Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ovca5

mial byc ksiaze a jest zaba ohydna.

Polecane posty

Gość ovca5
energiczna, to ja juz chyba wole na forum. jedna bridget jones wystarczy :) ciekawe czy skunks mnie dzis zaszczyci wiokiem swego boskiego oblicza, lub tez smsa jakiegos wysle, zebym miala co zlac. bo jak nie, to sobie paznokcie ze zlosci poobryzac, choc nie mam w zwyczaju.

Gość ovca5
....bede musiala.... bo jakos w tym ostatnim zdaniu sensu brakło... :)

Gość ofer ma
to dopiero był mój pierwszy grosz ;) drugi to pytanie do ovcy kim ona myśli że dla tego kolesia jest, skoro w pierwszej wiadomości napisała: "kochałam jak glupia. lata! znosilam humory, romansiki." no to chyba te jej uczucia cokolwiek nieodwzajemnione były przez te wszystkie lata. już nie mówiąc o tym ostatnim wydarzeniu.

Gość ovca5
ofer ma i to jest bardzo dobre pytanie, jak powiedzial maleszka w "filmie trzech kumpli". bylam idiotką i tyle. to mial byc taki uklad bez zobowiazan. rozstania i powroty. w koncu zawsze go przyjmowalam, po tym jak go wyrzucalam ze swojego zycia. a on mi wmawial, z jestem kobieta jego zycia, fakt ze mocno jebnieta, ale drugiej takiej nie ma na calym swiecie. faktycznie - nie ma, wszystkie sa madrzejsze ode mnie.

ale jak to?? 5 lat związku,żadnych planów wspólnych? Czemuś sie tak dała zwodzić? Zresztą może i lepiej, jakbyś jakie płazy z takim urodziła , a do tego taplać się w bajorze przy okazji rozwodu... Tak widać lepiej:O w każdym związku jest tak, że ktoś za kimś biega, ponoć ta hierarchia ustala się w przy pierwszym spotkaniu. Nie mogę pojąć, jak taka gwiazda, jak Ty Ovca mogła biegać za jakimś płazem??? :O zrób mu piekło, wypunktuj go,popuść wodze fantazji w wymyślaniu obelg, niech wie, jaki jest płaski!!!

Oferma 1 grosz:O taaaa pastw sie nade mną zachciało mi sie księcia :O

Gość sweater
Ovca puść kantem płaza, ale najpierw go trochę potrenuj, niech teraz on trochę poskacze przy Tobie :-)

Gość ovca5
no prawde mowiac, to ja jestem troche jebnieta. nie chcialam zadnych planow, slubu, dzieci itd. a on chyba tez, a przynajmniej tak mowil i jakos sie to trzymalo. a najsmiesznejsze jest to, ze on sobie mne tak jakos "wychodzil' a potem to juz na biednego misia mna mapipulowal i wzbudzal we mnie umiejetnie poczucie winy. pomilcze pare dni a jak przyjdzie to mu wyleje jakim jest gadem przebrzydlym. ale jak nie przyjdzie, to bedzieci mnie to laski reanimowac. zreszta i tak bedziecie, bo czuje, ze zbliza sie ostateczne rozwiazanie.

Gość sweater
Sami: skunks nie ma problemu w tym, że jest skunksem, tylko innym trudno oddychać w jego otoczeniu ;-)

rzuć go dopóki jeszcze jesteś zła. Gdy ochłoniesz, zatęsknisz to już go na pewno nie zostawisz!

Gość ovca5
no, ale przeciez teraz nie zadzwonie i powiem "i do tego jeszcze cie rzucam!" poczekam pare dni, zobacze jak mi bez niego bedzie. a jak przyjdzie, to go posle do diabla. przynajmniej w teorii tak to ma wygladac :)

Gość ofer ma
"jest płazem tylko biedak tego nie widzi" tyle że ovca też tego nie widzi. i nigdy nie widziała. powiedzmy sobie szczerze, spodobał ci się facet to mu pozwalałaś na rzeczy na które nie powinnaś pozwalać. i stąd cały problem a nie stąd że on żabą jest. żab na świecie wiele ale sami decydujemy które chcemy całować, nie :)

Gość sweater
Ovca: ja bym nie milczała, takie sprawy załatwia się na bieżąco. Po paru dniach złość Ci opadnie, miś przyjdzie z podkulonym ogonkiem i podrapiesz za uszkiem...

Gość ovca5
sami, to jest piec lat mojego zycia, jak sie mam nie przejmowax? moze tego nie widac zza tych lieterek, ale ja naprawde bardzo cierpie, bo widze ze on mnie nigdy nie kochal, pewnie nawet tego nie umie...

Gość ovca5
ofer ma wlasnie teraz widze, ze gad chociaz zaba... :) tylko troche za pozno. sweater, moze masz racje, ze mis przyjdzie, ale ja juz misia nie podrapie. niech spierdala do tej szlachetnej :)

Gość Luska z W.
Ja bym zakonczyla, nie tak wyglada zwiazek "rokujacy na przyszlosc" I mowi to ktos, komu sytuacja przypomina jedno z wlasnych doswiadczen zyciowych :)

Gość sweater
Ovca: nie jestem pewna, czy facet Cię nie kochał/kocha. Po prostu przyzwyczaił się, że we wszystkim go wyręczasz i nawet tego nie widzi. Dlatego też nie docenia i nie doceni tego, co dla niego robisz. Chyba czas zmienić trochę tę sytuację, tak, aby on też coś z siebie dawał

my widzimy płazy tylko ze Oni porafią dobrze udawać książeta. On jest taki inny taki męski i nie cham...no ale zonaty:( a Twój Owca tez jest fajny tylko ma wade zachowuje sie jak pierdolnięty:(

Gość ovca5
to trzeba to zakonczyc, trzeba. tylko jak to zrobic, zeby bylo z klasa i tak strasznie nie bolalo? macie jakis patent na to?

Gość ovca5
sami, a skad Ty wiesz, czy on jest fajny?!

Gość ovca5
no niestety, na to wychodzi...

eee tam po paru latach kobiety odzyskują wzrok,ale udają ze dalej są slepe 😭

Gość ofer ma
"moze tego nie widac zza tych lieterek, ale ja naprawde bardzo cierpie, bo widze ze on mnie nigdy nie kochal," boli co, aż kurwa skręca. przecież tak niewiele się chce. a tu dupa. cokolwiek by nie robić nie dostaniesz tego, co inni mają na pstryknięcie palcami.

Gość sweater
Polskie kobiety mają skłonności do martyrologii. A potem budzą się z ręką w nocniku i zdziwienie (żeby nie było-też jestem kobietą). Myślę, że ważne jest, aby wypośrodkować swoje zachowania i nie poświęcać się bez potrzeby. Mężczyźni naprawdę tego nie docenią. Ovca, ja przed zakończeniem tego związku radziłabym Ci zmienić układ sił-przynajmniej spróbować. Potraktować płaza jako poligon doświadczalny. Być może uda się to zrobić i uratujesz w ten sposób związek

Gość Luska z W.
Ovca, moze powiedz mu, ze musisz sobie cos w zyciu przemyslec i wolalabys sie z nim na razie nie spotykac, tym bardziej, ze odnosisz wrazenie iz on ma obecnie swoje wlasne, wazniejsze od Ciebie sprawy. Po pierwsze zobaczysz jak zareaguje, i jak sie bedzie w czasie tej niby przerwy zachowywal. A po drugie moze Tobie w tym czasie tez przejdzie i nawet nie bedziesz juz chciala z nim sie zadawac. Jezeli o mnie chodzi to mialam ulatwione zadanie, bo to mi sie "odwidywalo" wiec tak na pewno nic nie poradze.

Gość ovca5
laski, ide do domu. po drodze kupie flaszke. zaba milczy jak zakleta. trzymajcie za mnie, zebym nie pękla i nie odzewala sie pierwsza. rano napisze jak mi poszlo. dzieki za wsparcie.

Luska 🌼jeden człowiek potrafi nas zmienić--przykre co?:( tez ide bo syn sie pcha na kompa