Go艣膰 go艣膰 Napisano Czerwiec 29, 2017 witajcie. ja jestem 2 dob臋 po operacji. 1 piers wygl膮da super a 2 niestety dwa razy wi臋ksza. lekarz m贸wi ze to opuchlizna kt贸ra z czasem zejdzie tak偶e p贸ki co nie panikuje. je艣li piersi by艂y w miar臋 r贸wne przed, implanty s膮 takie same - 320 to cud贸w nie ma 偶eby jedna by艂a 2 x wi臋ksza. pozdrawiam Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Czerwiec 29, 2017 Chyba 偶e lekarz si臋 pomyli艂 i w艂o偶y艂 dwa r贸偶ne implanty. Lekarz to tylko cz艂owiek ma prawo si臋 myli膰. Zdarza艂o si臋 偶e lekarz zaszy艂 pacjentowi opatrunek lub nozyczki. By艂 przypadek ze pacjentowi amputowali zdrow膮 nog臋. w tym roku pacjent spad艂 ze sto艂u operacyjnego i zmar艂. Wszystko jest mo偶liwe. Nie myli si臋 ten co nic nie robi Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Czerwiec 29, 2017 Jezu nie straszcie :( ja wybra艂am znana lekark臋 i zap艂aci艂am nie ma艂o, widzia艂am na 偶ywo jej pare prac i wszystkie by艂y super Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Czerwiec 29, 2017 Nie chcia艂am straszy膰 tylko zwr贸ci膰 uwag臋 偶e jednak cuda si臋 zdarzaj膮, Bo kole偶anka wy偶ej pisze 偶e nie ma. Poczekaj ok miesi膮ca je艣li si臋 nie wyr贸wna to ju偶 raczej tak b臋dzie, cho膰 zazwyczaj do 2 tyg opuchlizna schodzi. Cierpliwo艣ci i modli膰 si臋 偶eby by艂o ok Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 agnes551 Napisano Czerwiec 29, 2017 Tylko szkoda,偶e przed operacj膮 lekarz nie uprzedzi艂 mnie ,偶e mog膮 wyj艣膰 nier贸wne.Nie jest moj膮 rol膮 偶eby czyta膰 fora,a p贸藕niej podpowiada膰 lekarzowi co powinien zrobi膰.My艣la艂am ,偶e id臋 do specjalisty. M贸wi膮c mu ,ze chc臋 powi臋kszy膰 piersi,teraz bym doda艂a,偶e chc臋 w miar臋 r贸wne.Zobaczymy co powie na wizycie,mam na 12.07.Og贸lnie jedna i druga jest niez艂a, ale 偶eby by艂y podobne albo ,偶eby tak nie by艂o wida膰 w obcis艂ej bluzce .Nie po to je robi艂am,偶eby kombinowa膰 jak ukry膰 nier贸wno艣膰 cyck贸w.Jestem z艂a. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 agnes551 Napisano Czerwiec 29, 2017 Tylko szkoda,偶e przed operacj膮 lekarz nie uprzedzi艂 mnie ,偶e mog膮 wyj艣膰 nier贸wne.Nie jest moj膮 rol膮 偶eby czyta膰 fora,a p贸藕niej podpowiada膰 lekarzowi co powinien zrobi膰.My艣la艂am ,偶e id臋 do specjalisty. M贸wi膮c mu ,ze chc臋 powi臋kszy膰 piersi,teraz bym doda艂a,偶e chc臋 w miar臋 r贸wne.Zobaczymy co powie na wizycie,mam na 12.07.Og贸lnie jedna i druga jest niez艂a, ale 偶eby by艂y podobne albo ,偶eby tak nie by艂o wida膰 w obcis艂ej bluzce .Nie po to je robi艂am,偶eby kombinowa膰 jak ukry膰 nier贸wno艣膰 cyck贸w.Jestem z艂a. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Czerwiec 30, 2017 Kto b臋dzie ocenia艂 cycki bez ich dotykania.Tylko ten pozna ich nier贸wno艣ci. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Angelika ona Napisano Lipiec 1, 2017 Jestem tydzien po operacji wymiana implantu z anatomicznego 255 na okragly 325 i 350 .Roznica znikoma poiersi zrobily sie jakies kanciaste od spodu gdzie blizny mam nadzieje ze sie to wyrowna bo oszaleje.Jestem wsciekla bo tyle bolu i praktycznie 3 staniki mam badal te same 75b Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
ssegregator 0 Napisano Lipiec 1, 2017 hej, dziewczyny jestem po konsultacji. M贸j naturalny biust jest 偶aden czyli A poprostu sutki i doslownie 1cm gruczo艂u,generalnie p艂asko. Czy kt贸ra艣 z was przesz艂a ju偶 operacje z miseczki A lub AA ale na B przy ma艂ym implancie anatomicznym? wi臋kszo艣膰 kobiet powi臋ksza je znacznie a ja chcia艂abym mie膰 pe艂ne B kompletnie nigdzie nie mog臋 znale藕膰 zdj臋膰 ani opis贸w z tak ma艂ymi implantami 200-230ml. Je艣li kt贸ra艣 was ma mniej wi臋cej takie bardzo prosz臋 o kontakt. Jestem zdecydowana termin juz te偶 ustalony ale trudno przewidzie膰 mi wizualnie efekt jest szansa na zobaczenie gdzie艣 takich zdj臋膰 z opisami? przekopa艂am internet i lipa same du偶e cycory :D bez urazy co kto lubi :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
ssegregator 0 Napisano Lipiec 1, 2017 witajcie dziewczyny po raz kolejny, opisze troch臋 dok艂adniej :) mam 170cm 53kg w膮ska klatka 75pod i 81 klatka wyj艣ciowe A znikoma ilo艣膰 gruczo艂u jak to pi臋knie lekarz okre艣li艂 deska po mojemu :) stwierdzi艂 偶e mam wask膮 klatk臋 przez co w moim przypadku implant b臋dzie wypchany bardziej do przodu niz na boki, wybra艂am anatomiczne rozmiar zaproponowany 215 wysoki profil allergan , podstawowe pytanie: czy nie za ma艂e? bo widz臋 偶e dziewczyny startuj膮 powy偶ej 300, je艣li jest kt贸ra艣 z was juz po zabiegu a ma podobne wymiary bardzo prosz臋 o zdj臋cia przed i po nawet te powy偶ej 300 偶ebym mia艂a jaki艣 obraz bardzo mi to pomo偶e w wyborze. Zabieg 3.10 prosz臋 nie piszcie 偶e jeden rozmiar to bez sensu, szkoda kasy itd itp ka偶da z nas ma inne odczucia i wymagania DU呕E/MA艁E przecie偶 o gustach si臋 nie dyskutuje :) pozdrawiam ciep艂o i trzymam kciuki za te przed i po bez wzgl臋du na rozmiar :) ssegregator@gmail.com Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰4512 Napisano Lipiec 2, 2017 Witajcie, mam pytanie. Czy po operacji (np. 2-5 dzie艅) podoba艂y wam si臋 wasze piersi? Przyznam szczerze ze nie wiem co robic, jestem 4 dzien po operacji i srednio mi sie podobaja, sa wielkie, nabrzmiale, wypchalo mi otoczke i nie widac zarysowanego ksztaltu - mam implanty mentor 250 i 275 okragle. przez to mam wrazenie ze mam spuchniety mostek. boje sie ze zaczne zalowac operacji, troche innego efektu sie spodziewalam. nie spie po nocach przez to. czy one sie jeszcze zmienia? a jesli tak to w jakim stopniu? blagam pomozcie Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰4512 Napisano Lipiec 2, 2017 Witajcie, mam pytanie. Czy po operacji (np. 2-5 dzie艅) podoba艂y wam si臋 wasze piersi? Przyznam szczerze ze nie wiem co robic, jestem 4 dzien po operacji i srednio mi sie podobaja, sa wielkie, nabrzmiale, wypchalo mi otoczke i nie widac zarysowanego ksztaltu - mam implanty mentor 250 i 275 okragle. przez to mam wrazenie ze mam spuchniety mostek. boje sie ze zaczne zalowac operacji, troche innego efektu sie spodziewalam. nie spie po nocach przez to. czy one sie jeszcze zmienia? a jesli tak to w jakim stopniu? blagam pomozcie Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Lipiec 2, 2017 Do: ssegregator Startowa艂am z AA cho膰 takim rozmiarem bym tego nie nazwa艂a , nie mia艂am nic kompletnie - "deska" i to dos艂ownie . Lekarz wszczepi艂 295ml okr膮g艂e , mam B . Na pocz膮tku wydawa艂y mi si臋 za ma艂e , ale min臋艂y 2 tyg i 艂adnie si臋 u艂o偶y艂y , jestem bardzo drobna ( 172 cm , 50 kg ) , teraz jestem w nich zakochana . Podaj e-mail pode艣le zdj Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 agnes551 Napisano Lipiec 2, 2017 Segregator ,ja przed operacj膮 mia艂am 70cm pod biustem, ok 80-81w biu艣cie ,piersi by艂y sam膮 sk贸ra tylko lewa troch臋 wi臋ksza by艂a,mam 160cm wzrostu .Chcia艂am 450ml,ale ostatecznie przed operacj膮 wybrali艣my z lekarzem 430ml i wcale nie mam jakich艣 wielkich piersi.Chocia偶 dziewczyny na forum pisa艂y,偶e do mojej budowy i wzrostu b臋d膮 wygl膮da艂y nienaturalnie.Musia艂am mie膰 UHP poniewa偶 nie mog艂am mie膰 innych,bo mia艂y podstaw臋 na tyle co mog艂a mi si臋 zmie艣ci膰 na klatce z zachowaniem mi臋dzy innymi 3cm na 艣rodku klatki piersiowej. S膮 bardziej do przodu i gdyby nie to ,偶e s膮 troch臋 nier贸wne by艂oby ok,nawet ta wi臋ksza bardziej ni si臋 podoba. Ale zaznaczam jeszcze raz nie s膮 wielkie,teraz mog艂abym wzi膮膰 nawet te 450ml.呕ycz臋 oby uda艂o Ci si臋 dobrze wybra膰,bo to naprawd臋 ci臋偶ka decyzja. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Lipiec 3, 2017 To jaki teraz masz wymiar ? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
ssegregator 0 Napisano Lipiec 3, 2017 do: gosc pode艣lij prosz臋 zdj臋cia pomo偶e mi to w ocenie du偶e/ma艂e w moich oczach:) zale偶y mi na biu艣cie du偶e pe艂ne B ssegregator@gmail.com Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 380 Napisano Lipiec 3, 2017 Gosc45.... nic sie nie martw zmienia sie. Ja w pierwszym tyg.plakalam ze takie wielkie cycory glazy jak przyklejone do mnie. Opuchlizna zeszla teraz sa cudne :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Martasyt Napisano Lipiec 3, 2017 Hej dziewczyny. Mam zabieg 11.07 u dr Jarlinskiego we Wroc艂awiu i ca艂y czas bije sie z my艣lami co do wyboru rozmiaru implant贸w. Mam 160 cm i 53 kg lekarz zaproponowa艂 mi mentor CPG 322 anatomiczne 295 ml. Zastanawiam sie nad 330 ml cho膰 doktor odradzi艂, gdy偶 stwierdzi艂 藕e bed膮 za du偶e do mojej budowy. Tylko jak one maj膮 sie zmniejszy膰 po operacji o rozmiar czy p贸艂tora to chyba lepiej te wi臋ksze. Czy kt贸ra艣 z was ma takie implanty i jest podobnych rozmiar贸w, mog艂aby sie wypowiedzie膰 i cos doradzi膰 ? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 agnes551 Napisano Lipiec 3, 2017 Do go艣膰 z godz.5.16,teraz mam 67cm pod biustem i 86 w biu艣cie. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 380 Napisano Lipiec 4, 2017 Agness i jaki masz rozmiar stanika? Bo mam ppodobne wymiary po :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Lipiec 4, 2017 Martasyt ja mialam op u Jarlinskiego, mi doradzil 250 a przy asymetrii 250 i 275 - sa dla mnie idealne, na poczatku (jestem 6 dni po) wydawaly mi sie mega wielkie, ale teraz juz opuchlizna powolutku schodzi i robia sie fajne. tylko ze Ty masz anatomy, to tez inna sytuacja. Jesli sie zmiesci tyle u Cb to bierz wieksze, albo cos posrodku jak jest :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Martasyt Napisano Lipiec 4, 2017 Dr powiedzia艂, 偶e sie zmieszcz膮 ale mog膮 nienaturalnie wygl膮da膰, gdy偶 nie jestem wysoka, a nie chcia艂abym mie膰 tez efektu, 偶e beda mi sie rozchodzi膰 na boki. Chocia偶 z wpis贸w innych dziewczyn dowiedzia艂am sie, 偶e dr preferuje ma艂e piersi i odradza wi臋ksze implanty. Ka偶da tu pisze bierz wi臋ksze i tak 20 % z anatom贸w ub臋dzie. Im bli偶ej operacji tym wi臋kszy m臋tlik w g艂owie. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 agnes551 Napisano Lipiec 4, 2017 Do 380 jeszcze nosz臋 biustonosz pooperacyjny,bo operacje mia艂am 2.06.Mam zamiar dopiero si臋 wybra膰 na zakupy,ale jak sprawdza艂am w necie tabelki rozmiar贸w to wydaje mi si臋, 偶e 65d.A Ty jaki rozmiar nosisz?My艣l臋 ,偶e raczej si臋 moje nie zmniejsz膮 za wiele ,bo nie mam du偶o opuchlizny. Wszystko jako艣 tak szybko si臋 goi艂o. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 380 Napisano Lipiec 4, 2017 Ja mam 65E a w innym staniku(tej samej firmy) 65f. Mia艂am 380 ml anatomy i mam dokladnie takie same wymiary pod piersia i w piersi :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰4512 Napisano Lipiec 5, 2017 Martasyt ja tez myslalam nad wiekszymi, czyli u mnie akurat 300 ml tylko ze ja mam okragle. Dr ma program do wizualizacji, jak podpatrzylam to bardziej mi sie u mnie podobaly na niej te mniejsze. z drugiej strony lepiej miec wieksze niz mniejsze :) ja jestem zadowolona z tego co zaproponowal mi doktor :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Lipiec 5, 2017 Co to za cyce,po operacji. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 agnes551 Napisano Lipiec 5, 2017 Mo偶e i b臋dzie wi臋kszy rozmiar biustonosza, sugerowa艂amsi臋 na razie tylko tabelkami.Okarze si臋 jak wybior臋 si臋 na zakupy.A jak膮 mia艂a艣 wyj艣ci贸wk臋?Je偶eli podobn膮 do mnie,to dziwne ,偶e mamy zbli偶one wymiary po operacji.pozdrawiam Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 380 Napisano Lipiec 5, 2017 Troche skory po karmieniu miseczka A albo AA plaska decha. Prakrycznie zero tk tluszczowej Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
ssegregator 0 Napisano Lipiec 5, 2017 go艣膰 od Jarli艅skiego, jest szansa na zdj臋cia? chodzi mi caly czas o por贸wnanie mniejszych niz 300 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 od Jarli艅skiego Napisano Lipiec 5, 2017 Segregator, chetnie bym wyslala, ale bede jeszcze zmniejszac otoczki i wyciagac sutki, nie chcialam wszystkiego na raz, bo balam sie ze moze zle wyjsc :) ja tez wyjsciowke mialam 65C/w porywach D, wiec plaska nie bylam, a zalezalo mi tylko na tym by wype艂nic ubytek na gorze :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach