Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Koronkova

JESTEM PO ZABIEGU POWIĘKSZANIA PIERSI cz.2

Polecane posty

Cześć dziewczyny! Czytam ten wątek, czytam..... i jestem coraz bliżej powiększenie piersi. Tzn. zdecydowana jestem od dawna, bo moje maleństwa nie są najpiękniejsze. Ofc mój mężczyzna mówi, że są piękne, ale... "garściaki" to "garściaki" a nie piersi. Do tej pory kwestia finansowa stanowiła problem, ale postanowiłam wziąć kredyt i cieszyć się ładnymi piersiami niż mieć kompleksy całe życie. W związku z tym mam pytanie... czy któraś z Was powiększała sobie piersi w Warszawie? Mogłybyście polecić jakiegoś sprawdzonego lekarza? :)

IwonMaupa, ja powiekszalam piersi w Warszawie u dr Witwickiego w klinice na Wawozowej. Moge Ci go polecic. Piersi mam cudowne, nie bylo zadnych komplikacji, blizny zagoily sie bardzo dobrze. Pan doktor to super specjalista i cudowny czlowiek. Wal do niego jak w dym :)

Jesli chcesz wiecej informacji pisz na maila. ammorek@o2.pl. chetnie odpowiem na Twoje pytania.

Gość witwicki hmm
nie slyszalam o nim

OliwkaU - bardzo się cieszę, że skończyło się na stresie i antybiotyku, a nie czymś poważniejszym:)

OliwkaU - bardzo się cieszę, że skończyło się na stresie i antybiotyku, a nie czymś poważniejszym:)

Gość lato ze snów
cześć dziewczynki, czy któraś z Was ma implanty z super wysokim profilem????? Bo ja jednak na takie ostatecznie się zdecydowałam. Tylko 310ml. Wczoraj byłam jeszcze na konsultacji i jak się okazało źle zrozumiałam lekarza, bo myślałam, że u mnie nie można super wysokich. Zabrałam zdjęcia jak to sobie mniej więcej wyobrażam i takie będą najlepsze, biorąc pod uwagę moje możliwości.

Gość annahanna1
A Lato jakiej firmy będziesz mieć implanty?

Gość lato ze snów
Allergan natrell. A Ty?

Gość dziewczyny,,,gdzie
polecacie powiakszyc we Wroclawiu.? tam mam najblizej.

IwonMaupa a już wiesz jaki chcesz rozmiar?

Gość Kasiq
Hej ! Czy powiekszal z was ktos sobie piersi u Dr.Pastuchy w Dobrej? Co sadzicie o tym lekarzu?

Kasiq - ja powiekszalam, jestem bardzo zadowolona :) polecam

Tippy - chce zeby wygladalo to naturalnie, mniej wiecej wiem jaki chcialabym rozmiar. Ile ml dokladnie to juz chcialabym okreslic przy pomocy lekarza. On dobieral wkladki setki razy, wiec wie troche lepiej niz ja ;)

Gość Kasiq
mm88 . Mozesz prosze podac wiecej informacji ? ile dni po zabiegu bylas w klinice jaka metoda robilas i cene ? Z gory dzieki informacje:)

Gość annahanna1
Lato ze snow, sorki ze dopiero odpisuję, ja będę mieć Mentory, ale gdyby moj lekarz pracowal na Alergenach to bym się od razu na nie zdecydowala:) Do mojej operacji zostaly 4 dni:)

Gość Delis
Cześć dziewczynki mam pytanko mój zabieg już za dwa tygodnie i wybrałam wkładki mentor 350 okrągłe przy wyjściówce A 75 tak szczerze to po waszych podpowiedziach wnioskuje,że warto wziąść troszke większe niż sugeruje lekarz żeby póżniej się nie rozczarować:)mój namawia mnie na mniejsze ale mi intuicja podpowiada inaczej:) Rozmiarowo chciałam uzyskać duże C i teraz mam wątpliwosci czy to będzie to???Tak prawde mówiąc to w Stanach duże implanty zaczynają się od 425 w zwyż:) pozdrawiam Was wszystkie! wzrost 165 waga 50 kg.

Gość lato ze snów
annahanna1, a dlaczego byś wzięła allergany?? Przecież mentory też są sssuuuppperrr? Kurczę, ale Ci zazdroszczę, ja jeszcze niecałe dwa tygodnie. Napisz koniecznie co i jak, trzymam za Ciebie kciuki i czekam na relację i zdjęcia!ie. delis Ja też mam zabieg w tym czasie co Ty, a co do protez dla porównania biorę 310g bardzo wysoki profil allergan, mam 162/42. Widzisz wszystko zależy od wyjściówki, ja kupuję staniki 65d i u mnie więcej niż 310 nie wejdzie. Po prostu powiedz lekarzowi, żeby Ci włożył na maksa (jakby to nie zabrzmiało ;-)))

witam ,dawno tu nie zagladalam,same nowe cycolinki:) pozdrowionka

Gość annahanna1
Delis, niedlugo bede po operacji, a mamy te same wymiary wzrost waga i wyjsciowke mi lekarz zaproponowal 330 mentory, ale gdy widzial moja minę:/ to dał 350, ja tez chcialam wieksze ale wiecej sie nie da mam za waska klatke piersiowa - tak mu wyszlo z wyliczen. W nastepnym tyg, po operacji sprobuje napisac - generalnie powiedział ze przy 350 mentor bede miec pelne duze C, no ale zobaczymy po opercaji. Jeszcze w dniu zabiegu bede wybierac miedzy 350 a 370, Lato ze snow, jak juz bede po tym wszystkim to przygotuje jakies zdjecia:) pzdr

Gość very unhappy girl
a czy ma ktos jakies namiary na dobra klinike i lekarza z rzeszowa lub okolic? w gre wchodzi głównie podkarpacie. Prosze o pomoc.

Cześć Kobitki. Czy po operacji miałyście moze takie uczucie pieczenia w piersiach?? Ja jestem półtora tyg od zabiegu i od kilku dni, czasami mniej czasami więcej mam takie uczucie. Z góry dziękuję za odp.

Gość annahanna1
Aina kochana powiedz mi czy po operacji na drugi dzień moglas ruszac rekami? Chodzi mi o o czy mozna pracowac przy kompie?

annahanna ja mogłam pisać na kompie. Myślę, że i ty spokojnie dasz sobie radę:)

Byłam nastepnego dnia w pacy(1 godz), pisałam na komputerze, ale gdy miałam ręce na biurku to troche mi dretwiały. Zdecydowanie lepiej miec lapotopa na kolanach...

Aina6 - może tak być po operacji......ale powinno minąć. Jeżeli jednak będzie się pieczenie nasilać lub nie będzie mijać to wybierz się do lekarza!:) Poza tym jesteś niezłą twardzielką skoro poszłaś do pracy:) ja ledwo co wstałam z łóżka po operacji:)

Kasiq - bylam 2 dni w klinice. ogolnie pierwszy tydzien jest najgorszy, pozniej juz jest ok :) ciecie pod biustem, implant anatomiczny. placilam 14500, ale wiem ze u Dr w klinice jest troche taniej, ja robilam jeszcze w artplastice. jestem bardzo zadowolona.:)

Gość Delis
Dzięki Kochane!!!ja Wam powiem,że mój lekarz nie lubi dużych piersi tylko takie jędrne i pełne i namawia zawsze na mniejsze:)tak pisały dziewczyny,które były operowane już i teraz żałują,że wzięły mniejsze:(no ale ja jak mu zaproponowałam 350 to mówił,że tyle wejdzie ale powiedział mi że moge wuglądać jak z filmów nocnych bo w biodrach mam mniej i troche mnie wkurzył bo przecież podejmowałam decyzje ze swoim mężem!! lekarz przy wyjściu powiedział żeby namawiał mnie zębym wzieła mniejsze bo naciągnięta skóra szybciej się starzeje a ja jeszcze nie miałam dzieci i nie wiadomo jak się zachowa. Oczywiście trzymam kciuki za nadchodzące kobietki operowane i bardzo oczekuję na zdjęcia to mój mail: celina_panter@interia.pl pozdrawiam:)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się