Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sroczka1986

nie wiem już co mam z tymi włosami zrobić???

Polecane posty

strasznie mi wypadają przez podrażnioną skórę głowy. nie mam pojęcia co może jej pomóc. stosowałam już płyn na łojotokowe zapalenie skóry glowy, płyn garnier neril na podrażnienia, maseczkę z nafty kosmetyczn ej i zółtka z cytryną i nic. ja juz nie wiem. może ktoś miał ten problem i jakoś się z tym uporał? aha dermatolog i jeden i drugi i dziesiąty to dupa. nie pójdę więcej.

Gość fdfafgddgg
a co ci podraznilo skore?

o ktoś się odezwał. myślę że trwała ondulacja. dodatkowo mam problem z bardzo ale to bardzo tłustą cerą. może to jest jakoś wzajemnie powiązane? już sama nie wiem i szału dostaję. wiem że to może wydawać się śmieszne ale ja psychicznie przez to cierpię, bo często mam tego typu problemy, które przechodzą na chwilę a potem wracają.

Gość fdfafgddgg
po 1 nie powinnas traktorac chemia wlosow jesli masz chora skore. moze jestes na cos uczulona?? poczytaj o szamponach feederm

właśnie w tym rzecz że ja nie wiem czy to jest łojotokowe zapalenie skóry głowy czy też podrażnienie połączone z przesuszeniem skóry głowy. już na naprawdę nie wiem co czynić. jestem załamana

Gość madziara08ka
jest taki specjalny szmapon który zmniejsza podraznienie skóry. musisz się przejść do apteki. zobacz też tutaj http://www.handsomemen.pl/Tag,%C5%81ojotokowe%20zapalenie%20sk%C3%B3ry.html