Milly24 0 Napisano Czerwiec 11, 2011 Cindys moze troche to wyolbrzymiam :p za bardzo. Ogladalam kiedys taki program i tambylo jak laska miala operacje i wszystko czula a nie mogla sie ruszyc. ale mam schiza :P hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Milly24 0 Napisano Czerwiec 11, 2011 ewwka_marchewka mysle, ze da sie to zrobic :) tak jak napina sie skore twarzy (sciaga sie ja ) tak mozna chyba i piersi sciagnac. Mysle, ze powinnas wybrac sie na konsultacja z pogadac z lekarzem :) on wie najlepiej co i jak :) i co sie da zrobic w Twoim przypadku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arpad17 0 Napisano Czerwiec 12, 2011 hej a czy ktoras z was slyszala cos o zmniejszaniu piersi, u mnie akurat taki problem jest. marzy mi sie miseczka B i zeby moc chodzic bez stanika, mam duze piersi i to ciezar i meczy mnie to okropnie, napiszcie jak cos wiecie, juz kilka lat o tym mysle , ale boje sie bolu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Milly24 0 Napisano Czerwiec 12, 2011 arpad17 w kafeterii masz chyba nawet temat zmniejszanie piersi :) wpisz wgoogle i cosCi znajdzie:) np. adresy gabinetow i tam sprawdzisz czy cos takiego robia ;) a robia napewno :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arpad17 0 Napisano Czerwiec 12, 2011 dzieki Milly posprawdzam , moze az tak mi sie nie spieszy, bo boje sie jakis operacji i narkozy, ale odkad pamietam takie mam marzenie, male cycki, A lub B aby bez stanika, nie lubie piersi, nigdy nie lubilam, bo byly duze od zawsze, chyba dlatego. Poczytam ,pomysle , moze kiedys sie zdecyduje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Milly24 0 Napisano Czerwiec 12, 2011 ale to jest dziwne Ty masz i nie chcesz miec a my tutaj nie mamy i chcemy miec... wszystko na odwrot :/ powinnysmy chyba dziekowac Bogu za to, ze jestesmy zdrowe mamy rece nogi itd. Czasem nie kumam tego wszystkiego.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tippy 0 Napisano Czerwiec 13, 2011 ja mialam 70 A - maluszki moje... po co zmniejszac piersi? takie duże są śliczne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
załamana333 0 Napisano Czerwiec 13, 2011 dziewczyny mam pytanie z innej beczki ale zależy mi na szybkiej odpowiedzi a wy jesteście bardzo aktywne czy poziom libido da sie sprawdzić jeśli tak to jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mm88 0 Napisano Czerwiec 13, 2011 aktywne w kwestii tematu powiększenia piersi ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koralka3 0 Napisano Czerwiec 13, 2011 oj wcale nie jest dziwne to że Arpad chce zmniejszyć biust...Po prostu my mamy/miałyśmy problem z małymi piersiami...ale duży biust też może być problemem...... ech, to wszystko takie pokręcone :)tak jak milly pisze - dobrze, że zdrowe jesteśmy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Milly24 0 Napisano Czerwiec 13, 2011 zawaliscie! :/ lekarz mi nie odp jeszcze na meila odnosnie wiekszych implantow! a pisalam do niego tydzien temu :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tippy 0 Napisano Czerwiec 14, 2011 wiem wiem...z piersiami jak z włosami...każda co ma proste chce mieć kręcone a kręcone proste, co prawda są prostownice, ale jak pokręcić druty?? ja mam ten problem :/// Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koralka3 0 Napisano Czerwiec 14, 2011 Milly24 nie stresuj się. może po prostu spróbujesz do niego zadzwonić? a z włosami to właśnie tak jest...gorzej, jeżeli ktoś ma włosy ni kręcone ni proste......tylko takie byle jakie ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Milly24 0 Napisano Czerwiec 14, 2011 Napisałąm mu smsa z prosba o odpisanie na meila i odpisal i to pozytywnie :) :P hehe beda przygotowane dla mnie 350cc JUPI! przymierze jeszcze przed zabiegiem i sie zdecyduje na cos :) Odnosnie wlosow to mam proste i jestem brunetka a jak bylam mala milam moze z 5 czy 6lat to mowilam pod blokiem, ze jak sie urodzilam to bylam blondynka o kreconych wlosach :P heheh zawsze mialam ale do wlosow ale nauczylam sie je lubiec w przeciwienstwie do piersi :P hehehe nie sa az tak cienkie ale szalenstwa to nie ma :P hehehe P.S. Blond kompletnie mi nie pasuje! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cindys 0 Napisano Czerwiec 14, 2011 Milly Super, że skontaktowałaś się z lekarzem. Życzę Ci podjęcia słusznej decyzji, tak żebyś była zadowolona:))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Milly24 0 Napisano Czerwiec 14, 2011 Cindys dzieki :) mam nadzieje, ze dobrze wybiore :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koralka3 0 Napisano Czerwiec 15, 2011 No Milly, widzisz...nie trzeba było się zamartwiać:) wystarczył jeden mail i smsik do doktorka :) i załatwione :) to teraz tylko czekać na operację !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gruszka_piertruszka Napisano Czerwiec 15, 2011 Dziewczyny tylko cenic i trzymac sie takiego lekarza,który własnie potrafi nawet telefonicznie dodac otuchy i podtrzymac na duchu.Ja tez tak miałam,zreszta po zabiegu dzwoniłam jak oszalała do dr Wiatroszaka,a ten chyba przyzwyczajony dzielnie to znosił ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Milly24 0 Napisano Czerwiec 15, 2011 Mysle,ze mogl nie zauwazyc mojego meila w WIELKIM tlumie innych meili :P Ja mam zabieg juto dlatego sie stresowalam :P 3majcie kciuki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cindys 0 Napisano Czerwiec 15, 2011 Milly Kochana, trzymam mocno kciuki za Ciebie:))) Napisz ja już będziesz po zabiegu:))) Całuski!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Milly24 0 Napisano Czerwiec 15, 2011 Cindys napisze napewno :) Zaczynam sie troche bac takze jutro o 15:00 sie modlcie ;P hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mm88 0 Napisano Czerwiec 15, 2011 Milly nie ma sie czego bac i wiedz,ze na pewno warto to zrobic.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Milly24 0 Napisano Czerwiec 15, 2011 Jestem silniejsza dzieki wam! :*:*:* Dziekuje za wsparcie :):* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tippy 0 Napisano Czerwiec 16, 2011 Cale serce i cały rozum z Toba :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koralka3 0 Napisano Czerwiec 16, 2011 Powodzenia Milly! Trzymaj się - zobaczysz, że wszystko się uda i obudzisz sie z pięknym biustem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Milly24 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 hej dziewczyny :) zyje hehe wczoraj przed wieczorem bylam juz w domu :) wszystko ok ale bez ketonalu nie da sie :P he Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cindys 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 Milly Gratuluję czerwcowa cycolinko!!! Teraz dużo odpoczywaj i dbaj o cycuchy..:))) Napisz jakie implanty wybrałaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Milly24 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 Leze duzo, troche chodze, cwicze rekami :) wybralam 295ml! przynierzylam 330 i 350 ale wygladalam jak pamela :/ implanty wychodzily mi poza klatke piersiowa :/ wygladaly sztucznie i nie podobalo mi sie. te sa ladne ;) jeszcze ich tak nie widzialam dokladnie :P po jakim czasie zejdzie opuchlizna? zobaczymy jak wtedy beda wygladac. Lekarz powiedzila,ze co chce to mi wsadzi. Bylam z chlopakiem i oboje zdecydowalismy ze 295. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mm88 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 Milly GRATULUJE ! oszczedzaj sie:) pierwsze 5 dni jest trudniejsze, pozniej juz jest ok.:) opuchlizna mi zeszla w pelni po ok 2 tygodniach. pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Milly24 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 mm88 po zejsciu opuchlizny bardzo Ci zmalaly piersi czy to az nie jest tak duza roznica? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach