Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Koronkova

JESTEM PO ZABIEGU POWIĘKSZANIA PIERSI cz.2

Polecane posty

Gość paulaaaa10
eraldinka wysłałam Ci moje zdjęcia na podanego e-maila, jednakże chyba zapomniałaś dodać w meilu literki "a" - "interia"

Dziewczyny , a czy bylybyscie tak miłe i dla mnie i mi również pokazały zdjęcia waszych nabytków :) ja również się pochwale po wtorkowej operacji . Zwłaszcza Gość po operacji u Krajewskiego. wikad.prince@gmail.com

Gość gość W
Dziewczyny Jestem 10 dni po operacji i mam pytanie do was. Macie siniaki przy cycuszkach bo ja mam pod pacha pod piersiami az fioletowo:) i takie wrazenie jakby cos je rozrywało są takie napięte i twarde. Mam nadzieję ze to tylko przejściowe :) a wspomne ze miałam male B a teraz 300cc okrągłe wyszło duże C malutkie D :)

Dziewczyny czuje sie dobrze ale jestem na etapie wrazliwych sutkow,masakra jakas.. Czytajac Wasze wpisy i czas kiedy pojawialy sie u Was wrazliwe sutki to u mnie troche pozno sie to pojawilo wiec do tej pory myslalam ze mnie to ominieWkladam waciki ale tylko troche to pomaga,kazdy krok ktory robie powoduje drzenie piersi i przypomina mi o wrazliwych sutkach.Dlugo taki etap trwa?? No i skora na piersiach jest tak napieta ze w niektorych miejscach mam wrazenie ze jest przezroczysta Czym smarujecie taka skore oprocz balsamow?? Pozdrawiam wszystkie Cycolinki i te "starsze" i te " nowe"

Gość gość
dziewczyny a ile czasu po operacji mozna piersi sciskac i naciskac?

Gość gość
dziewczyny czy ktoras ma pofalowana skore na piersiach od strony pachy gdy sie nachyla? mi sie tak dzieje , pytam bo chce wiedziec czy tak juz zostanie

Gość gość
tak zostanie i może się jeszcze nasilić

Gość gość
pytalam powaznie niefajny efekt

No z tego co słyszałam że rzeczywiście może takie rolowanie się skóry i silikonu w środku zostać :/ trzeba by lekarza oto zapytać zadzwoń do lekarza który wykonywać zabieg chociaż nie będziesz siedziała i rozkminiala lepiej rozwiać wątpliwości . Pozdrawiam was dziewczyny

Gość gość
Witam dziewczyny Mam pytanko po jakim czasie mozna masować blizny, mam takie zalecenie od lekarza ale nie wiem czy powinnam juz je masować czy odczekać a jestem 2 tygodnie po operacji :) Dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam wszystkie cycuszki :)

Gość gość
to falowanie (doslownie trzy fale), robia sie jak sie pochyle i wtedy dotkne piers sprawdzalyscie jak moze czy tez tak macie? jak stoje prosto czy leze to jest ok

Gość gość
Operacje miałas w Polsce czy Czechach?

Gość gość
w Polsce

Gość gość
Ericawyslalam :) mialam tylko takie zdjecia ....

Gość gość
Erica wyslij mi swoje zdjecia..:)

Zdjęcia obejrzane , aż nie mogę uwierzyć że okrągłe implanty mogą tak świetnie i naturalnie wyglądać zwłaszcza tak świeżo po operacji . Gratuluję udanego efektu ja mam podobne piersi do twoich przed operacją tylko trochę większe wiec napewno będzie efekt w porządku :) dziękuję za fotki kochana czekaj na moje chętnie się pochwale !

Niecale 2 tygodnie po OP a ja juz zapominam ze jeszcze niedawno prosilam o smiercusmiech.gif Rece do gory podnosze,ubieram juz bluzki przez glowe,zrobie wszytsko poza podnoszeniem ciezkich rzeczy. Chcialam powiedziec ze zdjecie szwow tak jak i drenow =zero bolu Wczoraj pierwszy raz kąpiel w calej krasie. I pierwszy raz je zobaczylam bez bielizny..Tak jak mowilam ze niby male -cofam to. Idealne.Chociaz bez bielizny sa ogromne.Albo moje wyobrazenia takie sa. NAdal sztywne i twarde ale z każdym dniem coraz miększe . Jedną pierś mam mniejszą pomimo braku jakiejkolwiek asymetrii przed OP.Nie bylo piersi nie bylo asymetrii. Ale licze ze jedna jest jeszcze opuchnieta. NIE ZALUJE SWOJEJ DECYZJI i TO BYLA NAJLEPSZA RZECZ JAKA MOGLAM ZROBIC DLA SIEBIE> ta ktora chce zdjecia niech napisze do mnie w odp przesle swoj******cha2014@wp.pl

Gość Wiola 1
Bacha gratuluje!!!! i ja chce zdjęcie :) ja jestem po Op 2 tygodnie wiec tez ci prześle jak zrobie focie :)troszkę mam siniaczki :-/ Jaki masz implant? ja 300cc mentor.Mój mail: k.wioletta@onet.eu :)

Gość Wiola 1
Bacha cudeńka dwa :) suuuper wyglądasz. Spełnienie marzeń ;)Powiedz mi a blizny musisz masowac czy nie ? zrobie focie i wysle również.

Gość Wiola 1
Bacha poszły focie :)

hej dziewczyny Erica- będę trzymać kciuki we wtorek oczywiscie :) a ja już jestem po konsultacji mam 180 cm , 63 kg (jeszcze )po jeszcze mi conajmniej te 3 pociązowe zostały ale to dopiero 2,5 m-ca po porodzie , piersi mam nadal tak jak przed ciąża bardzo ładne tylko malutkie (małe B ) doktor proponuje mi dość duże implanty w stosunku do tych liczb które tutaj sie przewijają a mianowicie miedzy 475 a 510 na wysokim profilu i okrągłe oczywiscie :)chciałabym mieć duze D , no bo też jestem wysoka więc żeby one nie zginęły :)ale nie chce wiekszych !!Miała któraś moze tak duże wkładki ?? Dziewczyny powtórze pytanie czy któraś słyszała o wkładkach POLIURETANOWYCH ??Lub może lekarz proponował takie ? Ja mam do wyboru własnie zwykłe lub poliuretanowe i nie wiem na co sę zdecydować Dziewczyny czy ja też mogłabym prosić o zdjątka mój meil barbraa@o2.pl odwdzięczę się po swoim zabiegu 13 maja .

Gościu czy też mogłabym prosić o zdjecia ja operuję sie 13 maja takze dopiero za miesiąc -ale ten czas się mi dłuży ;/ Za wszystkie podesłane zdjęcia odwdzięczę się po Buziaki dla wszystkich cycolinek i dla tych które dopiero czekają na nowe piersiątka :*

Blondynulka ponawiam prosbe o miejsce i dodatkowo podaj obwod pod piersia i obwod piersi. :) Jesli chodzi o wkladki to ja mam poliuretanowe Silimed :)

Obwód pod 76 , w biuście wychodzi mi 89 (aż się sama zdziwiłam :) )Operuję się we Wrocławiu u dr.Wiatroszaka- moze któraś też poddała się pod jego rękę ??lub słyszała o efektach :)?Ja miałam u niego Macroline i jestem zadowolona - przemiły człowiek , świetny kontakt zarówno przed jak i po zabiegu , znajomi robili tam redukcje zmarszczek i takie tak - tez zadowoleni:) jolyyy - a Ty gdzie robiłaś swoje piersiatka ??Podesłałabyś mi zdjęcia -odwdzięczę się ( barbraa@o2.pl )co Cię przekonało do poliuretanów ?ja boję się trochę tego że one są praktycznie niewyjmowalne ;/a co jakby... kasiu2210- zaproponował mi duże wkładki ale ja takie chciałam -jestem wysoka a jak juz się operować to chciałabym ładne duże piersiątka :) tym bardziej że skóra juz troche przygotowana po macroline i ciaży ( relaksyna ) ciekawe jak z miesniem ( mam nadzieje ze w zwiazku z tym że całe zycie trenuję to są w dobrej formie :) ) ale właśnie boję sie troche żeby nie były za duze , D to co bym chciała :)przy moim 180 cm uważam że będą akuratne :) Mam jeszcze chwilke żeby zastanowić się ostatecznie nad wielkoscia wkładki :)stąd proszę o Wasze doswiadczenia ,opinie , sugestie . Zresztą dziewczyny - chyba prawie wszystkie mamy pewne wątpliwości , rozterki , niezdecydowania co do rozmiaru wkładki , czy napewno osiagniemy efekt który jest tym wymarzonym i to bez względu na rozmiar , jedne z nas chcą tylko troszke powiekszyć inne tak naprawde głównie podniesć a jeszcze inne z nas zrobić duży biust o którym zawsze sniły . Trzymam kciuki za nas Wszystkie a dziś i jutro szczególnie za Ciebie erica90 - w końcu jutro Twój wielki dzień :) ( jejku kiedy to ja będę dzień przed jeszcze cały miesiąc) pewnie już spakowana i czekasz ??pochwal się koniecznie po.

Gość gość
Dziewczyny po jakim czasie od OP masowałyście blizny?

Gość gość
Blandynko napisz mi prosze czy byłaś zadowolona z macroline i ile placilas i na ile czasu mialas efekt ...kurcze ja zrobilam op i stwierdzam ze mam za maly biust a operacji drugiej nie chcę...i tak pomyslalam o tej metodzie??

Gość gość
witam, mam problem z doborem implantu, u mnie stanelo na 345 ml mentora, ale zastanawiam sie czy nie wyjda za male. czy ktoras z was ma mniej wiecej takie implanty i jest juz po ok 3 miesiacach od operacji?? prosze dajcie znac, naprawde nie wiem co zrobic :( nie chce wyrzucac tyle pieniedzy i potem zalowac ze nie wzialam wiekszych

Gość gość
Blondynulka tak jutro mam operacje i dopadł mnie taki stres i wątpliwości że chyba zrezygnuje ... kurcze.dlaczego po tylu latach marzenia o tej pieprzonej operacji teraz tak potwornie się boje i mam wątpliwości ? Dzisiaj stanęłam przed lustrem i nawet stwierdziłam ze moje piersi są bardzo fajne super mi się podobają i ze jestem głupia skoro chce je zmieniać ( a przecież doskonale wiem ze to nieprawda, od drugiego porodu nienawidzę ich ) Cóż a co do rozmiaru twoich wkładek to jesteś pierwszą osobą która znam i o której słyszałam gdzie lekarz przy tak małej wyjsciówce zaproponował tak duże wkładki 400-425 to ok rozumiem ale to będzie przesada . Mam koleżankę 182 cm wzrostu szczupła ma 450 mentory okrągłe i piersi są bardzo duże problem w tym jak dla mnie ze przy tym wzroście z tak dużymi piersiami ona wydaje się teraz potężna nie tylko wysoka ale postawna w złym tego słowa znaczeniu. Po op. się odezwę a jak zciągną bandaże zrobię i wyśle fotki . Bacha gratuluję ! Dawaj zdjęcia jeśli to nie problem wikad.prince@gmail.com :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się