Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słoneczkoooo

Kompletny brak biustu

Polecane posty

Gość tr666rt
źle przeczytalam, zgadzam sie z fdhdsjfh8909

Gość Też mam taki problem
jak autorka. Nie mam biustu praktycznie wcale - różnica w obwodzie to u mnie jakieś 3 cm. Noszę staniki 65 AA, udając że mam małe piersi, oczywiście duuużo za duże w miseczkach. Mam niestety 35 lat, nie ma więc opcji, że mi cokolwiek urośnie, jak u wielu narzekających nastolatek, które przy rozmiarach 70A, 70B płaczą, że nie mają piersi.

Gość Malunia12312321
Do "Też Mam Taki Problem" - a robiłaś keidykolwiek badania hormonalne? I powiedz jak to było u ciebie? Rosły Ci np przez całe gimnazjum, czy tylko jak np w moim przypadku - rosły mi tylko przez kilka może mcy w 6 klasie. i już od 1 gimnazjum kompletnie nic... Bo jeśli CI rosły przez okres dojrzewania to możliwe że to genetyka.

Malunia12312321 - za moich czasów nie było gimnazjum ;) Rzecz w tym, że mi w ogóle niewiele co urosło, jestem prawie zupełnie płaska, bo tych 3 cm różnicy w obwodzie w zasadzie nie widać. Z hormonami u mnie wszystko w porządku. W rodzinie jestem jedynym takim przypadkiem, więc nie wiem czy to kwestia genetyki.

Gość Malunia12312321
Do Też Mam Taki Problem - no to może inaczej. W jakim wieku zaczęły i rosnąć i w jakim wieku przestały? Mi np zaczęły w wieku 13 lat i w tym samym przestały. I do tej pory nic... (8 lat nic)

Malunia12312321 - szczerze mówiąc nie pamiętam, wydaje mi się, że coś tam się działo między 13-15 rokiem życia, ale te zmiany były prawie niezauważalne. Z tego, co przeczytałam masz rozmiar A, czyli jakieś tam malutkie piersi jednak masz - więc u Ciebie pewnie było widać wzrost przez pewien czas. U mnie w zasadzie NIC nie rosło, więc trudno mi odpowiedzieć na Twoje pytanie. Tak czy inaczej, nie wiem czy jest sens zastanawiać się nad przyczynami takiego stanu rzeczy. Nawet gdyby okazało się, że to jakieś zaburzenia hormonalne, to braku biustu nie da się wyleczyć ;)

Gość Szeherezadek
Ja mam pod biustem 68cm, w biuscie 75cm, nosze stanik 65C, a roznica w obwodzie tylko 7cm.. Tak wiec wszystko zalezy od budowy ciala, bo u mnie jakiejs tragedii nie ma, biust niewielki ale jest i to nie jakis mikro. Staniki nosze bez wypelniaczy, a wypelniaja te miseczke C bez problemu. Wystarczy porzadnie dobrany, dobrej jakosci stanik. Moze zamiast sie zalamywac, ze tak malo cm, spojrzcie na caloksztalt, moze wcale nie sa te piersi az tak male, tylko bielizna za duza? :)

Szeherezadek - dla mnie rozmiar 65 AA jest DUŻO ZA DUŻY w miseczce, więc jak piszę że jestem płaska, to tak jest naprawdę i nie jest to kwestia źle dobranej bielizny tylko braku piersi ;) Mniejsza to już chyba tylko zerówka bylaby, ale wtedy dla mnie nie ma sensu noszenie takiej bielizny.

Do ejze11 "no tak, w internecie można znaleźć tańsze staniki ale ja np nie mogę kupić stanika bez przymierzenia. Nie każdy fason mi pasuje, miseczka musi być odpowiednio wyprofilowana a niestety, tego na zdjęciu nie da się zobaczyć. A zwroty kosztują." xxx sklep "Etam" nie jest sklepem internetowym:P ja kiedyś miałam w miarę biust:D mimo,że niestety spadałam z wagi to biust się "trzymał"...do czasu...kiedy spadłam do 52kg z 60... bralam tablety anty,ale żeby mi podrosły piersi to bym nie powiedziała...z tym,że tak naprawdę,to ginekolog zanim receptę wypisze powinien zlecić badanie poziomu hormonów!żaden tego nie robi...robią tylko próby wątrobowe:P już niedługo idę do endokrynologa,bo niestety od dwóch lat nie mogę się dostać,więc idę prywatnie,gdyz lekarz pierwszego kontaktu jest zaniepokojony moją (niedo)wagą:)

Gość Malunia12312321
Jakbyście się czuły mając taką figurę jak ja? Dam linki do zdjęć z google (nie moje) . Piersi - https://www.google.pl/search?hl=pl&q=malutkie+piersi&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.44158598,d.ZWU&biw=1024&bih=629&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=GsVNUdToI4jYOY60gbAG#imgrc=olvIZyhR8QKybM%3A%3BT5s2tSGZD7xWCM%3Bhttp%253A%252F%252Fp3.kciuk.pl%252Fp3.kciuk.pl%252F5b26b435cb58a06ccaf4a554654f7f03.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.kciuk.pl%252FMale-piersi-sa-piekne-a95680%3B735%3B1031 . Du*a - https://www.google.pl/search?hl=pl&q=malutkie+piersi&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.44158598,d.ZWU&biw=1024&bih=629&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=GsVNUdToI4jYOY60gbAG#um=1&hl=pl&tbm=isch&sa=1&q=brzydka+pupa&oq=brzydka+p&gs_l=img.3.1.0l10.2364.3924.4.6107.9.9.0.0.0.0.181.1178.1j8.9.0...0.0...1c.1.7.img.fxOGfdlSG1g&bav=on.2,or.r_qf.&fp=966fc5b58f21e15c&biw=1024&bih=629&imgrc=q6Jgi0mi1_BUeM%3A%3BkNKOX0PlpRT5fM%3Bhttp%253A%252F%252F5.s.dziennik.pl%252Fpliki%252F4517000%252F4517611-pupa-643-474.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fjegostrona.pl%252Ferotyka%252Fgaleria%252F416446%252C1%252Camerykanki-pokazaly-pupy-w-metrze-galeria-zdjec-galeria-zdjec.html%3B643%3B474 JAK TEJ PO LEWEJ. GDYBYŚCIE MIELI PROBLEMY Z WYŚWIETLENIEM - BO TERAZ GOOGLE SĄ DZIWNE - TO WYMYŚLE INNY SPOSÓB POKAZANIA SWOJEJ "ODCHYDNEJ FIGURY. SIĘ NIE DZIWIE ZE NIKT MNIE NIE CHCE...

Gość Malunia12312321
To jest niemożliwe że kompletnie nic nie masz.... Bo jeśli faktycznie masz tak jak na tym zdjęciu to znaczy że masz coś z hormonami... Ja mam takie jak ta babka po lewej stronie w ostatnim rzędzie, z tym że mam ładniejszy okrąglejszy kształt... Czuje się okropnie.

Gość Trzeba bylo natrzaskac wiecej
To slabo. Operacja w twoim przypadku jest potrzebna.

Gość Funny Truth
Jest różnica między małym biustem a (prawie) płaską klatką piersiową. Panie z płaską klatą powinny zostać singielkami. Chyba że chcą być zdradzane. Dla facetów brak biustu jest nie do "przejścia". Mały biust ma swoich zwolenników, ale jego brak już nie. Jeśli zwiążą się z panią, która nie ma nawet miseczki A to zrobią to z braku laku. To prymitywne, ale nawet śliczna buzia nie zrekompensuje braku biustu, dlatego też mnóstwo biuściastych brzydul ma duże powodzenie. Ogólnie chodzi o to, żeby płaskie panie nie przejmowały się tym, co myślą o nich faceci. Żeby nie czuły się gorsze. Zwłaszcza, że gdyby nie było mężczyzn, nie byłoby operacji powiększania biustu, nie byłoby kompleksów. Kobiety byłyby zadowolone ze swojego ciała.

Gość sella789
moje piersi nigdy mi się nie podobały .spłaszczone i oklapnięte.zaczęłam brać breastfem tabletki 60 sztuk przez 2 miesiące.efekt przerósł moje oczekiwania.piersi się powiększyły ale nie to najważniejsze, zaokrągliły się i uniosły. już nie mam takich placków.