Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta starszaa

dlaczego jak facet jest starszy to jest OK a jak kobieta to są głupie komentarze

Polecane posty

z złośliwa to po prostu tu trolluje zeby zwrocic na siebie uwage meskiej a nawet żeńskiej czesci gawiedzi :P stad wczorajsze kłamstwo ze lubi facetów z kafeterii :P bujda na resorach wiedzac ze ona nienawidzi facetów :P

gorzej byłoby w realu Komiczne, cóż za wierutne kłamstwo:) wszyscy wiemy że w realu mamy Piekną 28 letnią, która czuwa i ktorej nie chciałbyś zranić...:) Nie dawaj płonnej nadziei....:):)

nie mój drogi Kwiatku ja lubie wszystkich wirtualnych facetów bo mi nie zagrażają.Nic ode mnie nie chcą:)

"Nie dowaliłes mi Kwiatek tylko bałes bo Cie intrygowałam nie miesciło Ci sie w głowie ze ktoś taki łazi po kafe" dowalilem ci i publicznosc mnie racje przyznala, nie tobie :D zreszta... kto sie pozbyl swojego nicka :D to jest publiczne przynanie sie do porażki :D "retr i sami sibie dowalaja" walka o meskie porty Komika przybiera na sile ;)

Kwiatek z Tobą sie nie da rozmawiać,bo Ty wiesz najlepiej dowalasz mi by Cie publiczność oklaskiwała:O

"Komiczne, cóż za wierutne kłamstwo" miałaś juz isc :P zawsze skladasz obietnice bez pokrycia? "wszyscy wiemy że w realu mamy Piekną 28 letnią, która czuwa i ktorej nie chciałbyś zranić..." dlatego unikam spotkan w realu "Nie dawaj płonnej nadziei...." nie daje, tylko pisze co mogłoby sie przytrafić moja droga żmijko retrówko

"retr i sami sibie dowalaja" walka o meskie porty Komika przybiera na sile Akurat Samica dostaje po pupie za Kucharza:) :) I ostrzegam, jeszcze nie skończyłam..... :) 🖐️

"dowalasz mi by Cie publiczność oklaskiwała" gra idzie zawsze o to czyje na wierzchu bedzie :D kto lubi sie bawic w gre w ktorej nie wygrywa :D

"retr i sami sibie dowalaja" walka o meskie porty Komika przybiera na sile Akurat Samica dostaje po pupie za Kucharza " a to nie w temacie jestem ;) dobra znikam

retro, w sumie to nie rozumiem, w czym masz problem...komiczne coś tam mi napisał, dobrze wiedzac, jak to potraktuję, a Ty? Przejmujesz sie może moimi ewentualnie zranionymi uczuciami? nie przejmuj się, to taka dobra rada :)

" Komiczne jak to "kochacie same słowa " czy Ty już naprawdę doszedłeś do takiego stadium?" nie doszedłem, tylko podsumowuje to co tu widze

retro ok napisze nie rozumiem jak możesz bronić Kucharza,nie chcąc nic od Niego (podobno Go nie podrywasz)tym sposobem robisz z Niego posmiewisko bo jest facetem i sam umie sie branić kobieta broni faceta tylko jak kocha acha jeszcze jedno --czy tak wazne jest dla Was bronienie wirtualne? ja wole sama sie bronić słownie,ale za bronienie na topiku Szukania dziekuje bAAAAAArdzo Komikowi🌼 retro my we dwie nidgy sie nie dogadamy bo ja jestem dla Ciebie za łatwa...tfu za prosta,a Ty dla mnie nieprawdziwa:) teraz Twoja kolej:classic_cool:

"w sumie to nie rozumiem, w czym masz problem" na pocieszenie powiem Ci, ze retro tez nie rozumie :D

"To co tu widzisz ? - ciekawe" widzisz jaki ze mnie ciekawy facet :P Ps retro ma doswiadczenie w robieniu posmiewiska z Kucharza/Stronniczego/Atmo

Gość weszlam na chwile
kwiatek "i tak komik jest chyba jak dotad najlepszym samcem na kafe wiec... " powiedziałabym raczej,że najlepszym wciskaczem ;),rozmnaża sie po kafe niczym szarańcza i rozwala każdy temat

Komik zamilcz:P Ja wiem swoje i tyle po to zmieniłam nick zeby nie uczetniczyć w żadnych wojnach i nie nalezeć do obozu.

\"i rozwala każdy temat\" gdyby nie ja, to te \"rozwalone\" tematy dawny by zostaly zapomniiane na 67363 stronie forum... imperia... po porstu nie wiesz pewnych faktow, ktorych nie chce tu wywlekac... ktore sa wlasnie potwierdzeniem tego, ze słowa dzialaja jak magia i na forum i w realu

\"i tak komik jest chyba jak dotad najlepszym samcem na kafe wiec... \" Kwiatek nie wpadaj już w wieksze kompleksy niż masz;)

Gość ta starszaa
No pieknie się mój topik rozwija coprawda nie na temat ale zyje i to jak. Nie mam czasu dzisiaj poczytać co od wczoraj naskrobaliście ale na pewno nadrobie zaległosci. Miłej dyskusji :P

nie nabijam sie, wspomnialem o nich z szacunku ;) by pamiec nigdy nie przeminęła

Heheh Komik jest jeden równy Tobie na kafe albo lepszy i ma plusa jest wolny:P ale ja nie mam szans u Niego:O