Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdbvkeusb

jestem nielojalna. czuję się okropnie.

Polecane posty

Gość sdbvkeusb

jakoś tak wyszło, sama nie wiem jak, że przytaknęłam, gdy zaczął się temat tego, czy mój znajomy jest gejem - nie wiem tego na sto procent, ale podejrzewam i to bardzo, zwłaszcza, że 'niechcący' przeczytałam kilka jego smsów. wiem, to okropne i chamskie czytać cudzą korespondencję ale już z tych kilku słów, które złapało moje oko można było wyczytać, o co chodzi. boję się, że chłopak będzie teraz szykanowany z tego powodu (a raczej będzie), nie wiem, co teraz zrobić, jak się zachować.

Gość artiiiiiik
powiedz im ze byłas na niego zła i tak powiedziałaś ze złości i że to na 100 procent nie prawda.

Gość sdbvkeusb
tylko chodzi o to, że to już raczej nieodwracalne - każdy to podejrzewał, nawet ci, którzy go nie znali - przez jego ruchy, słowa, gesty, sposób bycia i ubierania się. w towarzystwie człowiekowi odbija i chce zabłysnąć kosztem krzywdy innych, naprawdę nie wiem, jak to odwrócić. obawiam się, że nawet, jeśli ten znajomy się nie dowie, że maczałam palce w tej dyskusji, to w oczach osób, które mnie o to pytały i którym zdradziłam niektóre pikantne szczegóły będę osobą niewartą zaufania. ech.