Gość gośćmelka Napisano Listopad 1, 2018 Maliboox3 dzięki napisałam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marbier88 Napisano Listopad 1, 2018 maliboox3 Podeślesz mi również zdjęcie? tusiaczeq_01@wp.pl :) mam ten sam implant. Ciekawi mnie jaka różnica jest, również startowalam z A? zero A ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maliboox3 Napisano Listopad 2, 2018 okey dziewczyny ale uprzedzam że dopiero 5 dzień i nadal wyglądają jak 2 balony które zaraz eksploduja :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Benia Napisano Listopad 2, 2018 Malibox a Ty 5 dni po odpinac stanik? Ja się boję lekarz pow że za 7 dni dopiero pierwszy raz ściągnie go Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość NataliaNiki23 Napisano Listopad 2, 2018 Ja juz po wyjsciu z kliniki na drugi dzien w domu czyli jak operacje mialam w środę to w piątek zdjac stanik i lac je wodą delikatnie pod prysznicen i masowac i masowac oliwką. :) stanik sobie wtedy na chwile ściągam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Paula Napisano Listopad 2, 2018 Benia ja 3go dnia po operacji odpięłam musiałam zobaczyć jak wyglądają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćmelka Napisano Listopad 2, 2018 Maliboox3 to nic ;) muszę się nastawić na to samo .. ale JeszCse nic nie dostałam na @ ... ah jeszcze 6 dni nie mogę się doczekać aż będę po :) .. niedawno wyczekiwałam konsultacji a tu już zbliżam się do sedna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Benia Napisano Listopad 2, 2018 Haha wariatki a ja sztywno jak nie kazali to nie ruszam ale kusi mnie strasznie żeby zerknąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marbier88 Napisano Listopad 2, 2018 gośćmelka Wysłałam zdjecia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Benia Napisano Listopad 2, 2018 Nie czuję bólu jakoś ale nie mogę spać w nocy też tak mialyscie? I mówił wam lekarz jak dlugo trzeba nosić ten pas na biustonosz? Mój powiedział że mogę go w nocy ne leżąco odpinac na chwilę tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćwiola Napisano Listopad 2, 2018 Gość benia. Jaka masz szerokość implantu? I z czego startowałas? Ja miałam podobno po 100 ml swojej tkanki na pierś implanty mam 250 o średnicy 10,2 i mam rozmiar 65e, 70 d zależy od stanika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maliboox3 Napisano Listopad 2, 2018 laski jak idę się kąpać to też ściągam stanik na te chwile 10-15 minut i aż lepiej się czuje wtedy. ale w dalszym ciągu myje się gaza zwykła i szarym mydłem. nie chcę się moczyc cała bo mam szwy rozpuszczalne i lekarz zalecił nie moczyc plastrów z tego względu że jeżeli one nie zmokna i nie odejdą to 2 tygodnie będę je nosić. a jeżeli by mi odeszły to opatrunki sama robić codziennie. więc uważam jak mogę gaza daje rade wiadomo dłużej schodzi zanim się wymyje ale jest ok. dziś 5 dzień nie brałam nic przeciwbólowego ale zaczynam odczuwać swędzenie w okolicach szwów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SzukającaPorady Napisano Listopad 2, 2018 Cześć dziewczyny, będę bardzo wdzięczna za porady odnośnie wyboru rozmiaru implantu. Bylam u dwóch lekarzy i każdy proponował mi inny rozmiar - od jednego wyszłam z decyzją o rozmiarze 325 anatom, a od drugiego 275 anatom. Zawsze marzyłam o rozmiarze takim miedzy C a D ale nie wiem która wkładna ostatecznie da taki efekt..? Pomozecie?? Dodam, że mam 170 cm wzrostu i 60kg wagi takze raczej szczupła, ale z krągłościami (niestety póki co tylko pupnymi ;) ). Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Angie Napisano Listopad 2, 2018 Benia podziwiam cie 7 dni bez najmniejszego kuknięcia na cycochy :-) dla mnie to nie realne:-) juz po operacji 3h odpielam go i musialam no musialam je zobaczyc:-) zreszta co niby ma sie im stac jak odepniesz i zapniesz...-) Jestem 10 dni juz po , jupiiii nic nie boli tzn jestem 3 dzien bez tabletek przeciwbolowych i mam zamiar wypic sobie dzisiaj drinka na Zdrowie moich nowych cycochôw i zaleglych urodzin:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Benia Napisano Listopad 2, 2018 Swoje wymiary przed operacji miałam 81 w biuście 69 pod biustem jakoś miseczka a niby implant okrągły 270 miało być c i tak mi się wydaje że jest ale ten stanik po operacji mam 70 b chyba bo tak pisalo od boku na nim. Może zerknę dzisiaj skoro tak mówicie, że nic się nie stanie to w sumie tak na sekundę chyba mogę spojrzeć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćkasiek Napisano Listopad 2, 2018 Witam Dziewuszki. Jestem 16 dni po operacji. W dzień jest już normalnie. Czasami nawet zdążą mi się zapominać że ta op miałam aczkolwiek mam pytanko. Lewą piers od rana jeszcze mnie boli i rwie. Czy to normalne? Mój lekarz powiedział, że tak ale wiadomo że babskie porady są dużo bardziej uspokajajace :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maliboox3 Napisano Listopad 2, 2018 kasiek mnie jakoś lewa pierś od początku bardziej boli niż prawa. ale też mówil że to normalne. nid bójcie się ściągnąć stanika na 10-15 minut nic się nie stanie. ja nie mam żadnego pasa na piersi lekarz mi nic nie zalecił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćkasiek Napisano Listopad 2, 2018 Ja też mam lewą piers bardziej obolala od prawej. Zgadzam się, ja jak tylko wróciłam z kliniki zdjelam żeby zobaczyć i pasa żadnego też nie noszę a cycki :) nie opadły:D jeśli nie zajmujecie choć na chwilkę to jak je myjecie? No dziewczyny serio na chwilę nic się nie wydarzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maliboox3 Napisano Listopad 2, 2018 jasne że nic się nie stanie ale jest głupie uczucie hihi wczoraj jak się mylam miałam takie uczucie jakby ten implant miał mi wypaść od dołu :) wiem że to normalne nigdy cyckow nie miałam a tu takie balony napompowane. narazie nadal są bardzo wrażliwe dziś spróbuję wprowadzić oliwke i pomasowac :))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Angie Napisano Listopad 2, 2018 Ja uzywam oliwki ale na wacik i smaruje bo mi lekarz zakazal masowania , oliwke stosuje tylko ze wzgledu na to zeby nie zrobily sie rozstepy bo jednak skora sie rozciaga podobnie jak w procesie ciázowym tylko ze w trakcie ciazy skora rozciaga sie pomalu a tu nagle bam po godzince cycochy:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maliboox3 Napisano Listopad 2, 2018 zgadza się. mi tak skóra się naciagla że zauważyłam na sutkach i w ich okolicach czerwone żyłki. być może naczynka mi popekaly z tego rozciagniecia się. na sutki mam specjalna maść i przykładam na gaze sobie i nie są aż tak wrażliwe jak zaraz po operacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Benia Napisano Listopad 2, 2018 Mi lekarz powiedział że dopiero po tygodniu mogę je myć pod prysznicem póki co stale stanik a pas na noc na chwilę rozpinac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość NataliaNiki23 Napisano Listopad 2, 2018 A ja wgl pasa nie mialam ... tylko stanik :). Też już blizny strasznie swędzą Mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maliboox3 Napisano Listopad 2, 2018 mnie dziś rano zaczęło swędziec i swędzi do teraz masakra! ani się podrapac ani nic jeszcze stanik uciska na to :D ale nie ma co narzekać same to chciałysmy i mamy wymarzone cycuszki :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość NataliaNiki23 Napisano Listopad 2, 2018 Wymarzone i jakie piękne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Benia Napisano Listopad 2, 2018 Rozpielam na sekundę śliczne są ale jeszcze takie sterczce pewnie za jakiś miesiąc opadna w dół, w środę zrobię wam zdjęcia bez plastrów. W jednej piersi mnie szwy złoszcza a w drugiej nie czuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Paula Napisano Listopad 2, 2018 Dziewczyny czy wy też macie śliniaki i krwiaczki? Ja mam pod piersiami z boku są tak jakby na końcu szwów (od strony pachy) troszkę mnie to niepokoi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Paula Napisano Listopad 2, 2018 Siniaki miało być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćmelka Napisano Listopad 2, 2018 Maliboox3 tak widziałam super są dzięki .. jeśli opuchlizna zejdzie to mogłabym mieć 350 ale u każdego to inaczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Benia Napisano Listopad 2, 2018 Dziewczyny miałam wrażenie że coś mi zabulgotalo w piersi prawej czy to normalne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach