S_A_M_A_N_T_A 0 Napisano Marzec 7, 2009 Becia, fotki poszły. Ewcia, rób nowe foty i przesyłaj :D masz zajebiscie blisko siebie piersi.. cudnie :) pamiętajcie, że naturalne E czy F różni się wielkością od silikonowego (silikonowe jest mniejsze), a także że miesnie spłaszczają implant, więc jeśli dany impl ma przykładowo 5 cm projekcji to nie będziemy mieć w obwodzie o 5cm więcej. i to się różni także w zależności czy okrągły czy anatom. szkoda niestety ;) można by zaplanować przyszły rozmiar i zacząć kupować śliczną bieliznę wcześniej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MICI Napisano Marzec 7, 2009 NIE CHCE SAMANTA.JEZELI KTOS TU COS PISZE TO INNI MAJ PRAWO TO CZYTAC.TY PISZESZ I WSZYSCY MAJA CIE CZYTAC JA NAPISALAM TYLKO PRAWDE Z ZYCIA WZIETA MIALAM 2 ZABIEGI I WIEM W CZYZ SPRAWA.A TY NIE MIALAS A RAD UDZIELASZ WSZYSTKIM A CZASEM BZDURY PISZESZ I JAKOS NIKT CIE NIE USUWA. EWCIA WIECEJ WAS CZYTAM NIZ PISZE I NIEWIEM CZEMU JESTEM POMARANCZOWA. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
violesia 0 Napisano Marzec 7, 2009 Tak się składa, ze moja ciocia ma silikonowe e/f. Wprawiony dokto wstrzela sie w rozmiar - granica błedy w wyliczeniu to przeważnie 1-2cm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karo.s 0 Napisano Marzec 7, 2009 No dziewczyny, dzięki za rady z wypch. stanika i zmierzeniem będzie idealnie :) wiecie już mi niewiele czasu do zabiegu zostało a ja tu jeszcze nie wiem co chce :):) a dr. musi przecież zamówić implanciki. Jeszcze mam pyt. czy na jakieś wyniki czeka się tydzień , grupe krwi mam, jeszcze krzepliwwość i td. Violesia mi dr. prop. mentory HP 275cc 10.9 4.6 albo eurosilicone ES 81 280 cc 10.9 4.3, nie wiem czy nie za małe :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karo.s 0 Napisano Marzec 7, 2009 Ja też BARDZO proszę o fotki Ewci biuściku z góry dziękuje.:) na maila ( karosilska@gmail.com) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S_A_M_A_N_T_A 0 Napisano Marzec 7, 2009 napiszę w skrócie, bo ileż można pisać o tym samym. jeśli ktoś czuje przesyt moją osobą - NIE MUSI w ogóle czytać tego, co TU piszę. w sieci pewnie jest wiele tego typu for, odnajdźcie swoje miejsce gdzieś, gdzie będziecie czuć się lepiej - tak, jak ja odnalazłam swoje miejsce tutaj Violesia, nie do końca masz rację, ale.. pewnie nie trzeba pyrać co za mistrz tak się wstrzelił z rozmiarem u Twojej cioci, mimo to dla pewności napisz :) :) Karo, poczytaj na przykład na forum beauty w polsce opinie o implantach mentor i eurosilicone :) myslę, że wtedy łatwiej będzie podjąć Ci decyzję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janess 0 Napisano Marzec 7, 2009 Karo.s mi dr.dobral anatomiczne,ja badania robie w Luxmedzie,wyniki tego samego dnia,oprocz grupy krwi(nastepnego dnia) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniula28 0 Napisano Marzec 7, 2009 Karo.s dr. Kubasik ma całą rozmiarówke eurosilikonów ,także nie musi ich zamawiać ,chyba że zdecydowałabyś się na mentory wtedy tak,a jeżeli chodzi o wyniki to nie powinny być starsze niż tydzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karo.s 0 Napisano Marzec 7, 2009 Violesia , wypchałam tak na 87, 88 cm i masakra , dla mnie za wielkie, nie czuje się wogóle , dr. chyba ma racje że proponuje mniejsze :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
violesia 0 Napisano Marzec 7, 2009 Sarkazm był zbyteczny w zapytaniu, bo nie wiem, czy MISTRZ którego TY miałaś na myśli potrafi się wstrzelić w rozmiar, bo jeszcze nie byłam na konsultacji. Ale jak tylko bedę po, to naturalnie dam ci znać. Ale skoro pytasz Sam o Mistrza cioci, to juz cie informuje! Był to czeski MISTRZ z Brna, którego nazwiska niestety nie pamietam. Sam, masz szczeście bo niedługo będe w Brnie i jesli będziesz nalegać, to popytam kolezanek w Czechach, które robiły piersi o rozmiar planowany i faktyczny po op. Zrobię, to extra fur Dich - taka bedę! Były na ten temat nawet programy w tv chyba na travel& living i na pro7. Lekarze, którzy robia tysiące operacji rocznie wstrzelają sie w 90 %. Czego Tobie i wszystkim życze! :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S_A_M_A_N_T_A 0 Napisano Marzec 7, 2009 takie negatywne uczucia są mi obce, jestem ponad to hihi :) szkoda ze nie pl, z takich dalszych okolic i tak się nie wybieram :) niemniej, thx za odpowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
violesia 0 Napisano Marzec 7, 2009 Karo, zatem wszystko jasne :-) Mi 88 pasi, ale 90 to juz masakra. Zreszta nie chciałabym mieć zbyt dużej różnicy pomiedzy obwodem w piersiach a w biodrach. A w biodrach mam tak 86-87. Zatem na oko 88 bedzie jak w sam raz :-) Właśnie, a ile masz w biodrach? Moze to ci pomoże? Zreszta jak sie nie czujesz dobrze w wielkich (tu w wypchanych piersiach) to dr mial racje wybierając małe :-) O! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saphire1983 0 Napisano Marzec 7, 2009 karo dzieki zgadzam sie sam,ja mam silikomnowe e ,f a moja kol ma naturalne i roznica jest bardzo duzo ale sa wyjatki od reguly:) sam czym ty sie przejmujesz :) violesia niooo przestan:) moze zawrzesz rozejm cio?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saphire1983 0 Napisano Marzec 7, 2009 czy to forum moze powrocic do normalnosci?? bo robi sie naprawde nieprzyjemnie ten topik ma inny cel:/ gdyby ktos zapomnial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S_A_M_A_N_T_A 0 Napisano Marzec 7, 2009 Black, przecież jest normalnie :) :) a tak btw.. czy ja dobrze przeczytałam na beauty.. 700..?? WOW! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saphire1983 0 Napisano Marzec 7, 2009 sam ;) a normalnie nie jest priv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janess 0 Napisano Marzec 7, 2009 tu sie robi nieprzyjemnie i pusto:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saphire1983 0 Napisano Marzec 7, 2009 janes no ktos tu z zazdrosci podejrzewam wprowadza takie klimaty aby topik sie przeniosl gdzie indziej:) kurcze jak ja ci zazdroszcze tych nowych cycuchow: ) w sumie to oczekiwanie to taki fajny stan i odliczanie dni a pow gdzie robisz bo nie wszytsko wylapuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saphire1983 0 Napisano Marzec 7, 2009 aniula nie dostalam twoich fotek moze zle meila wpisalas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniula28 0 Napisano Marzec 7, 2009 Black wysłałam jeszcze raz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saphire1983 0 Napisano Marzec 7, 2009 sam dziekuje za pomoc jestes kochana :) wyslalam ci jeszcze jednego meila :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saphire1983 0 Napisano Marzec 7, 2009 aniula nie mam :( musisz zle meila wpisywac :( black_saphir83@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewcia konewcia 0 Napisano Marzec 7, 2009 Dziewczyny chciałam Wam coś doradzić Jak już powypychacie staniki gotowanym ryzem,lub woreczki z wodą to pamietajcie o podstawowej sprawie!!!!!!!!!!! NIE PATRZYMY NA WYPCHANY STANIK,{dodam że stanik musimy kupić duży tz. rozmiar jaki chcemy osiągnąć np.D } TYLKO ZAKŁADAMY NA TO BLUZKĘ LUB INNĄ RZECZ I DOPIERO WTEDY OCENIAMY CZY PIERSI WYJDĄ DUŻE ...CZY ODPOWIADA NAM OGÓLNY WYGLĄD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saphire1983 0 Napisano Marzec 7, 2009 aniula nie mam :( musisz zle meila wpisywac :( black_saphir83@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewcia konewcia 0 Napisano Marzec 7, 2009 Black ,mogę prosić o Twoje zdjęcia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saphire1983 0 Napisano Marzec 7, 2009 ewcia witam :) jk jak wlalam wody do woreczka i wsadzilam w stanik to bylo meggggaaa a po op widze ze jest dobrze ale normalnie :) ale ty masz cycuchy nic dodac nic ujac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniula28 0 Napisano Marzec 7, 2009 Black napewno dobrze ,bo skopiowałam Twojego maila nie mam pojęcia czemu nie dochodzą.Spróbuje jutro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saphire1983 0 Napisano Marzec 7, 2009 aniula przepraszam wpisalam wczesniej zlego meila :) moja wina :) jeszcze raz sorry :) teraz jest dobry wiec prosze o jeszcze jedna probe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewcia konewcia 0 Napisano Marzec 7, 2009 Samancia Fakt są teraz bliżej :) w porównaniu z tym co było...;) Przy mojej sylwetce wyszły super,co prawda sutki rozchodzą się na boki ale cóż taka uroda;) Dziewczyny która pisała o tym spaniu na brzuchu? Wydaje mi się ,ze jeżeli ta Pani zmieni na rozmiar D to i tak nie będzie mogła spać na brzuchu!!!! Ja już nie śpie 1.5 roku do 7 miesięcy nie mogłam spac spokojnie na boku,ale zapewniam Was wszystko przechodzi i zostaje sam raj:)))))) pamiętam jak na wczasach połozyłam się na miękkim materacu w basenie na brzuchu:))))) ojojojjj co to był za odlot,jak przyjemnie było:) Jeszcze jedno mam naprawde duże implanty i całe szczęście nie czuję żadnych bóli kręgosłupa ,czuję się tak jakbym miała je od zawsze:)))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewcia konewcia 0 Napisano Marzec 7, 2009 Dzięki Black i tak żadne worki nie oddadzą efektu po zabiegu,ale zawsze jest jakieś odniesienie:) tylko tak jak napisałam załużcie na to bluzkę m,marynarkę lub coś luźniejszego Tak jak pisałam już kiedyś i często wspomina o tym Samanta,że silikonowe D k.anatomiczny to wychodzi najczęściej naturalne C itd,a jeżeli jeszcze będzie zwykły profil to już macie gwarantowane C Pamiętajcie jeszcze o jednym przykładowy rozmiar D będzie inaczej wyglądał u dziewczyny z obw.pod biustem 70cm i inaczej przy obwodzie 80-85cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach