Folik32 0 Napisano Grudzień 12, 2008 nie z cyckami nic sie nie dzieje nawet wmówic nic nie moge.... a sluz jeszcze wczorajj był ale i dzis troche... nie cały czas ale przy sikaczu jest... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Grudzień 12, 2008 a ja w poniedzialek do polskiego gina, wiecie ze mam stracha!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Grudzień 12, 2008 a test zrobie 13-ego kiedys mi taki bardzo religijny lekarz powiedzial ze ja sie 13 boje to zawsze bedzie sie cos wyadarzac.... 13-ego.... a to jedynie liczby jak wszystkie inne i jesli jestem wierzaca nie powinnam wierzyc w liczby.... i dał mi wtedy do 13-ego zwolnienie a bylam u niego 13-ego a i urodzilam sie 13 i jeszcze jedna 13-tke mam w nr pesel... wrrrr.... moze cos zrozumiecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Grudzień 12, 2008 no widzisz Folik, a przeciez ty podobno masz zawsze plamienia przed@, tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Grudzień 12, 2008 noooo to znowu cos podobnego, bo ja bylam zawsze 13sta w dzienniku w szkole!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Grudzień 12, 2008 hahahaha kate 79 dobre.... z tajemnica... nasza..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Grudzień 12, 2008 to rob ten test jutro kobito !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Grudzień 12, 2008 ok. zrozumiane ale jak zaczne plamin tfu tfu tfu to nie zrobie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Grudzień 12, 2008 Folik zaraz cie palne, to sie cala zaplamisz babo jedna, przeciez plamienia masz dwa dni przed@, to juz powinny byc!!!!!!!!!!!!! wykonczy mnie ta kobita....ale co tam ja itak mam przeczucia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Grudzień 12, 2008 A jak sie cos przesyneło z nerwów z Wami na tym forum sie strasznie denerwuje :) wiecie przezywam jak mrówka.... okres.... jak to sie mowi.... w przenosni i dosłownie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Grudzień 12, 2008 ty mrowka!!! okresu ma nie byc! tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Grudzień 12, 2008 a jak zrobisz tesciora to kiedy dasz znac??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Grudzień 12, 2008 ja jutro zajrze na nasz topik napewno, a ty Folik chocby skaly sraly masz dac znac!!!!! kapisz? kobiecie w ciazy sie nie odmawia :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Grudzień 12, 2008 a tymczasem powoli spadam, obowiazki wzywaja:p zycze wszystkim paniom milego weekendu:D a Folik juz dostala instrukcje i niech sie dostosuje:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Grudzień 12, 2008 ja tez lece instrukcje pewnie ze otrzymałam a druga bedzie w tescie... papaptki buziaki.... wiecie musze leciec aby ominac korki.... i apteke zaliczyc.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dosiaaa 0 Napisano Grudzień 12, 2008 dziewczynki podnoszę,żebyśmy daleko szukać nie musiały :) szybkiego powrotu do domu i niewielkich korków życzę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angioletto 0 Napisano Grudzień 12, 2008 czesc,ja sie urodzilam tez 13-go w piątek:) jestem chora,jutro chyba do pracy nie pojde. wszystko mnie boli i zasypiam juz na stojąco:( no i z mojej fasolki nici:( ale za Was nadal kciuki trzymam!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angioletto 0 Napisano Grudzień 12, 2008 http://www.epacjent.pl/artykul.php?idartykul=1048&poddzial=Kalkulator dziewczyny,zajrzyjcie tam.ten dziwny kalkulator mowi mi ze mam dni plodne teraz,jak to mozliwe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
celcia84 0 Napisano Grudzień 12, 2008 O booooony alez Wy tu szalejecie na tych pogaduszkach hihi :D Nie nadazam za Wami ;) Ale mam stron do nadrobienia heh - biore sie za czytanko :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
celcia84 0 Napisano Grudzień 13, 2008 Oh Babeczki, zaluje, ze nie moge tak z Wami w ciagu dnia sobie popisac :( Po nockach na ogol do popoludnia odsypiam, potem przytulanka (pracuje intensywnie hihi :)) ), jedzonko, sprzatanko, zalatwianie spraw i zas do roboty bleee ;) Ale jestem z Wami caaaaaly czas i nigdzie nie uciekam, az pojawie sie ze wspaniala wiadomoscia - oby jak najszybciej heh! Tez troszke Wam siebie opisze :) : 170 cm i 67kg - ciut za duzo, ale to przez zaokraglony brzuszek, masywne udko i szerokie biodra ;) Biuscik nie narzekam - 75C, ale licze ze jednak po dzidzi bedzie ciut wiekszy :) Wloski obecnie sredniej dlugosci, brazowe ale lubie przyciemnic; oczeta piwne, czasem okularki ale na co dzien soczewki kont. Ach! i co najwazniejsze - szeeeeroki usmiech :D:D:D:D To ja hihi!!! Na pewno dam znac przed okrutna @ o swoim samopoczuciu i ewentualnych tesciorach. Paaaaaaa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
celcia84 0 Napisano Grudzień 13, 2008 To jeszcze ja szaleje na necie :) Do Angiolettki - ten kalendarzyk jest jakis dziwny chyba, bo wg niego dni plodne mamy naaaaaaaokolo przez caly cykl hmmmmm :O Buziaki :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dosiaaa 0 Napisano Grudzień 13, 2008 dzień dobry,dzień dobry angioletto weszłam na ten kalendarzyk jak celcia i mam podobne zdanie...coś dziwny jest...wedle niego to wszystkie powinnyśmy być już w ciąży skoro mamy tyle dni płodnych i przytulanek w tym czasie ;););) kurczę u mnie nieciekawie...jeżeli do dzisiaj nie wykiełkowała fasolka (szanse niziutkie,bo to pierwszy cykl- no chyba,że jestem taka szczęściarą jak Kate :)) to dopiero zaczynamy może za miesiąc albo dwa dopóki nie przebadamy dokładnie mojego męża... mój mąż ma problemy z ciśnieniem i jeżeli to będzie tak nadal wyglądać to przerywamy starania na zawsze...boję się o niego i nie będę ryzykować jego zdrowiem...jak widać chcieć nie zawsze znaczy móc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Grudzień 13, 2008 dzien dobry babeczki!!! zajrzalam by sprawdzic czy Folik pochwalil sie juz testem, :), ale widze ze nie, mam nadzieje ze dotrzymala obietnicy i zrobila:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angioletto 0 Napisano Grudzień 13, 2008 Czasc Kate,Ja tez zekam na wiadomosci,a tu nic poki co:( ale obiecalam wiec jestem cierpliwa:D nie ide dzis do pracy.węzły chłonne mam wielkosci orzechow.bardzo mnie bolą i nie moge przełykac sliny:(chyb nadal mam temperature.pewnie owulacje mi sie przesunie,co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kacha86 0 Napisano Grudzień 13, 2008 WITAM babeczki!!!nie pisze teraz z wami zbyt bo staranek nie ma ale czytam co tu sie dzieje:)i tez czekam na wiesci od Folik czy już będzie w tej drugiej upragnionej tabelce ????mam nadzieję:)że niebawem to wzystkie tam bedziemy!!!!pozdrawiam wszystkie i Fasolinkę od Kate79 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fermina30 0 Napisano Grudzień 13, 2008 No aj też się melduję. ja dziś mam gości, więc porzadki i przygotowania poczynaiam:)Ale wczoraj, dzis staranka, bo to jakos mój czas:) a jak Folik?Milej soboty, piszcze co u Was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angioletto 0 Napisano Grudzień 13, 2008 Folik;););) cokolwiek wyszlo to pamietaj ze trzymamy za Ciebie kciuki i jestesmy z Tobą:D Kate jak tam nasz forumowa fasoleczka;)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dosiaaa 0 Napisano Grudzień 13, 2008 no i się nie doczekałam na wiadomość od Folik :( będę umierać z niecierpliwości do poniedziałku... trzymam kciuki dalej tylko troche będzie mi niewygodnie przez Ciebie spedzić weekend z tymi zaciśnietymi paluchami :P do poniedziałku babeczki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angioletto 0 Napisano Grudzień 13, 2008 papa Dosia,ja tez leze biedna schorowana,a Folik jak nie dal znac tak nie daje:( kate tez cichutko siedzi.moze razem cos spiskuja:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angioletto 0 Napisano Grudzień 13, 2008 ale cichutko dzisiaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach