma taki charakter że zawsze się zgadza z moimi pomysłami nawet tymi nieprzemyślanymi.

Dziewczyny ...uwaga ... jeśli lekarz zaakceptuje moje badania do w czwartek będę miała biust. Właśnie wysłałam faks i muszę powiedzieć, że największy stres ,jak do tej pory, to było oczekiwanie na wyniki. Wydaje mi sie, że nie są takie złe.

Gość Majka ole
aniula-a to fajnego meza masz;-) Moj to zawsze ma cos do powiedzenia,w sumie i tak zrobie co chce,ale jednak wole zebysmy byli zgodni w tej sprawie

Gość Majka ole
gg12-ale bym chciala byc teraz na twoim miejscu,jestes juz tak blisko swojego celu:-)

Majka pewnie że najlepiej się dogadać z mężusiem ,przecież będziecie się nimi razem cieszyć:) gg ,a ukogo robisz i jakie ,bo gdzieś przeoczyłam?

Robię u Kasprzyka z tym , że zabieg miałam mieć w kwietniu ale zadzwoniłam i poprosiłam, że jeśli tylko coś sie zwolni to prosze o tel. I tak wskoczyłam na wcześniejszy termin.

A jakie to jeszcze nie wiem mam dokonać wyboru w dzień zabiegu. Wstępnie 325 anatomy.

Czekam na decyzję dr Kasprzyka. Mogę tylko poddać sie zabiegowi w określonym czasie niestety. Nic to pożyjemy zobaczymy. Mam nadzieję, ze w przyszłym tygodniu coś sie \"ruszy\" i bede miała swój \"termin\". Aniula twój mąz ma podobny charakter do mojego :-) Mój tez nie protestuje i na wszystko sie zgadza :-) Aniulka a co dr mówi na temat blizny? Zaniknie?

Anula chodzi mi o cięcie, czy zostanie widoczna blizna? Co na ten temat mówi dr.

Mojej blizny już niewidać ,tylko mój mąż jak jest w bliskim kontakcie z moimi cycuchami(ha,ha,ha) to może ją dostrzec.

gg gratuluje, ty tak samo jak ja mialam miec operacje w maju a juz jestem tydzien po :-) wlasnie dzis bylam na kontroli, wszystko super, mam nowy biustonosz w ktorym piersi wygladaja jeszcze lepiej, moge juz cwiczyc na stepperze, za miesiac moge isc na solarium a i z ta opuchlizna to roznie bywa, doktorek powiedzial ze jak zejdzie opuchlizna z mostka to piersi moga wydawac sie jeszcze wieksze a nie mniejsze, takze nie koniecznie maleja :-) ;-)

Gość Gosiunia26
Dziewczynki powiedzcie mi jak to jest ze szwami mogą być samo rozpuszczalne ? (znaczy nici a nie szwy;))

gosiunia ja myslalam ze bede miala dzis wyjmowane szwy, a okazalo sie za doktor obcial tylko koncowki a szwy mam rozpuszczalne

Pomponiara ten szybszy termin to dzięki Tobie. Zadzwoniłam zapytać o badania i przy okazji o temin. Dwa dni później telefon z propozycją szybszego terminu.

Gość Gosiunia26
No to super może nie będe musiała jechać drugi raz jak wszystko będzie ok.:)

alez piszecie.. ;) Diablica - ja się na przemian boję i cieszę ;) generalnie nie mogę się doczekać.. Kasiek - daj znać co u Ciebie.. a co do faceta/męża/etc.. mój w kwestii piersi zasadniczo nie miał NIC do powiedzenia, ja jestem tak zdeterminowana by ten zabieg zrobić, że poddał się dość szybko i odpuścił przekonywanie mnie żebym zrezygnowała. jako że mamy wspólne konto siłą rzeczy dokłada mi część pieniążków. ale.. za mną już od dawna chodziły też inne \"zabiegi\" (piszę w cudzysłowie, bo w porównaniu do op cycków to są maleńkie zabiegi). i tu już mój facet się zaczął troszkę wymądrzać, mimo że nic nie wie na ten temat.. zatem olewam jego zdanie w tym temacie, moje ciało, moja kasa, moje marzenia! pozdrawiam :P

Gość alexar
Madżenta ja wybieram się do Sirka,bo mam najbliżej i z tego co się orientowałam to jest dobry,wiedziałam tu na forum dziewczynę która tez u niego robiła ale jakos terz się nie pokazuje :-( bardzo się cieszę ze nie zostałam sama na wrzesień :-)

Gość Dakota655
hej dziewczyny, podczytuję Was trochę już czasu, ale teraz dopiero coś mnie najszło żeby postukać... Ja mam zabieg w czwartek, robię w Bydgoszczy Centrum Bieńkowski, u dr Świątkiewicza. Już nie mogę się doczekać, z newrów nie śpię, nie wiem cały czas czy wziąć okrągłe czy anatomy, dr. proponował te drugie... Dziewczyny, mam pytanko odnośnie ciuszków: czy już po op. leżałyście ubrane w piżamkach, czy tylko w tych bandażach? Czy można się ubrać w rozpinane rzeczy, czy tak boli, że nie można rozłożyć rąk? Nie wiem co spakować.

Gość Dakota655
hej dziewczyny, podczytuję Was trochę już czasu, ale teraz dopiero coś mnie najszło żeby postukać... Ja mam zabieg w czwartek, robię w Bydgoszczy Centrum Bieńkowski, u dr Świątkiewicza. Już nie mogę się doczekać, z newrów nie śpię, nie wiem cały czas czy wziąć okrągłe czy anatomy, dr. proponował te drugie... Dziewczyny, mam pytanko odnośnie ciuszków: czy już po op. leżałyście ubrane w piżamkach, czy tylko w tych bandażach? Czy można się ubrać w rozpinane rzeczy, czy tak boli, że nie można rozłożyć rąk? Nie wiem co spakować.

Gość Dakota655

Gość alexar
jeśli chodzi o mojego Męża to też nie musiałam Go dlugo namawiać,jest taki kochany,że spełnia moje "zachcianki" :-D

Gość Dakota655
sorki za te powtórzenia, ale dopiero się rozkręcam...

dakota ja mialam pizame wkladana przez glowe i nie mialam zadnych bandazy, tylko plastry na cieciach i biustonosz podtrzymujacy naprawde nie ma sie czego bac, nie jest tak zle i lepiej wyspij sie przed operacja bo po czeka cie spanie na plecach (niezbyt wygodnie) ale cycuszki wynagradzaja wszystko :-) a wiesz ze anatomy moga sie przekrecic? napisz cos wiecej, jakia masz miec pojemnosc implantow?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się