kacha86 0 Napisano Grudzień 11, 2008 hello:)sprawdzam jak u was starania???trzymam kciuki!opisze też troche siebie:163 cm,45 kg(zawsze taka chuda byłam),brązowe włosy teraz naturalny kolor,zielone oczęta,okularki na nosie:) ogólnie nie jest źle choć te kilka kilo więcej by się przydało,szczególnie w miejscu gdzie powinna byc pupa...bo tam raczej jest miejsce na nia tylko:)haha.pozdrawiam wsystkie:) :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angioletto 0 Napisano Grudzień 11, 2008 Kacha,chetnie podziele sie z Toba moim tłuszczykiem,na pupe starczy i na bioderka hahahaha:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kacha86 0 Napisano Grudzień 11, 2008 no to dawać proszę!!!!!!!!!chętnie wezmę:)mam nadzieje że jak zaciążę to coś mi potem gdzieniegdzie zostanie?!buziaki:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angioletto 0 Napisano Grudzień 11, 2008 oh,kochana to ja wręcz przeciwnie;P ja to bym chciala najlepiej nic nie przytyc w ciąży:D a to juz wysyłam;)czekaj,bedzie szło wolno bo strasznie go duzo:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angioletto 0 Napisano Grudzień 11, 2008 dziewczyny no ja juz nie wiem co Was zatrzymało,ale moze by tak ktoras sie chociaz na chwilke pojawila? ja juz jestem po przytulankach;) niestety,wszystko ze mnie ucieklo;( ale to nic,i tak do dni plodych jeszcze daaaaleko;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angioletto 0 Napisano Grudzień 11, 2008 Ja nie wiem daczego one tak ode mnie uciekaja,co ja jestem Alcatraz,czy co?:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Grudzień 12, 2008 Witam ja dzis od samego ranca na posterunku.... juz dzis troche lepiej moze dlatego ze weekend sie zaczyna.... i dzis do 15 pracuje....... na pewno sie nie pojawicie teraz wiec nie bede wylewna... jak na razie @ ani widu ani słychu ale nic mi tez nie dolega srasznego od czasu do czasu w pachwinach mnie kłuje... ale czy to jajniki... nie wiem juz sama... (gdzi eje mam) dobra robie kawe bo i tak nikogo nie ma o tej porze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angioletto 0 Napisano Grudzień 12, 2008 melduje sie naneczki;) ale nie mam ani chwilki,spiesze sie do pracy,napisze jak tylko tam dotre,papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angioletto 0 Napisano Grudzień 12, 2008 mialo byc babeczki,przepraszam,ledwo widze:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fermina30 0 Napisano Grudzień 12, 2008 Np to ja tez się melduję. Folik , jednak nie robisz jeszcze testu? Oby nie przyszla @. A ja wygładam tak:naturalne jasne włosy do połowy plecóe, wzrost 166, waga 50 kg. Ja czytam opis to w wyobrazni swojej wygladam lepiej niz w rzeczywistości. Otóż włoy cienkie jakieś, mogło byc więcej:0 Ja podobnie jak anioletto gdzieś się zupełnie zagapiłam albo apodziałam, jak tzreba było wkoljec po biust stać:(I nie dostałam prawie nic hihihi Pewnie niektore wziłey niesprawiediwie duzo:) Ranionka watłe za to w biodrach jak dla mnie ciut za duzo:)Oto ja:)Może sie do rodzenia przydadzą:) MIłego dnia Dziołchy, całusy piatkowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dosiaaa 0 Napisano Grudzień 12, 2008 Witam wszystkie po kolei i każdą z osobna :) wczoraj miałam takie zamieszanie w pracy,że nie za bardzo miałam czas pisać tu u nas,ale dzisiaj przewiduję spokój :) jak wyglądam? naturalne ciemne włosy,ale dodatkowo farbuje je na czarno długość do połowy pleców, 170 cm wzrostu, 60 kg,oczy ciemnego piwa, sylwetka proporcjonalna z małym ale... mój biust to 75 E... dla mnie za duży...a kupno odpowiedniego stanika graniczy z cudem... nawet nie chcę myśleć co będzie w ciąży... masakra!!! tak wiem ta,która ma mały biust chce większy a ta która ma większy chce mniejszy... buziaczkuję Was przedweekendowo :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Grudzień 12, 2008 fermina30.... testu nie robilam.... jakos sie boje.... no widze ze ja najgrubsza jestem wiec samo za siebie mowi zeby sie odchudzac..... a co do mnie to (jak pisałam) zadnych objawów oprócz ciagnacych troche jajników (raczej jakos w pachwinach) to troszke odczuwam.... a poza tym nic mi nie jest... troszke mogłyby bolec cycochy... przynajmniej byłyby jakies nadzieje.... a tak nic ... no i cos innego to to ze nie nie mam ochooty na wilcze zarcie i slodycze... to mnie troche dziwi... ale to chyba autosugestia i moze mnie nie ciagnie... nie wiem... poki brak okresu jest nadzieja.... ale coraz bardziej zaczynam watplic.... do jutra@ ma czas... jak sie nie pojawi... bede testowac.....ale sio sio!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fermina30 0 Napisano Grudzień 12, 2008 OO to już wiem, ze to Dosia mi sprzed nosa zabrała jakies dwa rozmiary biustu:) No nic, moze choc ciupunke urosną w ciązy:) Zmykam do pracy, dobrego dnia,a od Folika @ sio, sio!Zreszta od każdej z nas, SIO! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angioletto 0 Napisano Grudzień 12, 2008 Babolki,ja juz w pracy jestem,a Wy? czy jest jakas chetna na pogaduszki? czy wszystkie uciekly? jesli tak to ja tez do pracy sie zmusze troszeczke:) no wlasnie,Dosiaa,Ty mialas nam kochana miejsce w kolejce zajac a nie wszystko dla siebie brac;P mnie tez nadzieje nie opuszcza ze troszke mi sie urosnie w klatce;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Grudzień 12, 2008 Kurczaki ale Wy głupolki jestescie ja mam 75 D w porywach do E i wcale a wcale nie fajnie.... bo jak mam isc bluzke jakas kupic albo marynarke to zawzyczaj wszystkie sie nie dopinaja gdzie ????? w biuscie.... najlepiej jest miec C... a miałam taki okres i wtedy bylo najlepiej...... a i po mniejszajace biustonosze tez zakładam... niektóre nawet pomagaja.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angioletto 0 Napisano Grudzień 12, 2008 Folik,ja to sie z Toba zgadzam wiesz,tyle za ja marniutkie 80 B mam,a C to takie upragnione wlasnie:( ale to nic,skoro moja mama po ciazy dostala cycole jak trzeba to ja tez prezencik taki dostane:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dosiaaa 0 Napisano Grudzień 12, 2008 fermina połowę mogę oddać od zaraz :):):) folik ja tez mocno trzymam kciuki i odpędzam myślami od Ciebie @ !!! ja jeszcze mam przytulanki i tak aż do niedzieli :) ja będę się modlić po świętach...planowo @ mam 27 grudnia...oby nie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dosiaaa 0 Napisano Grudzień 12, 2008 Folik widzę,że podobny rozmiar mamy :):):) tak, tak zakup y sukienek lub marynarek to kosmos...a niech sobie któraś wyobrazi jogging albo skakanie na skakance... ;););) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angioletto 0 Napisano Grudzień 12, 2008 moglybysmy sobie te rozmiarki wyrownac,co?zeby tak kazda miala ladne C,ale by bylo fajnie hmm;) to ja tez ta wstretna @ od was odpedzam,sio sio sio!!!!!!!!! ja wczoraj przytulaneczki zaczelam;) i tak az do wigilii,o ile mi chlop nie padnie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Grudzień 12, 2008 angioletto --- uwazaj troche na jego szyjke.... wiesz zeby nic mus sie powazniejszego nie stało.... moj oatstanio narzeka na nogi.... ze go bola... na szczescie my juz po przytulaniu to raz a dwa ze nogi to ja mam trzymac w górze... jemu niby to ma nie przeszkadzac.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Grudzień 12, 2008 alez ona byla daleko... mam nadzieje ze aktualna.... NICK....................WIEK......DATA @.............TEST........CYKL dziewczyna_bonda----33---------11.12 ---------------?---------------1 kiki13--------------------32----------10.12------------- 15.12-------------- Animonda ---------------24---------12.12-------------15. 12-----------4 Folik32 ------------------32 ---------13.12 ------------14.12 ---------- 3 Ziarenko lnu------------24----------24.12-------------25.12---------- -5 kacha 86 ----------------22---------25.12----------------?----------- ----3 celcia84-----------------24-----------26.12------------- ?---------------11 sara_24-----------------24----------27.12--------------- -?--------------1 alexxa82 ----------------26 --------- 01.12------------14.12--------2 lata fermina30---------------30------------27.12------------- 26.12------------ 5 dosiaaa -----------------28-----------27.12-------------?----------- -------1 Angioletto---------------24------------6/12--------24/12 --------------1 ZACIĄŻONE NICK-----------------wiek ------ Tc---------Termin porodu-----płeć kate79---------------30------------?----------------- -?--------------? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Grudzień 12, 2008 kate79 ---- czas wstawac kochana !!! my juz w pracy i dawno kawie... a Ciebie jak nie widac taknie wiedac.... juz slonko wstawaj bo dla fasolki takie lezenie nie jest zdrowe.... dziewczyna bonda.... jak tam ma@ Ty chyba na dzis to termin mialas a nwet chyba po a jak samoppoczucie..... moze jednak sie druga krecha pojawi.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angioletto 0 Napisano Grudzień 12, 2008 Folik,uwazam na niego;) wiesz,ja juz do przytulanek dochodzi,to jakby mu reka odjal i wszystko jest ok:D dzis dopiero 7dc.ahh,do owulki jeszcze daaaleko:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna_bonda 0 Napisano Grudzień 12, 2008 hej hej Folik trzymam kciuki, u mnie za to @ dziś przyszła A ja to całe 163, 59 kg, włosy takie pół długie, kasztanowe, raczej proporcjonalnie (na brzuchu mi się najwięcej odkłada wrrrr) A biuscik całkiem całkiem 75B, wiadomo, że C byłoby fajniejsze ale nie mam co narzekać. Oczy piwne :) aktualizuję zatem tabelkę: NICK....................WIEK......DATA @.............TEST........CYKL dziewczyna_bonda----33---------08.01 ---------------09.01---------------2 kiki13--------------------32----------10.12------------- 15.12-------------- Animonda ---------------24---------12.12-------------15. 12-----------4 Folik32 ------------------32 ---------13.12 ------------14.12 ---------- 3 Ziarenko lnu------------24----------24.12-------------25.12---------- -5 kacha 86 ----------------22---------25.12----------------?----------- ----3 celcia84-----------------24-----------26.12------------- ?---------------11 sara_24-----------------24----------27.12--------------- -?--------------1 alexxa82 ----------------26 --------- 01.12------------14.12--------2 lata fermina30---------------30------------27.12------------- 26.12------------ 5 dosiaaa -----------------28-----------27.12-------------?----------- -------1 Angioletto---------------24------------6/12--------24/12 --------------1 ZACIĄŻONE NICK-----------------wiek ------ Tc---------Termin porodu-----płeć kate79---------------30------------?----------------- -?--------------? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angioletto 0 Napisano Grudzień 12, 2008 troszu swoje dane zmienie:) NICK....................WIEK......DATA @.............TEST........CYKL dziewczyna_bonda----33---------11.12 ---------------?---------------1 kiki13--------------------32----------10.12------------- 15.12-------------- Animonda ---------------24---------12.12-------------15. 12-----------4 Folik32 ------------------32 ---------13.12 ------------14.12 ---------- 3 Ziarenko lnu------------24----------24.12-------------25.12---------- -5 kacha 86 ----------------22---------25.12----------------?----------- ----3 celcia84-----------------24-----------26.12------------- ?---------------11 sara_24-----------------24----------27.12--------------- -?--------------1 alexxa82 ----------------26 --------- 01.12------------14.12--------2 lata fermina30---------------30------------27.12------------- 26.12------------ 5 dosiaaa -----------------28-----------27.12-------------?----------- -------1 Angioletto---------------24------------7/1--------9/ 1--------------1 ZACIĄŻONE NICK-----------------wiek ------ Tc---------Termin porodu-----płeć kate79---------------30------------?----------------- -?--------------? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angioletto 0 Napisano Grudzień 12, 2008 Dziewczyna Bonda,tak mi przykro kochana:(:(:( a tak @ od Ciebie odganialysmy:( no ale za pare dni,staranka zaczniesz jeszcze raz i na walentynki to juz 2krechy musza byc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angioletto 0 Napisano Grudzień 12, 2008 Dziewczyna Bonda,o ooo widze ze my mniej wieceej tak samo @ sie spodziewamy.ja jej mowie sio sio wiec mam nadzieje ze nie przyjdzie tym razem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna_bonda 0 Napisano Grudzień 12, 2008 faktycznie :) ale przekopiowałaś starą tabelkę :) kiedys w ogóle nie zwracałam uwagi na @ była, przychodziła i odchodziła, zawsze się dziwiłam czemu nie o tej samej porze w miesiącu :D myslałam ze mam ją totalnie rozregulowaną, a teraz jak się jej przyjrzałam to okazuje się że ona bardziej punktualna i zorganizwana niż ja ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angioletto 0 Napisano Grudzień 12, 2008 tak,wiem mialam takie samo podejscie:)szkoda tylko ze te cylke taaaakie dlugie:( NICK....................WIEK......DATA @.............TEST........CYKL dziewczyna_bonda----33---------08.01 ---------------09.01---------------2 kiki13--------------------32----------10.12------------- 15.12-------------- Animonda ---------------24---------12.12-------------15. 12-----------4 Folik32 ------------------32 ---------13.12 ------------14.12 ---------- 3 Ziarenko lnu------------24----------24.12-------------25.12---------- -5 kacha 86 ----------------22---------25.12----------------?----------- ----3 celcia84-----------------24-----------26.12------------- ?---------------11 sara_24-----------------24----------27.12--------------- -?--------------1 alexxa82 ----------------26 --------- 01.12------------14.12--------2 lata fermina30---------------30------------27.12------------- 26.12------------ 5 dosiaaa -----------------28-----------27.12-------------?----------- -------1 Angioletto---------------24------------6/12--------24/12 --------------1 ZACIĄŻONE NICK-----------------wiek ------ Tc---------Termin porodu-----płeć kate79---------------30------------?----------------- -?--------------? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angioletto 0 Napisano Grudzień 12, 2008 cholerka,ale dzis duzo bledow popelniam,przepraszam;) no,powinno byc dobrze:) NICK....................WIEK......DATA @.............TEST........CYKL dziewczyna_bonda----33---------08.01 ---------------09.01---------------2 kiki13--------------------32----------10.12------------- 15.12-------------- Animonda ---------------24---------12.12-------------15. 12-----------4 Folik32 ------------------32 ---------13.12 ------------14.12 ---------- 3 Ziarenko lnu------------24----------24.12-------------25.12---------- -5 kacha 86 ----------------22---------25.12----------------?----------- ----3 celcia84-----------------24-----------26.12------------- ?---------------11 sara_24-----------------24----------27.12--------------- -?--------------1 alexxa82 ----------------26 --------- 01.12------------14.12--------2 lata fermina30---------------30------------27.12------------- 26.12------------ 5 dosiaaa -----------------28-----------27.12-------------?----------- -------1 Angioletto---------------24------------7/1--------7/1 --------------1 ZACIĄŻONE NICK-----------------wiek ------ Tc---------Termin porodu-----płeć kate79---------------30------------?----------------- -?--------------? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach