kawa3w1 0 Napisano Czerwiec 16, 2010 NUSIA czemu ja nie widzialam Twojego biustu jeszcze? ;) COSMOPOLA noe balas sie tak w ciemno stroju zamawiac? tak bez mierzenia na nowe cycuchy? jaki rozm zamowilas? bo my ten sam rozmiar chyba mamy :) Stroj bardzo fajny ale ja bym sie przez internet nie pokusila chyba teraz zamowic :P Fajne masz cycuchy, male jest piekne ;) Ogolnie bedziemy wygladac dziewczeco z malym kraglym biustem :) nie kazda musi byc seksbomba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cosmopola 0 Napisano Czerwiec 16, 2010 kawa ano nie bałam się dużo rzeczy zamawiam przez internet, zawsze można zwrócić. Strój miodzio więc nie będę zwracała :D no z rozmiarem to była loteria :P ale to w końcu skąpe bikini więc wyszłam z założenia że lepiej będzie wyglądać za małe niż za duże i wzięłam miseczkę B cóż jakby trochę za mała ale to akurat mnie cieszy :D hehe no w każdym razie trudno mi powiedzieć czy będzie idealna czy nie bo na razie cycki są za twarde i jeszcze takie nieruchome, też tak masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boobsie 0 Napisano Czerwiec 16, 2010 smo nie moge otworzyc stronki z bikini .. czekam na fotki , bonitka , becia ??? plis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cosmopola 0 Napisano Czerwiec 16, 2010 wiesz co to wejdź na stronkę www.intymna.pl i tak w strojach kompielowych wybierz grupę bikini i na 3 stronie jest strój: Judy 12ZD kostium kąpielowy rózowiutkie bikini góra w kwiatuszki mówię wam prześliczne!!! Boobsie miałaś problemy z kichaniem po operacji? Masakra! Nie wiem czy mi coś nie szczeliło przy tym kichnięciu :D hehe 15.02.2010 - 58,5 kg 25. 02. 2010 - 52,5 kg :)))) Cel: 50 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
becia769 0 Napisano Czerwiec 16, 2010 Boobsi wysłałam fotki:) Cosmopola ja się modliłam,żeby mi się nie chciało kichać i chyba z półtora msc nie kichałam,ani nie kaszlałam:)Na pewno nic Ci tam nie strzeliło:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boobsie 0 Napisano Czerwiec 16, 2010 Cosmo hahahahhaha ja tak jak becia mowi , miesiac nawet pierdnac sie balam , pierwsze 2 tygodnie jak musialam kichnac to cala akcja byla ,trzymalam sie za cycki , schylalam sie w dol etc ... na prawde nie zazdroszcze dziewuchom , ktore wymiotowaly po narkozie , boze jak te odruchy wymiotne i sam zyganie musialo bolec :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eteryczna 0 Napisano Czerwiec 16, 2010 Hej Dziewczynki mam nowe fotki, i zachwycona jestem tym cieciem okolosutkowym moim bo blizny mega male a beda jeszcze mniejsze;) Chciałam szczególnie prosic Cosmopolie i Kawe3w1 o ich fotki bo my mamy chyba te mniejsze;pja tam zaluje Wy widze nie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boobsie 0 Napisano Czerwiec 16, 2010 BECIA super piersi , ladniutkie , kai masz teraz rozmiar , bo w staniku wygladamy podobnie ;-) BONITKA sluchaj na jednej focie ci sie implant odznacza , a na innych nie , nie wiem o co chodzi ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cosmopola 0 Napisano Czerwiec 16, 2010 Eteryczna głupia jesteś! Masz cyce jak donice! Bardzo ładne Ci wyszły, większe byłyby niefajne przy Twojej filigranowej figurze. Blizny super! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boobsie 0 Napisano Czerwiec 16, 2010 ETERYCZNA DAWAJ FOTY ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
becia769 0 Napisano Czerwiec 16, 2010 Boobsi noszę 70g lub 65h,ale swoje muszę wychodzić,żeby dostać taki rozmiar ładny i dobrze dopasowany.Dwa lata temu był dramat,ale teraz szanse się zwiększyły na necie jest trochę sklepów z większą rozmiarówką:)Wyślij mi kochana swoje fotki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boobsie 0 Napisano Czerwiec 16, 2010 uuu becia ja 80 D , hmm twoje wieksze , ja mam problem z ladnymi stanikami D , ramiaczka juz od D sa grube :-( , ale znalazlam sklep w ktorym D sa ladniutkie staniczki i tam zakupilam pare ...wyobrazam soebi G , H nie jest latwo .. wyslalam foty .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boobsie 0 Napisano Czerwiec 16, 2010 Cosmo SUPER SWEET tan twoj kostium :-) ja zamowialm z Victoria Secret , ale jeszcze czekam , prawie miesiac ta przesylka idzie , ale warto ;-) ta intymna.pl tez wysyla za granice ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
becia769 0 Napisano Czerwiec 16, 2010 Boobsi dzięki za fotki,niezły cyc:)Czemu nosisz 80 pod biustem,przecież jesteś szczuplutka,nie podchodzi Ci stanik do góry,nie jest za luzny pod?Wielkością Twój cyc jest bardzo podobny do mojego,czekam na nowe fotki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boobsie 0 Napisano Czerwiec 16, 2010 becia , gdzie ja szczuplutka , nie gruba - to sie zgodze ;-) ale do szczuplutkich nie naleze , ja mam 80 cm pod cyckami , i mi pasuje , wczesnie zawsze nosilam 80A .... hmmm musze przymierzyc 75 D..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
becia769 0 Napisano Czerwiec 16, 2010 Boobsi mierzysz się ciasno pod i masz 80cm(bardzo ciasno pod)należy pamiętać,że staniki mają rozciągliwy materiał i około 5cm(minimum to zależy od materiału) trzeba kupować mniej niż co nam wyjdzie po ciasnym zmierzeniu pod,czyli jak kupowałaś 80D to teraz spróbuj 75E.75D będzie za mała miseczka,im mniej pod biustem tym większa miseczka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
becia769 0 Napisano Czerwiec 16, 2010 Kiedyś też nosiłam 80cm pod,bo mi się wydawało,że stanik nie może być ciasny.Wtedy cały czas mi podjeżdżał do góry,a przed op od jakiegoś dr usłyszałam,że jak stanik podjeżdża non stop to dochodzi do czegoś takiego jak wcieranie przez niego piersi,które zanikają. Najlepszy test na dobrze dobrany stanik to nałożyć go i unosić ręce wysoko do góry,jak stanik się nie podnosi i jest na swoim miejscu to ok:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kawa3w1 0 Napisano Czerwiec 16, 2010 COSMOPOLA no sa nieruchome ale to im chyba tak zostanie skoro sa silinkonowe :) A co do twardosci to moje sa miekkie- przynajmniej tak mi sie wydaje, mozliwe ze z czasem zmiekna jeszcze bardziej :) ETERYCZNA zrobie jutro fotki i na 100% posle :) sama bede sie im miala dopiero jutro okazje lepiej przyjrzec. Cosmopola tez troche zaluje ze nie wybrala wiekszych ale ja poki co nie narzekam i mam nadzieje ze nie bede. Zreszta jakby mi wlozyl wieksze to by mnie chyba w zeszlym tygodniu rozerwalo albo by mi sie robily jakies torebki i inne dziwne rzeczy ;/ Z niczego nie da sie zrobic balonow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kawa3w1 0 Napisano Czerwiec 16, 2010 eteryczna poslij mi tez swoje foty, niech no zerkne na co narzekasz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nusia2552 Napisano Czerwiec 16, 2010 Kobiety ale ja nie mam swoich na kompie - tylko mąż zgrał na pendrivie a wziął go ze sobą do pracy jak wróci dopiero mogę Wam odesłać swoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eteryczna 0 Napisano Czerwiec 16, 2010 Kawa3w1 i Boobsie psozly foty ps a Wy slyszalyscie o nocy cyckow w lodzi?co sie 3 lipca odbywa? ;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boobsie 0 Napisano Czerwiec 16, 2010 eteryczna , wyglada ladnie !!! :-) , zadnych blizn pod piersia , fajnie masz.. KAWA tu jest tez rownorzedne forum , nie widze cie tam .. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3308555&start=24930 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kawa3w1 0 Napisano Czerwiec 16, 2010 ETERYCZNA cycuchy masz fantasta a jakby byly wieksze to by bylo moim zdaniem przedobrzone. Moze to juz tak jest ze kazdej sie wydaje iz "moglyby byc troche wieksze" bo w miare jedzenia apetyt rosnie :) BOOBSIE bede zagladac na tamto forum :) a nie lepiej byloby sie skupic na jednym forum a drugie zamknac? :> nie mowie zeby na to przejsc, moze byc na drugie ale po co sie rozdwajac ;) Co do spotkania to ja do Łodzi za blisko nie mam :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
becia769 0 Napisano Czerwiec 16, 2010 To forum zostało kiedyś otwarte tylko dlatego,że na tamtym było długo przeciążenie i nic nie dochodziło:)No i tym sposobem przeniosłyśmy się na te,a teraz oba hulają i skaczemy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
becia769 0 Napisano Czerwiec 16, 2010 Kawa a skąd jesteś,bo ja ze Szczecina i mi też do Łodzi za daleko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eteryczna 0 Napisano Czerwiec 16, 2010 kawa3 w 1 mamy dwa fora i prosze nie marudzic ale i tu i tu zagaladc;)poza tym Kawusia nikt nie ma blisko!;/ ale to ma byc własnie fum, podroz pociagiem itd itp. Dziewczyny apropos Lodzi mam juz znaczki, dla nas ale bajer-mowie Wam ;)ja juz sie nie moge doczekac, przy czym ponawiam ogloszenie o NOCY CYCKOW;) i wysle zaraz kolejny raz aktualna liste i program imrpezy prosze sie zglaszac bo trzeba rezerwowac pokoje ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
becia769 0 Napisano Czerwiec 16, 2010 Eteryczna Słońce niedawno jechałam pociągiem do Krakowa ponad 10 godz i dziękuję bardzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eteryczna 0 Napisano Czerwiec 16, 2010 Becia ale spotkanie w Lodzi,poza tym teraz mozna tak w pociagach wybierac ;) Noc Cycków 2010- 3 lipca 1Cosmopola 2Renatka88 3Kasinkaaa 4Agutka78 5Niusia2552 6Eteryczna zakwaterowanie:Hotel Ibis(centrum Łodzi) Kolacja: Manufaktura,restauracja Bella Napoli Impreza: Klub Czekolada(rezerwacja)potem clubbing -Mamy własne znaczki,więc znaczne jesteśmy;)"nobody's perfect...but we..sorry" -Winko w pokojach ;)poki co mamy zarezerowanych 6 pokoi dwuosobowych na 1 pietrze;) Czekamy na chętne dziewczynki, i błagam nie piszcie że macie daleko, kazda z nas ma, no może orpocz nusi i agutki-bo sa z Łodzi;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eteryczna 0 Napisano Czerwiec 16, 2010 aha potrzebuję wiedzieć, które z dziewczyn zdeklarowanych już palą,bo zamówię pokoje,gdzie będą mogły oddawać sie bezstresu swojemu nałogowi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kawa3w1 0 Napisano Czerwiec 16, 2010 no dobra , jestem chetna na wyjazd do Lodzi :D Skoro Cosmopola tez jedzie a jest z Tych to jakos sie mam nadzieje zlaczymy (o ile chcesz) w trasie zeby nie trzeba bylo podrozowac samemu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach