Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klokj

leczenie wodą utlenioną

Polecane posty

Gość gość
filmiki sa z energią kosmiczna i dlatego skuteczne, nie dla glupcow

Ja juz pije Wu 3 miesiące , teraz tylko 1 dziennie 3 krople 30% Spadło mi ciśnienie ,mysle ,ze to po wodzie, bo biorę jeszcze jod . Mam lepsza wytrzymałość ,latem robię często taka wymagająca dosyć trasę piesza, kiedys na podejściach i schodach ,czułam zmęczenie nóg , szczególnie kolan i łydek,obecnie sama jestem zdziwiona jak mi sie dobrze idzie . Poza tym zniknął problem zaparć Małego ,(jakaś infekcja, podwyższona temperatura), juz któryś raz z kolei wyleczyłam wu plus wit C .

Gość perhy dron
A jak dziecku WU podajesz?

Gość gość
gdzie kupujecie spożywczą wode utlenioną 30% ?

Zaczęłam od 1 kropli zwykłej aptecznej 3%,w ok 1/4 szklanki wody z kilka kropel soku z cytryny. Teraz daje 1 krople 15% .ale syn ma juz 12 lat. Daje max 3 lub 4 dni raz dziennie , zwykle po tym czasie infekcja przechodzi. Wydaje mi sie, ze Nieumywakin ,w swojej książce pisał o dawkowaniu dla dzieci, trzeba by tam zobaczyc dokładnie, jakie dawkowanie. Ja zmodyfikowałam na swoje potrzeby, u mnie taka dawka zadziałała. Ważne zeby zacząć przy pierwszych objawach przeziebienia . Gdzie kupić 30 % pisałam 2 strony wcześniej .

Gość gość
hej, w jakiej postaci bierzesz jod i ile tego jodu. mam zamiar brac jod, tylko nie wiem ile.... na pewno nie w soli jodowanej.

Ja biorę płyn lugola , poczytaj tutaj posty "życzliwego," bardzo dużo na ten temat pisał , biorę kilka kropel dziennie, na razie efektów brak.Chyba ze ciśnienie mi spadło po nim. Jerzy Zieba w swojej książce "Ukryte terapie " tez ma rozdział o jodzie , trzeba rownocześnie brać selen wit B i wit C z tego co pamietam . Sa z reszta jego wywiady na YouTube

Gość gość
ok, dziekuje :) plyn lugola tez podobno jest skuteczny do plukania gardla. cytuje posta: "Witam, ja polecam przeplukiwanie gardla woda z jodem, wodnym roztworem jodu, tak ok 5 kropli na szklanke wody, przeplukiwac tym gardlo z 2-3 razy na dzien, mi to bardzo pomoglo, wlasciwie pomoglo na 100% , nadal profilaktycznie z 2 razy na tydzien plucze tym gardlo, tylko pamietajcie, zeby to nie byla jodyna, ta po przelknieciu ma straszny wplyw na uklad nerwowy, pozdrawiam".

Gość uzdrowiona marika
Kochani! Woda utleniona 30% u dystrybutora, bo widzę, że parę osób pytało! Skontaktujcie się z biuro@ultranova.pl / 884 343 156 Pozdrawiam Was serdecznie

Gość gość
Zamówiłam te wode z wit C na allegro, nie mogłam tylko doczytać w ofercie ile procentowa ta woda. Przyjdzie to zobaczę. Piję tę z apteki i trochę mam obawy czy dobrze robie...więc niech tylko będzie do celów spożywczych. Jeszcze ciekawi mnie o co chodzi z tą wit C, że lewoskrętna...

Gość gość
lewoskretna, czyli taka, ktora jest w naturze...

Gość dani1
Witam. Mam pytanie odnośnie picia wody utlenionej. Wlasnie zaczelam kuracje. Zaczynalam od 3x1 kropla wody utlenionej 3% zrobionej w aptece na zamówienie. Wode utleniona dodaje do 2-3 lyzek przegotowanej wody mineralnej. Mam podobno dojść do 3x10 kropli. Pozniej zrobić przerwę na 2-3 dni i znowu zacząć kuracje ale już od 10 kropli 3x dziennie. Mam pytanie czy po przerwie tej 2-3 dniowej kuracja powinna trwac 10 dni i znowu przerwa 2-3 dni. Taki schemat gdzies wyczytałam ale teraz zaczelam czytac i jest tyle tych schematow leczenia ze już zglupialam. Mam tez pytanie czy pijac wode może wystapic temperatura i bol miesni nog, kregoslupa ale taki dziwny bol jak mrowienie pojawiajacy się nagle i odchodzący nie wiadomo kiedy. Proszę pomóżcie.

Gość dirtytrix
Po 3 dniach przerwy zaczynasz od 10 kropli 3 × dziennie az zejdziesz do 1 kropla 3× dziennie wtedy kuracja piramidy jest zakonczona. To co odczuwasz to prawdopodnie skutek oczyszczania sie organizmu....

Gość dani1
Dziekuje za odpowiedz. O takim schemacie to tez nie slyszalam. I po tych 20 dniach w sumie (przez 10 dni zwiększamy dawki później przerwa 3 dni i 10 dni zmniejaszamy) leczenia kuracja woda jest zakonczona ? Kurcze już zglupialam...

Gość gość
W końcu to chrześcijanie uciekają przed islamistami. Nie rozumiem, co na łodziach robią islamiści? Co więcej, są przypadki, że z łodzi z imigrantami są wyrzucani... chrześcijanie. Rzekomi uchodźcy islamscy wyrzucają za burtę chrześcijan, by ci utonęli. Przykład: x http://ndie.pl/dramat-na-statku-z-imigrantami-muzulmanie-wyrzucili-za-burte-12-chrzescijan/

Gość dirtytrix
Jesli juz zaczelas system piramidy to moze nie przerywaj...to jest podstawowa kuracja. Mozesz sie przekonac jak na ciebie dziala WU natomiast jesli walczysz z jakas konkretna przypadloscia dobierasz dawke i dlugosc terapii w zaleznosci od nasilenia choroby itp.

Gość wodzianka 86
Czesc wszystkim. Potrzebuje sie poradzic. Zaczelam przygode z woda utleniona jakies 2 miesiace temu. Najpierw zaczelam jej uzywac z soda do mycia zebow. Efekt: mnostwo ropnych pryszczyw okolicach dziasel, ktore juz poznikaly. Od tygodnia walcze z zatokami i zakraplam do nosa. Nie wiem, czy winic za to wode utleniona, ale mam straszne bole glowy, ze az mi sie chce wymiotowac, katar gesty, pryszcze na twarzy (nigdy nie mialam problemow tradzikowych), pryszcze na szyi i plecach. Czy powinnam przestac? Zieba tak chwali ten sposob na wyleczenie zatok..... Dzieki za kazda rade.

Gość dani1
dirtytrix Dziekuje za odpowiedz. wodzianka jak zaklaplasz ta W.U. do nosa na zatoki. Chodzi mi w jakich proporcjach ja rozcieńczasz ? Jak często zaklaplasz ? Sadze, ze bol glowy i wydzielina jest jak najbardziej efektem oczyszczania zatok. Może zmniejsz dawke, czestotliwosc zaklaplania ale nie przerywaj. Pryszcze również sa jak najbardziej oczyszczaniem się z tego co było niedobre w organizmie.

Gość gość
Mam litr wody utlenionej 30% i teraz się zastanawiam jak ją rozcieńczyć do 3%. a może kroplomierzem wkrapiać 30% do szklanki z wodą by zawsze była ,,świeża,,.? Ma ktoś gotową receptę?

Gość gość
Wodzianko, moze zmniejsz ociupinkę dawkę wody utl. bo każdy ma inny organizm. Oczyszczasz się ale jeśli utrudnia Ci to bardzo życie to zmniejsz sobie intensywność.Myślę, ze nie ma co się trzymać sztywno schematów.

Gość perhy dron
-''Mam litr wody utlenionej 30% i teraz się zastanawiam jak ją rozcieńczyć do 3%'' Każdą ilość 30% mnożysz x9 i tyle wody demineralizowanej dodajesz do 30% i masz 3%... :) A tu prof Nieumywakin mówi jak do nosa i uszu można dawać, ja do uszu wkraplam 3% jak jest potrzeba.. : https://youtu.be/bSWLp2yE2bI

Gość wodzianka 86
Dziekuje za odpowiedz. Dawka mniej wiecej 20 kropli na 5-6 lyzek wody. Zakraplalam 2,5 ml do nosa 2-3 razy dziennie. Od dwoch dni juz nie stosuje i poki co bol glowy przeszedl (odrazu na drugi dzien), ale pozostale objawy grypy dalej sa. Z nosa cieknie, duze oslabienie (nie dalam rady dziecka ze szkoly odebrac dzisiaj). Nadal czuje WU w glowie, czuje jej smak. NIe dam rady kontynuowac, bo musze zajmowac sie dziecmi. Chcialam sobie zatoki oczyszcic, a potem zabrac sie za picie WU, ale nie wyobrazam sobie tego po tym wszystkim. Szkoda, ze to oczyszczanie jest takie uciazliwe :(

Gość gość
dla pewności zapytam bo przez niewiedzę można sobie zrobić,,kuku,,:D czyli do jednej kropli 30% wody utl. dodaję 9 kropel demineralizowanej i jest 3%.? a myślałam, że trzeba 10 dodać.

Gość perhy dron
Oczysc sobie nerki sodą kalcynowaną-czyli gaszoną,z octem jabłkowym np. lub sokim z cytryny, to i zatoki odciążysz, Zatoki to II etap oczyszczania..

Gość perhy dron
gość dziś dla pewności zapytam bo przez niewiedzę można sobie zrobić,,kuku,,smiech.gif Tak 9 oj tam, przy tym stężeniu miałabyś około 2.85% :)....

Gość wodzianka 86
perhydron, oczyszczalam nerki 200 cytrynami, watroba oczyszczona, stawy.... nie wiem...

Gość kierownicaaa
Wiecie co? a ja walczę ze swoją dekoncentracją, często czegoś zapominam, i to ważnych rzeczy. Zaczęłam szperać po necie bo lecytyne, miłorząb, omegi, koenzymy itp. przerobiłam i ledwo co się poprawiło. Trafiłam na temat o wodzie i pomyślałam, że to może być to!!! mam nadzieję dotlenić mózgownice i zdać w końcu egzamin na prawko.

Gość perhy dron
1. Kup wit B-50 2. MgCl chlorek magnezu 1 łyżeczka na cały dzień rozłożona we wszystkich napojach i posiłkach 3. Płyn Lugola zrób sobie w domu 5% i kropelka rano i wieczorem. 4. Jaja 3 dziennie (selen, lecytyna, cholina...... ) , najlepiej nie gotowane, na miękko lub blendowane surowe, ale z wioski, prawdziwe.. 5. Kasza gryczana, jaglana, groch, fasola.. Miesiąc i koncentracja wraca. Woda utleniona i wit C (askorbinian) też oczywiście, ale nie razem, co najmniej 2 godziny odstępu.. Inhalacje 0.5% H2o2 nie kolidują z vitC, omijają trakt trawienny, skutecznoscia dorownują wlewom dożylnym H2o2 (0.0374%)

Gość kierownicaaa
perhydron, dzięki, mądra z Ciebie osoba :) częściowo uzupełniam te pierwiastki ale z innych żródeł. Jedynie ta woda jest dla mnie jeszcze nie zbadana, piję kilka dni i czuję lekkie jakby mrowienia w niektórych miejscach mojego ciała i dobrze się z tym czuję, mam pozytywne odczucia. Chyba będzie dobrze, zresztą egzamin powie wszystko :D