Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Koronkova

JESTEM PO ZABIEGU POWIĘKSZANIA PIERSI cz.2

Polecane posty

Gość ednafah
dziewczyny a powiedzcie czy te wkładki wyczuwa się pod skórą, kiedy się piersi dotyka? Też jestem po karmieniu ale się waham. Lubię spać na brzuchu, czy wkładki nie przeszkadzają?

Gość justynaaaaaaaaaa28
dziewczyny czy ktoras z Was ma wkladki allergan 410 mx 325 g? jaki rozmiar Wam wyszedł? jak piersi wyglądają?

ednafah niestety na brzuchu spać przez kilka pierwszych miesięcy nie wolno i wkładki troszkę w tym przeszkadzają ale czytałam na innym forum, ze po dłuzszym czasie od operacji jest juz z tym lepiej okrągłe sa wygodniejsze jeśli chodzi o spanie na brzuchu-tak pisały dziewczyny

Gość Katka83
Cześć Dziewczynki jestem tu nowa, ale w temacie. Tydzień temu przeszłam operację powiekszania piersi Mentor 345cc Dr Olender - Katowice. Najgorsze były 3 pierwsze dni, ale nie było tragedii. Jeśli miałabym jeszcze raz to powtorzyc to bez wahania!!! Piersi wyjsciowe 70 A, jestem dosc drobna i mam małą klatkę ale wyszło 70 D :) i jest szał :) Moja znajoma o podobnych rozmiarach zrobiła 325cc i teraz żałuje, że nie pokusiła się o większe. 70 D dla nie jednej z Was zabrzmi pewnie jak ogromne bomby, ale wcale tak nie jest i 70 D bardzo się różni od 70 D naturalnego, które zwykle jest rozlazłe...

Samiramis szkoda że jestes niezadowolona z zabiegu .... nie wiem kiedy go miałas ale moze jeszcze z czasem wkładki sie ułożą... a jak byłas na wizycie kontrolnej to co Ci lekarz powiedział, ze czemu tak se zrobiło ??? Kurcze człowiek kupe kasy wyrzucił i jeszcze ma byc niezadowolony.... Mam jeszcze jedno pytanie dla dziewczyn po zabiegu ile czasu dochodziłyscie do formy ??? Lekarz mówił ze po tygodniu mogę wrócic do pracy, ale chodzi mi bardziej o takie codzienne sprawy mam dwójke małych urwisów, którymi musze sie zająć czasami wziaźć na ręce itd...

Witaj katka 83 :) A jakie masz wkładki okrągłe czy anatomiczne ??? Bo ja mam z tego co piszesz podobna budowe co ty ale kurcze powiekszam o 295 to może nie będzie dobrego efektu...... może to za mały rozmiar.... sama nie wiem ..... teraz tez mam 70 A... a mozesz przesłac jakieś swoje zdjecie na maila agatadobra@o2.pl byłabym wdzięczna :)

Gość Katka83
Agablue - ja jestem tydzień po zabiegu i powiem Ci szczerze, ze jutro nie mogłabym do pracy wrócić. Jest już dużo lepiej, ale mogę robić jedynie najprostrze czynności. cały czas mam takie uczucie ściągania i jak by zakwasów. Muszę zacząć się prostować, bo ciągle mam przygarbioną pozycję. Wkurza mnie strasznie ten biustonosz uciskowy i pas piersiowy... a jak go zdejmę aby nasmarować piersi to mam głupie wrażenie, ze wkładki zaraz mi wylecą ;) napiszcie dziewczynki czy miałyście podobnie i jak bardzo ten biustonosz i pas piersiowy uformują jeszcze piersi. Ciekawa jestem czy bardzo się jeszcze zmienią????

O matko, nie zartuj !!! Ja mam tydzień urlopu zaplanowany na wrzesien a potem to nie ma siły muszę wracac do pracy.... Poza tym mam nadzieje że w pracy nikt sie nie domysli że miałam cos z piersiami robione (będe chodzic w golfach na poczatku :) ) bo nikomu tam nic nie mówiłam i nie chcę zeby ktos wiedział...

Gość Katka83
Agablu - porobie jakies fotki i wyślę na maila. Powiem Ci, że tak nie chciałam nic sugerować na temat 295... ja sama nie wiedziałam co będzie dla mnie dobre. Na konsultacjach pani Doktor zaproponowała mi 290 lub 325 anatomy allergan mc ghan 410mx. Natomiast w oparciu o doświadczenia mojej znajomej o podobnej budowie, ktora zrobila 325 i powiedziala rób większe, bo będziesz żałować zdecydowałam sie rzeczywiście na większe. Z kuli tego, ze jestem drobna i mam mała klatkę odpadły allergany mc ghan 410mx 370 bo poprostu miały za szeroką podstawę i pani Doktor zdecydowała się na mentory 345cc anatomiczne, które dały wiekszy efekt niz 325 natomiast nie były tak szerokie na dole. Nie wiem jakiego Ty efektu oczekujesz??? ja stwierdziłam, że skoro płacę i mam trochę cierpieć to niech to będzie efekt, z którego będę zadowolona. Wiesz na dobrą sprawę gdybym wzieła się za siebie i troche przytyła to o trochę biust by się powiększył, ale to trochę by mnie nie zadowoliło... O pracę się nie martw ja też nikomu nic nie powiedziałam i nie zamierzam się tym chwalić ;)

Katka83 ja tez mialam takie uczucie. Jestem 2tyg. po zabiegu i czuje sie bardzo dobrze. Przez pierwszy tydzien bylam taka przygarbiona ale to ten stanik tez tak sciaga strasznie. Z kazdym dniem czulam sie coraz lepiej. Ja wrocilam do pracy po tygodniu. Mialam problem zeby wziasc urlop dlatego powiedzialam , ze mam zabieg ale nikt nie wnikal jaki :D Sprawy osobiste kobiece wiec co szefa to interesuje ? Dlatego tak powiedzialam zeby po powrocie nie kazali mi sie przeciazac :) Bo to jednak wszystko swieze. W sumie nie mam ciezkiej pracy wiecej siedze ale czasem musze cos dzwignac noi tu bylby problem bo czlowiek nie ma tyle sily w rekach. Na poczatku nie umialam nawet otworzyc auta i popchnac drzwi ale po 2ch czy tam 3ech dniach bylo to opanowane :) A co do ubioru nie polecam golfow ani obcislych rzeczy bo widac wszystko :P hehe ja ubieram luzniejszw tuniki albo takie falbanki i z wycieciem wiekszym to dobrze maskuje. Im mniejszy dekold tym bardziej widac hehe jak mam sweter to balony dlatego nigdy go nie zapinam! Naprawde nie wiem juz co ubierac na siebie bo ja mam wiecej obcislych ubran :P wlasnie jade dzis cos kupic :) hehe ALe serio czuje sie juz swietnie i prawie wszystko juz robie. No poza dzwiganiem ciezarow bo jednak szkoda ryzykowac. A i piersi juz sa coraz mieksze :) :)

zgadzam sie z każdym slowem Milly w 100% tydzień po zabiegu mozna juz wrócic do łagodnej pracy ale też jak ktos przechodzi rekonwalescencje gorzej to faktycznie różnie może być. Ja połamana chodziłam przez pierwsze 3 dni a potem juz z dnia na dzień lepiej. Teraz to już traktuję moje nowe nabytki jakbym je miała od zawsze...czas szybko leci

Katka, dzięki za Twoja sugestię może zeczywiście powinnam zrobic sobie większe implanty, na pewno umówię sie na jeszcze jedna wizyte i zobaczę wieksze implanty, czkam z niecierpliwościa na Twoje zdjęcia :) Mój mąz też uważa że powinnam zrobic wieksze piersi ale ja się boję sztucznego efektu, dlatego chciałabym zobaczyc biust po zabiegu kogos o podobnej do mnie budowie buziaczki :) :) :)

Gość majami bicz
agablue.... U mnie w pracy -chyba,podkreślam że chyba,bo nikt mi prosto w oczy nie powiedział-domyślili się że miałam coś majstrowane przy biuście,bo były szepty itd no i ja sama za wiele ruchow zrobić nie mogłam... Tutaj golf to ci nie pomoże;) najlepiej czarny ciuch z fasonem który 'zmniejsza' biust. Jak wpiszesz w google coś w stylu - bluzka zmniejszająca biust - to wyskoczy ci stronka. Ja akurat nie chciałam żeby widzieli ze mialam robiony biust. Zreszta Zawsze możesz mówić,że masz mega stanik push-up,który powiększa biust.:D

Ja tez nie wiem czy u mnie sie nie domyslaja. ALe tez nikt w oczy nic nie powie bo nie maja pewnosci. Z czasem sie przyzwyczja , ze cos jest inaczej i juz nie beda zwracac uwagi. Duzo robi nasza psychika. My same wiecej sobie wkrecamy, ze widac bo o tym wiemy. A wydaje mi sie, ze oni nawet nie przypuszczaja. Nawet o tym nie mysla i do glowy by im to nie przyszlo, ze wlasnie ja mam robiony biust ale wlasnie jest wkret wystarczy, ze ktos popatrzy a na m sie wydaje napewnojuz wie. I caly czas jest wrazenie , ze patrza na biust :p hehe

Dziewczyny mam jeszcze pytanie. Mam 2 staniki jeden od lekarza sportowy a 2gi taki cienki ale nie jest sportowy. Spedzilam teraz 24h w tym sportowym od doktora i padam. Jak sie obudzilam to nie moglam sie podniesc nie wspominam o pobudkach nocnych. Ten stanik jest taki maławy troche. Strasznie mnie sciaga. Piersi juz mi zmalaly. Zaraz po operacji nie bylam w stanie chodzic w nim i dal mi wlasnie taki cienki i w nim spoko. Teraz go sciaglam (sportowy) to taki luz czuje. Wy tez tak macie? Jak go zapne to tam gdzie jest zamek ( z przodu) tak mi sie rozchodzi troche. Tak ma byc?

Gość Katka83
Milly ja w tym sportowym ściskającym juz tydzień chodzę 24h z przerwami na smarowanie piersi dodatkowo mam jeszcze ten okropny ściskający pas piersiowy. Na wypisie z kliniki mam zalecenia chodzic 24h w sportowym ściskającym przez 6 tyg, a z tym pasem dodatkowo przez 4 tyg... chyba okwitnę... jutro jadę na kontrole i kupie sobie chyba jeszcze jeden ten sportowy, bo boję się, ze jak zacznę zakładać zwykły to dobrze mi się piersi nie uformują...i rozejda się na boki..

Ale tez Cie tak strasznie bola piersi jak w nim chodzisz? bo ja umieram :/

Hej dziewczyny! Ja już siedem tygodni chodzę w biustonoszu sportowym, który dostałam po operacji i powiem wam, że jestem bardzo zadowolona. Już mogę nosić bardziej wykrojone staniki, ale ubieram je rzadko, najlepiej czuję się w sportowym. Chodzę w nim non stop i śpię. Rozbieram tylko jak biorę prysznic:)))

Cindys mnie bola piersi strasznie i kregoslup. Chyba, ze tak musi byc?

Gość rosa5
do ZOŚKA mam pytanko czy kasprzyk w razie konieczności jakichkolwiek poprawek bierze dodatkową opłatę czy wszystko jest w cenie zabiegu ( mam na mysli usunięcie torebki łącznotkankowej itp)

Tydzień po wakacjach do łagodnej pracy....to raczej indywidualna sprawa:) ale jeżeli kobitka czuje się na siłach to jak najbardziej :) Ja po tygodniu już dochodziłam tak całkiem do siebie.....i zaczynałam powoli wracać do życia codziennego:)

Milly Kręgosłup może Cię boleć, ponieważ śpisz na plecach, a cycuchy bo minęły dopiero dwa tygodnie po operacji, więc mają prawo Cię jeszcze boleć. Ja odczuwałam ból tylko przez trzy dni, ale to widocznie każdego indywidualna sprawa. Kochana, bądź cierpliwa...:)))

do rosa z tego co rozmawialam z doktorem to jak coś sie dzieje zaraz po operacji to pacjent nic nie płaci czyli jakby jakis krwiak itp jak kapsulacja to kasprzyk robi za darmo a płaci sie tylko anestezjologowi za znieczulenie kasprzyk ma mało powikłań z tego co czytałam i rozmawiałam z dziewczynami -jest mega ostrożny , troskliwa opieka-naprawde dobry lekarz

Cindys- pewnie że tak. Mnie też plecy od spania bolały, że hej! a niestety innego sposoby nie było jak tylko przemęczyć się..chociaż ja na początku nawet spałam tak trochę na pół siedząco...

Koralka, ja szybko przyzwyczaiłam się do spania na plecach. Już minęło siedem tygodni od operacji, a ja nadal śpię na plecach:)))

a ja właśnie nie mogłam się przyzwyczaić....męczyłam się bardzo...! ale po pewnym czasie zaczęłam spać na boczku, więc już było lepiej:)

Gość anusia1532
Hej dziewczyny :)) Potrzebuje pomocy ...;/ operacje powiekszenia piersi mam dopiero we wrzesniu i nie moge zdecydowac sie na rodzaj implantu... teraz nosze biustonosz 75b , wzrost 168 i waga 59 kg... moze mogłybyście wyslac mi na e-maila zdjecia piers z implantem anatomicznym i z implantem okraglym bylabym bardzo wdzieczna. Mój e-mail to hurtownia.nieckarz@wp.pl Pozdrawiam

Gość do anusia1537
żeby sobie pooglądać cycki nie trzeba symulować operacji:) wystarczy w google wpisać hasło zdjęcia piersi i naoglądasz się do bólu...:)

Gość MARICZKA1979
Witajcie dziwczyny ja miałam operację 3 marca i po tygodniu zdecydowanie nie dałabym rady wrócić do pracy,około dwóch tygodni nie było lekko,ale teraz rewelacja,staniki sportowe są superowe też je najczęściej noszę a jak już tak bardzo chcę się pokazać hihi to chodze bez stanika bo bez niego cycki wyglądają rewelacyjnie. Jesli któraś z Was sie waha jakie wkładki włożyc zdecydowanie większe ja miałam ten sam problem,wybrałam wieksze i szczerze jestem ZACHWYCONA mój rozmiarek w tej chwili to 75E lub 80D zależy jaka firma i uwierzcie nie są jakieś olbrzymie pozdrawiam Was cieplutko

Mariczka1979 Witaj Kochana! Mamy taki sam rozmiar:))) Pozdrawiam serdecznie:)))

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się