Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta starszaa

dlaczego jak facet jest starszy to jest OK a jak kobieta to są głupie komentarze

Polecane posty

Gość też starsza
sbjb punkt widzenia zależy...dla ciebie taki zwiazek jest bez klasy,dla mnie puszczalstwo.Wolę być kobietą bez klasy z młodszym męzem,niz ta niby z klasą dającą tyłka na lewo i prawo.Wierz mi,ze osobniki ,ktore cię bzykają mają o tobie podobne zdanie;)

Już dawno i nie wiem na jak długo :), choć ostatnio nie mam weny i nikt mi specjalnie nie wpadł w oko, żeby toczyć wojnę. No, może KoMiś czasem, ale za Niego się nie wezmę.

"Wierz mi,ze osobniki ,ktore cię bzykają mają o tobie podobne zdanie" zawsze miałem dobre zdanie o kobietach, ktore bzykałem :)

"zawsze miałem dobre zdanie o kobietach, ktore bzykałem " bo ty wyjatkowo wyjatkowy jesteś:P

Gość sbjb
tez starsza :-) wspołczuje podejscia do seksu :-) Ty dajesz,bo ja nie,ja lubie rownouprawnienie w seksie,jezlki cos z siebie daje to tak samo tego samego od 2 str.wymagam.A co do osob z ktorymi to robie,to jezli oni mysla o mnie w taki sposob jak Ty opisalas,to niech sobie mysla,bo w ten spopsob i o sobie tak mowa.Udzielajac sie w tym temacie chciałam ukazac,ze starsze kobiety za bardzo sie chwala ,ze maja młodszych partnerow i w ten sposob podwyzszaja swoje ego. A tobie tez starsza radze rozluźnic sie ,bo naprade jests z abardzo spieta :-) i jak bedziesz "dawac" swojemu młoszemu partnerowi to jeszcze sie zakleszczycie od tego Twojego spiecia cha,cha,cha. Zegnam Was. Puszczalska ;-)

Gość anonimowaa całkowicie
Mój mąż o kobietach puszczających sie mówi że robia ze swojej cipy smietnik i to jest trafne określenie sbdj masz śmietnik w cipie

"No, może KoMiś czasem, ale za Niego się nie wezmę" a czemu? A temu, że nie lubisz takich, które kryptą walą, czy jakoś tak. :D A tak poważnie, to nie mam ostatnio zbyt wiele czasu. Z Tobą zacząć, to człowiek musi być przygotowany na wielogodzinne dysputy, a mnie taka długa gra wstępna nudzi szybko. :)

Gość wanilliowa444
W związku nie o sam sex chodzi - chociaż jest bardzo ważny ale musi byc coś więcej.

Heheh Komik:P pewnie żeby ogrzał bo On nie jest egoistyczny jak Ty :P

anonimowaa całkowicie Mój mąż o kobietach puszczających sie mówi że robia ze swojej cipy smietnik i to jest trafne określenie sbdj masz śmietnik w cipie Chciałoby się rzec, każdego indywidualna sprawa gdzie ma śmietnik, jedna w gębie, inna w cipie.

Gość sbjb
annonimowa całkowicei :-) ale za to jaki smietnik :-) i nie kazdy do niego moze wrzucic swoje smie4ci,bo ja wybieram sama sbioe smieci :-) Bye jzu na zawsze. Puszczalskja ze smietnikiem miedzy nogami ;-)

Gość sbjb
W gębie tez mam smeitnik:-) tylko nie w pupie :)

Gość anonimowaa całkowicie
sbjb to ty sie chwalisz swoimi podbojami i młodymi kochankami a twoje puszczalstwo i smietnik w cipie naprawde nie jest powodem do dumy

wanilliowa444 W związku nie o sam sex chodzi - chociaż jest bardzo ważny ale musi byc coś więcej. Chyba sama nie wierzysz w to, co mówisz. Jak nie ma seksu, to to "coś więcej" się praktycznie nie liczy.

"pewnie żeby ogrzał bo On nie jest egoistyczny jak Ty" ja ogrzewam przy okazji :P

musztarda, chyba nie chodziło o "coś bez seksu", tylko o to, że OPRÓCZ seksu jest potrzebne to coś więcej.