Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Koronkova

JESTEM PO ZABIEGU POWIĘKSZANIA PIERSI cz.2

Polecane posty

Gość. Jaki lekarza Cie operował? Najszybciej i najprościej dowiesz sie czy masz implanty idąc na usg ... Twoja historia, brzmi jak prawdziwy koszmar. :/

Gość gość marzena
No wiadomo ze każda ma inną budowę i inaczej na każdej wygląda implant. Ale niemożliwe żeby nie było widać go wcale. W końcu nie był taki mały. A możesz napisać co to za lekarz i klinika? Dla mnie coś tu śmierdzi.

Gość zuza1234
Lidia in red .mozesz wyslac mi zdjecia prosze :-) basia11@onet.com.pl do gosc marzena .Mi tez cos tu nie pasuje.A moze ten implant jakos sie rozlal jest takie cos mozliwe wogole??

Gość to ja 82
BB320, Zuza1234, Leeenia, chce miec wielki cyc wyslalam wam zdjecia. Wiem, ze moje cycki nie sa za duze, ale wczesniej nie mialam nic..... Mysle ze do mojej budowy bede ok

To ja 82 Poproszę tez o zdjecia :) jpalczynska27@gmail.com

Gość gość marzena
To ja 82 ja też chcę. Jakie masz implanty? Może zrób ta stopkę żeby nie szukać. Świetny pomysł.

Gość gość marzena
m.stokrota@gmail.com

Gość BB320
To ja 82 Nie dostałam nic spróbuj jeszcze raz beata.jankowska@op.pl

Gość zuza1234
to ja 82 sa naprawde ok jak dla mnie i do Twojej budowy pasuja. one sie i tak zmienia jeszcze bo potem zmiekna i bedzie mozna je zebrac tak fajnie do srodka .na co ja tez czekam bo poki co mam tak na boki troche i mimo ze mam okragle 350 to troche jeszcze wygladaja bardziej jak anatomy u mnie

Gość to ja 82
BB320 powinno przejsc

Gość gość BB
Do Lidia_in_red. Ja taż jestem 10 dobę po operacji . Czy nadal odczuwasz ból, szczególnie po nocy ? Ja nadal nie mogę przespać całej nocy ,szczególnie nad ranem ból kręgosłupa i to rozpieranie.

Gość zuza1234
gosc BB jesli moge wtracic sie skromnie :-D to jestem prawie tydzien po (jutro bedzie rowno tydzien) i obecnie kregoslup moj juz niewyrabia z bolu oraz moje 4 litery ;-) napieranie takie na klatke i ciagniecie skory to nadal mam .pozatym szwy zaczynaja mnie piec.

Gość BB320
To ja 82 Dostałam Dziękuję wyglądają bardzo ładnie A jak Ty się z nimi czujesz?

Gość gość BB
Czyli to normalne. Mam nadzieję że po 2tyg. będzie lepiej bo chyba o szaleje. Szwy też ciągną ,jakby tam dwa kamienie wszyto

Gość zuza1234
do dziewczyn po zabiegu :-) Po jakim czasie moglyscie sie tak na maxa wyprostowac i powiedziec ze juz nic nie boli, podnosic rece juz tak swobodnie do gory??

Gość gość marzena
Zuza a jak tam Twój stolec. Kiedy to wyrzucilas z siebie?

To ja 82 Ja nie dostałam jeszcze Twoich zdjec :( jpalczynska27@gmail.com

Gość to ja 82
Do BB320 przede wszystkim musi mi zejsc opuchliza i wtedy dopiero nabiora konkretnego kształtu, teraz nie wygladaja jeszcze za dobrze. W sumie to moglabym miec nawet troche wieksze, tylko problem polega na tym ze mam waska klatke -68 cm i nawet jakbym wziela o rozmiar wieksze czyli 390 cc to byłyby o 0,5 cm szersze i 0,5 cm wyzsze-na tym mi nie zalezalo, a tylko 2mm mialyby wieksza projekcje. Lekarz powiedzial ze przy mojej budowie nie mamy specjanie duzego pola manewru. Acha, no i szersze na pewno wchodzilyby pod pachy. Biorac pod uwage, ze wczesniej nie mialam nic to dla mnie kolosalna zmiana. Jestem zadowolona :-)

Gość zuza1234
gosc marzena. W poniedzialek tydzien temu rowno byl zabieg. a wyrzucilam to wszystko w piatek rano ufff byla ulga :-D pilam duzo wody i jadlam owoce jablka winogrono itp. nie uzywałam nic na ,,pobudzenie jelit"

Gość gość sylwia
to ja 82 poprosze o fotki sylwiaa1906@op.pl

Gość gość
Do to ja 82 poproszę o twoje fotki:) zyrafa2003@poczta.onet.pl

gość chyba naprawdę źle odebrałaś mój komentarz, z całą pewnością się nie śmieję z Twojego problemu... Nigdy z żadnej tutaj kobiet nie wyśmiewałam się albo byłam złym doradcą, wręcz przeciwnie myślę że niektórym w pewien sposób mogłam doradzić czy pomóc. Pytanie czy masz w ogóle implanty wcale nie miało zabrzmieć śmiesznie tylko jak najbardziej poważnie ! W dobie dzisiejszych oszustów i pseudolekarzy naprawdę wiele rzeczy może się zdarzyć. Napisałaś że nie ma kompletnie żadnej różnicy po operacji tylko blizny. A przy wsadzeniu implantów powyżej 300 cc to efekt powinien być widoczny co najmniej o jeden rozmiar. Może Twoje piersi są powiększone tylko nie tak jak tego oczekiwałaś, a jeżeli jest tak jak mówisz że efektu praktycznie NIE MA to poważnie bym się nad tym zastanowiła i zgłosiła się do lekarza. Sam fakt że nie masz dokumentacji ani paszportów i wszelkich kart implantów jest szokujące. Gdzie i u kogo się operowałaś ? Jeżeli lekarz unika kontaktu to coś musi być na rzeczy !

zuza1234 ja mogłam się wyprostować i podnosić ręce tak już całkiem swobodnie ok 3-4 tygodnia, więc jeszcze troszkę czasu przed Tobą :) mogę prosić fotki ? natalia13045@wp.pl

Gość zuza1234
Tequilla22 dziekuje za odpowiedz .Juz myslalam ze ktos mi odpowie ze po tygodniu bylo super a tak widze ze chyba prawidlowo to przebiega w swoim tempie. Ja pokk co w bandazach staniku i pasy wyubierane ,23 mam kontrole w klinice takze poprosze pana Doktora o zrobienie zdjęć to chetnie wysle :-) Mam Twojego e-mala zapisanego :-) ps.Jak się dodaje te stopki ktos podpowie??

Gość gość sylwia
Tequila prosze o fotki sylwiaa1906@op.pl

Gość Lidia_in_red
Zuza1234 - wysłałam fotki BB - tak szczególnie rano trochę rwie w klatce piersiowej ale nie mogę narzekać tylko poerwsze 5 minut. Plecy nadal bolą i jeden ketonal w połowie dnia odejmuje mi wszystkie bóle. Niestety one muszą się przestawić bo mamy dodatkowy ciężar na klatce no i nie zapominajcie ze miałyśmy odrywa mięśnie od mostka które łączą się z plecami także musi się wszystko odbudować i zregenerować . Generalnie juz mam dużo swobodniejsze ruchy :)

zuza 1234 musisz się zarejestrować później kliknąć w swój profil - edytuj swój profil i będziesz miała rubryki i jak niżej zjedziesz jest napisane aktualna stopka. I tam wpisujesz wszystko co chcesz :)

Gość gość asi28
hej dziewczyny, podczytuje Was gdyż mam zabieg planowany na 11-05, teraz mam A, 75 pod biustem, a implanty wybrałam z p. doktor anatomiczne 290cc mentory. dzielne jesteście i fajnie macie ze już po :). podeślijcie fotki jak możecie, bo sama jestem ciekawa jaki efekt wyjdzie u mnie, no i jak to wygląda w rzeczywistości. planuje wrocic do pracy po tygodniu,ale widze ze ciężko będzie z tego co piszecie mail: asi28@tlen.pl

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się