Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Koronkova

JESTEM PO ZABIEGU POWIĘKSZANIA PIERSI cz.2

Polecane posty

Gość zuza1234
Dziewczyny ktor jeszcze nie wiedza: Przechodzimy na czesc 3 poniewaz ta juz sie wiesza ! :-)

Jaami tez mialam u Sierocińskiego i radził mi 280 ale powiedziałam ze chce miec pelne C i asystentka pana doktora pani Elwirka mi pomogla i doradziła zebym smailo brala 320 i nie zaluje, przy 280 mialabym sportowy biust a o to mi nie chodzilo :-) teraz nie musze nosic wiecejn gąbek i tobie radze smialo brac wiecej heh

Gość gość marzena
Dziewczyny założyłam dziś cz. 3 tego tematu. Piszcie proszę na tamten bo ten się ciągle zacina

Gość gość
czesc dziewczynki ja jestem jakeis 10 miesiecy po zabiegu.. czuje sie sietnie i nie zaluje.. mozecie mi powysylac zdjecia???? ja mialam mentor 325 i 350 bo jedna wieksza od drugij byla po ciazy. pozdrawiam goraco jussska28@gmail.com

Gość gość
Ja jestem ponad 2 miesiące po zabiegu, mam 375 i 400, piersi do tej pory sa nierówne, kontrola za miesiąc, zobaczymy co powie chirurg, zawsze mnie zapewniał ze beda równe ale tracę nadzieje... Miałyście podobne sytuacje?

Gość gość
Dziewczyny a co z opalaniem? Kiedy można isc na solarium a kiedy na zagraniczne słońce? Jakieś środki ostrożności? Maści czy opalanie z plastrami?

Gość - nie trać nadziei! Co do opalania, to różnie mówią. Znam dziewczyny która praktycznie zaraz ppoleciały na plażę - ale ja bym odczekała. Zawsze najlepiej skonsultować się z lekarzem.

Gość rozmarzona30
Ja też bym nie ryzykowała od razu lecieć na solarium. Poza tym jest jeszcze trochę czasu do lata, więc na 100 zdążysz jeszcze. A na razie dbaj o siebie i odpoczywaj :D Myśl o tym że na wakacje już się będziesz mogła pokazać nowy biust w bikini. :)

zdecydowanie - wstrzymaj się jeszcze z solarką! nie będzie źle! na pewno zdążysz się poopalać do wakacji! i będziesz slicznie wyglądać!

Gość gość
ja byłam na solarium juz po 2 tyg od operacji tylko opalalam się w staniku i nic się nie stało....

No ja trochę jednak poczekałam z solarium dłużej, chociaż mnie ciągnęło trochę przyznam szczerze. Wolałam się upewnić że się wszsytko wygoi, chociaż i tak podobno u mnie to poszło bardzo szybko zdaniem doktora :). Jak tam dziewczyny co się niedawno zoperowały? Nowe staniki trza kupować, nie? I nowe bikini :P

Gość Marcela28
no i bardzo rozsądnie - lepiej poczekać niż później cierpieć...a teraz wszystko jest w porządku!

Gość MENTOR 300CC
hej kochane czy ktoras moze mi doradzic rozmiar, mam 71 pod biustem, w biuscie 76, bede miec operacje u dr osucha w lipcu ale ciagle przegladam zdjecia i wacham sie co do rozmiaru doktor poczatkowo chcial mentor 275 cc ale zmienilam na 300 cc ale nie jestem pewna czy osiagne pelne c? czy ktoras z was moze mi podeslac jakies swoje zdjecia?

Gość MENTOR 300CC
MOJ email to nowi.karolina@wp.pl

no ale doktor wie najlepiej...ja myśle ze nie ma co się sugerować zdjeciami bo to zależy od wyglądu, budowy ciała, naszej masy...

Gość gość
Cześć dziewczyny:) mam zabieg 2 lipca w Sopocie wybrałam implanty 340 ml okrągłe. Czy ma ktoś z was taki rozmiar ? Bo prosiłabym o podesłałem fotek . Przed i po zabiegu .

Gość gość
Wcześniejszy post gdzie pisze o wkladkach 340 ml mentor nie podałam meila. Paulinastanislawska.1992@wp.pl

Gość gość
Zdecydowanie wole naturalne. Te szczupłe kobiety z wielkimi cyckami i ustami jak u ryby wyglądają komiczne.Lustra chyba im w domu brakuje. :)

Gość gość
Ja jak chodziłem do łaźni na saunę to nie widziałem aby któraś z kobiet miała za małe lub obwisłe piersi.Jak zwykle przesadzacie. :)

no może nie wszyscy na to zwracają uwagę - ale my to widzimy i czasami nie jesteśmy z tym szczęśliwe. skoro medycyna daje możliwość poprawiania, to czemu nie skorzystać?

no wlasnie - coś w tym jest. skoro takie rzeczy sa dostępne dla ludzi to czemu nie skorzystać?:)

Ja wam powiem, że niejedna z nas się czuje gorzej, brzydziej przez to. Czesto tego pod bluzką nie widać, ale na przykład ja przed op. miałam po prostu...brzydkie piersi. nie tylko małe ale nieładne po prostu. Znam laski, które maja rozmiar B i są zadowolone, a ich faceci jeszcze bardziej. Znam też takie, które z chęcią oddałby 3 rozmiary. I znam takie, które oddałby wszystko za ten rozmiar więcej i jędrność. Tak to już jest.

no dokładnie, nie trzeba być płaskim - może być tak ze te piersi są niefajne:) ale po to też są operacje - żeby radzić sobie w takich sytuacjach!

Gość gość
Czy może ktoś polecić kliniki na terenie Śląska? Znalazłam kilka w tym jedną całkiem niedaleko, w Bielsku - Białej - http://www.klinikaurody.org.pl/ . Pomożecie? Pozdrawiam Joanna

nie chcę otrzymywać powiadomień na mojego maila o kolejnych wpisach na kafeterii.Wiecie co zrobić????

Gość ŚlicznotkaNR1
zgadzam się...różne są powody operacji - co dziewczyna to różne motywacje...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się