Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolka55

mąż uparł się na imie RAMONKA - ustąpić?

Polecane posty

Gość lolka55
a co do imienia, to nie wiem..lepiej oryginalne, czy pospolite?:> jak myślicie

Mi sie tez nie podoba, mozna byc oryginalnym i dac dziecku ladne imie. Ramona zle mi sie kojarzy, chociaz zadnej nie znam :o

Gość kawarozpuszczalna
a mnie się podoba w oryginale czyli ROMANA a ściślej mówiąc ROMA:)

Może twój mąż jest starym rockandrollowcem i lubi zespół Ramones? :classic_cool:

ja bym chyba w tym przypadku wolala oklepaną Karolinke (w kazym bym wolala Karolinke bo uwazam ze to śliczne imie ) a moze wymyślicie jakieś inne nieoklepane imie? chociaz z 2 strony co powiecie na imie Hiacynta? Mnie sie zawsze kojarzylo ze staa babą... aż poznalam prześliczną malą Hiacysie :D:D:D do wszystkiego sie idzie przyzwyczaić jak sie ma dobre skojarzenia :)

MaMani......imię Maria ładnie, choć nie przedam za tym imieniem. Już ładniejsze jest zdrobnienie Marysia. A Marysie to zazwyczaj przecudne dziewczynki. Karolinka faktycznie ładniejsze. Ale to zdrobnienie Mania nie za bradzo. Jednak grut ,ze dziewczynka kochana

Gość /rafal/
Pwoeim wam jak to bylo w mim przypadku, kiedy moja zona ( wtedy jeszcze dziewczyna) zaszla w ciaze i dowiedzielismy sie ze bedzie dziewczynka to ja uparlem sie ze mala bedzie miala na imie samanta, mojej zonie wogole sie nie podobalo a rodzina mowila ze samanta to dobre do burdelu ale postawilem n a swoim i mamy dzisiaj 2 letnia samante w zamian za to ze zona sie zgodzila to jesli bedziemy miec kiedys drugie dziecko(planujemy za jakis rok) to dam wolna reke zonie co do imienia.

Gość fajne seksowne imie

Gość wyzywajace paskudne

kurczę,nie rozumiem jak facet ,który nie nosi dziecka w brzuchu nie czuje mdłości boli kregosłupa nie rodzi w mękach może narzucać imię dla dziecka!!!i jeszcze tak pretensjonalne.Ramona,dzieci będą wołać na nią Rama!

Gość mnie sie podoba przynajmniej
jest oryginalne egzotyczne..te stare baby nazywaja swoje dzieci maria anna, zofia, i potem rosna kujony w okularach, hehehehe przynajmniej ramona bedzie seksi i spodoba sie chłopcom;d

Gość xyxx
MAM KOLEŻANKĘ RAMONĘ. FAJNA Z NIEJ DZIEWCZYNA :)

Gość mnie sie nawet podoba takie im
ie;)

Gość budyń z sokiem mallinowym
nie, nie, nie, nie, nie

mnie sie podoba przynajmniej jest oryginalne egzotyczne..te stare baby nazywaja swoje dzieci maria anna, zofia, i potem rosna kujony w okularach, hehehehe przynajmniej ramona bedzie seksi i spodoba sie chłopcom;d a jak będzie gruba, brzydka i obleśna to też się spodoba, bo ma egzotyczne imię? Nie bądź śmieszna. Jak dla mnie imię paskudne, nie chciałabym sie tak nazywać.

Gość odpowiem też....
mi się kojarzy imię Ramona z moim ciągle pijanym sąsiadem jak wracał do domu pijany i w dobrym humorze zawsze śpiewał piosenkę Ramona oj uśmiechnij się :D