Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Koronkova

JESTEM PO ZABIEGU POWIĘKSZANIA PIERSI cz.2

Polecane posty

Gość MARICZKA1979
MARTA napisz jakiej firmy staniczek dostałaś i czy jesteś również obwiązana pasem pozdrawiam

Gość gikofffaggg
yxorma pisala ze jest PO ze piersi wydaja sie duuuze ale liczy ze beda mnijesze gdy opuchlizna zejdzie. Mowi ze po przebudzeniu (jak jej dr. opowiadal) na slowa "ma pani nowe piersi" odpowiedziala ze piersi sa nieiteresuja tylko chce tanczyc pisze ze czuje sie dobrze i gdyby nie to ze ma ograniczone ruchy to niewiedzialabym ze miala OP (wczoraj o 15-stej byla operowana) ma okragle 400 TO JEST CYTAT Z FORUM NA KAFETERII OD NIJAKIEJ dominika87gd Ciekawe czyj sen jest prawdziwy :))

haha, wlasnie tez sie zdziwilam ;) mysle ze Dominice sie cos popieprzylo :P bo yxoram to inna laska w ogole, pisala ze miala jakies klopoty ze zdrowiem i dlatego sie dziwilam ze jednak zrobila op "mimo wszystko". marta witaj w gronie - oby wszystko szlo bez komplikacji!

to co oni dają ze my takie roztańcowane hihih.... miałam na sobie stingi, dół od piżamy oraz skarpetki hihihi.... nie trzeba było być nago.... moje też dośc duze..ale jak zejdzie opuchlizna i zaokraglą się będzie cud malina :)

a to możliwe ze dominice sie pomieszało cosik..... hihih to ja chciałam tańcować zamiast miec nowe cycki hihihihi..ale jaką miałam piękną suknie w tyn narkozowym śnie hihihi

Gość gikofffaggg
Tylko , ze marta nie miala 400 okraglych :)) Ta dominika to niezle szurnieta lasencja

Gość gikofffaggg
musze to wyjasnic:)))

Gość MARICZKA1979
MARTA ale ulllggga nie wyobrażam sobie być naga więc super napisz Marta jakiej firmy stanik dostałaś dzieki z góry

Gość MARICZKA1979
Marta i czy oprócz stanika masz na sobie pas

Gość Zapraszamy!
Codziennie kilka nowy artykułów, wiadomości o naszych specjalistach, największy katalog Specjalistów, Klinik, Gabinetów i SPA. Konkursy z cennymi nagrodami w postaci markowych kosmetyków, zabiegów oraz wiele niespodzianek dla Ciebie !!! www.feelbeauty.eu Zyskasz tylko czystą wiedzę, konkretą informację. Zapraszamy www.feelbeauty.eu

nie mam pasa ale w jego miejsce mam bandaż elastyczny i dr kazał mi go nosić miesiąc aby zrobić górą równą linię implantów.... nie mam pojęcia jakiej firmy stanik ale jutro sprawdze ja zdejmę... wiem, ze miska b ale dużo za mała bo ciśnie jak wściekła..no niby taka jej funkcja ale niemiłe to... :/.....

Marta...gratuluje nowych cyckow i życzę szybkiego powrotu do normalności :-) Jesteś pozytywnie nastawiona wiec pewnie szybko ból Ci przejdzie ;-) U mnie lipa jak narazie bo w poniedziałek maja mi powiedzieć w klinice czy zdążą mi zrobić dodatkowe badania serca bo są konieczne, w tych pierwszych badaniach coś wyszło nie tak i musza jeszcze raz zrobić inne ale nie wiadomo czy zdążą przed piatkiem??? Być może we wtorek lub środę, jeśli tak i wszystko będzie OK to klade się na stół w piątek w południe :-) Jakiś nie czuje tej operacji :-( pewnie dlatego ze jeszcze nic pewnego a tak bardzo tego chce!!!!!!!!! Emi, jeszcze 3 dni i będziesz jedna z cycolinek, nie denerwuj się...trzymam kciuki żeby Ci weszły te upragnione 440 :-)

monis ja do ostatniiego dnia nie czułam ze bedzie ta op..jakoś miałam wraenie ze sie rozchoruję bo od 3 dni bolało mnie gardło.. a dziś jestem 3 dni po.....oby wyniki tycg badań wyszły ci dobrze... wiem ze można też zrobic operacje w znieczuleniu miesicowym...myśle ze chyba jakoś w kręgosłup bo nie wyobrażam sobie ze niby tylko w pierś...

emi wzięłam oba hihih prawa 350 lewa 375..ze wzglądu na asymetrię. u mnie już przed samą op okazało sie ze ta mniejszą pierś mam o 1 cm nżej niż wieksza co podobno sporadycznie sie zdarza bo zazwyczaj to większa jest niżej i dr musiał mi jeszcze obniżyć lekko fałd.. w sumie mialam wybór albo równo u góry w staniku albo od dołu toples..a ja jakoś toples nigdzie nie latam hihi wolałam zeby implanty były równe górą.... nastaw sie że najcieższa piewsza noc a potem z każda godziną bedziesz czula ze jest lepiej... 48 godz po operacji jest największy obrzęk i faktycznie dziś zaczynam czuć lekkie ustępowanie... drenów nie było potrzeby bo pole pooperacyjne było czyste i bez wycieków a dr mówił mi ze dreny to zawsze kontakt implantow ze środowiskiem zewn i ryzyko przedostania sie bakterii oaz częste wycieki z miejsca po usunięciu drenow... generalnie bólu się nie bój, bo szybko do niego przywykniesz a jak bedzie cię męczył to weźmiesz przeciwbólowe i już... narkoza też luz ..dostaniesz coś w zyłkę i zero stresu jak patrzyłam jak mnie przypinają do łóżka operacyjnego i myślałam o jakie fajne pasy:) potem zamknęłam oczy pospałam i usłyszałam pani marto prosze oddychac ma pani nowe piersi i tyle.. .nie bój sie poród jest gorszy :) największy problem to siadanie ale łózka na pilota są najczęsciej więk sobie postawisz do pionu i pyk...a dzisiaj w nocy to z płaskiego w domu siadałam. złapałam się pod kolaka i prostowałam nogi aż mnie posadziło :) generalnie ból jest taki jakbys ostro potrenowała na siłowni taki mega zakwas, naciąganie skóry i takie rozpychanie, znajdziesz sobie pozycję to nawet nie bedziesz nic czula mnie teraz to bardziej bolą plecy niz te cycorki :) więc znowu mężusia poprosze o masowanko hihih

Gość MARICZKA1979
MARTA mam nadzieje,że ja też będe miała taki luzik jak ty po operacji,wytrzymalam porody to i to też dam radę znieść.Kurcze jak to jeszcze daleko zostało 53 dni do operacji może pomału zacznę odliczanie to szybciej zleci hi hi pozdrawiam

Gość MARICZKA1979
EMI ja mimo ze tak daleko do operacji to na samą myśl jest mi słabo,będzie dobrze mnie troszkę lepiej po tym co napisała Marta ale pewnie strach bedzie do końca,mąż to tylko słucha o tych moich cyckach hi hi .POWODZENIA noi pomyśl ze za chwilkę będziesz kolejną cycolinką a ja......

Marta ciepło się na sercu robi jak się ciebie czyta. Wspaniale że tak dzielnie to wszystko przechodzisz !!! Emi, Moni - widzicie? wszystko będzie dobrze. Trzeba uwierzyć i mieć dobre podejście :)

Gość MARICZKA1979
EMI życze powodzenia noi wspaniałego biustu (oczywiście tego większego).Szybkiego powrotu do nas POZDROWIONKA MARTA jeśli juz wiesz jaki to staniczek to jeśli możesz to napisz ,napisz tez jak samopoczucie,jak tylko dojdziesz do siebie to gdybyś mogła przesłać fotkę swoich anatomicznych piersi to byłoby super bo tych po operacji nie widziałam (tylko w necie )pozdrawiam

hej babki stanik ma miskę b ale za cis=asna jakies 2 rozmiary więc myśłę ze bedzie duże c małe d :).... prawa perś bardziej boli i spuchła górą jak balon.... no ale daję radę :)....

Gość martusiaaa1122
czesc cycolinki:) juz kiedys tu pisalam... mialam miec operacje we wrzesniu ale niestety sie rozchorowalam w dzien operacji i musielismy przelozyc... nowy termin na 18.01.2011 czyli juz za kilka dni:) jupi... operacja we wrocku u dr. jarlinskiego, mam nadzieje ze tym razem mnie juz nie rozlozy zadne chorobsko:) troszke zaczelam panikowac ale po postach marty caly strach odszedl.... Jesli chodzi o narkoze to nie ma co sie bac dziewczyny- ja juz mialam 5 razy i wszystko jest ok:) ostatnie 2 razy w listopadzie, dzien po dniu i nie bylo zadnych problemow Mam do Was pytanie... jak to jest ze spaniem po operacji? bo ja od zawsze spie na boku i za nic nie zasne na plecach... wiem ze po operacji spanie na boku czy na brzuchu jest zakazane- i co jesli uda mi sie zasnac na plecach a w nocy sie przekrece na bok? kurcze moze glupie to pytanie ale im blizej operacji tym wiecej mysle o jakis duperelach...

Gość MASAKRA!!!!!!!
Martusia-mam nadz,ze dobrze sie zastanowilas,nad doborem lekarza??I ze nie masz asymetrii?bo jesli masz,to na 9999.99%dr zrobi Ci krzywe cycki:(:(. A co do spania,to tak,nie wolno spac na boku,niby 2-3 tyg po operacji mozna,ale organizm sam Ci powie kiedy mozesz sie obrocic na bok,co do obaw ,ze w czasie snu sie pzrekrecisz podaczas snu,to spoko,nie bezdie to mozliwe napewno,gdyz bedziesz napewno odczuwac dyskomfort,takze napewno sie nie przewrocisz na bok,bo poprostu nie adsz rady....,ja np na boku zaczelam spac po ok5-6tyg.

Gość MARICZKA1979
SIXTY NINE też jestem zdziwiona bo ja jeszcze nie miałam operacji a mam mieć stanik SPORTOWY D,ale nie chcę się wypowiadać bo jestem przed.Pocieszyłaś mnie,bo już sama zgłupiałam miska B a D to spora różnica pozdrawiam

no wiec spieszę z wyjaśnieniami ze względu a to iż nie miałam drenów i wyskoczyła duża opuchlizna muszę mieć ściskający mocno stanik. Tak mnie pije jak wściekły i dusi

Gość martusiaaaaa11222
masakra- bardzo dziekuje za odp odnosnie spania. upokoilo mnie to co napisalas bo balam sie zeby mi sie wkladki nie przekrecily czy cos- a bede miala anatomy wiec by bylo nie ciekawie... co do doktora to wiem ze ostatnio bylo jakies halo na jego temat... ale zwazajac na liczbe zadowolonych osob zostalam przy dr. jarlinskim i szczerze nie boje sie ze cos zrobi zle, wywarl na mnie dobre wrazenie podczas konsultacji i jakos zyskal moje zaufanie... a co do asymetri to ciezko powiedziec bo nie majac nic, nie da sie okreslic czy cos jest wyzej a cos nizej, albo czy czegos jest wiecej a czegos mniej... fakt ze doktorek nie zgodzil sie na wiecej jak na 300ml, ale mi w sumie zalezy na naturalnym wygladzie tak ze powinno byc ok... no moze przed op namowie go na 325 :) zobaczymy... a Ciebie tez operowal ten doktor?

Gość MASAKRA!!!!!
Martusia-taak,tez mnie operowal........, Co do tego ze jest przekonujacy na konsultacji-to nie ma watpliwosci!Mnie tez pzrekonal:(,bylam u 2dr na konsultacjach i wlasnie JJ wzbudzil moje zaufanie....,ale coz,nie jest tak jak powinno byc.Szkoda tylko,ze dr po operacji juz nie odbiera tel,nie odpisuje..:(,wogole z nim kontaktu nie da sie zalapac,tym bardziej,ze wie ze spierdolil operacje....., Martussssia-jesli nie masz asymetrii to ok:),pewnie zrobi ci ladne cycki:)-zycze Ci tego wkazdym badz razie:).A czemu bierzesz anatomy??Ile placisz u niego teraz????

emi trzymam kciuki-dziś twój dzień :)!!! ja tez byłam u jj na konsultacji ale poszłam do jeszcze innego lekarza bo miałam asymetrię i jednak wybrałam tego innego też we Wrocławiu...

Gość MASAKRA!!!!!
:)A czemu Marta P??tzn zcemu wybralas jednak innego lekarza?:)Jestes zadowolona z tego obecnego dr??

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się