Folik32 0 Napisano Styczeń 22, 2009 reha... ok... niech bedzie jak piszesz.... ale ja pewnie nie zdaze zatestowac bo.... @ przyjdzie...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 22, 2009 njgorsze jest to ze zaczelo sie u mnie od bólu gardła..... pozniej nos zapchany dzis sie leje z niego na maxa... i plecy mnie bola... no nie wiem czy to choroba mnie rozbiera czy juz sobie odchodzi.... bo ja mam dosc.... na dzis.... a juz myslałam ze jak gadło ok. to sobie odleci.... a tu mnie łózko czeka.... nieeee.... bnłagam nienawidze chorowac.... sałatke zobie bo mi por został.... a mam taka chetke.... qrcze dlaczego tak trudno jest zafasokowac.... ja musze sie zaczac modlic o cierpliwosc ja taka niecierpliwa w tej kwestii i pewnie dlatego..... nic nie wychodzi..... Boze daj nam fasolinki..... malutkie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reha 0 Napisano Styczeń 22, 2009 Meg, ty rób co chcesz, ale zachodź szybko i uciekaj z tego obozu koncentracyjnego, od razy na zwolnienie - możesz robić wszystkie testy i termometry świata, ale uciekaj.... a ty Foliku nie psuj mi do końca humoru. jutro @ nie będzie, bo nie ma plamień. robimy testa i koniec! a ja głupia zamówiłam testy owu w komplecie z testem c. głupia baba! będę owu przed tv spędzać! wymyśliłam, że wyjadę sobie gdzieś sama na weekend, a on niech sam posiedzi też, może coś do niego dotrze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mfigielek 0 Napisano Styczeń 22, 2009 -------ziarenko lnu ja już 3 dzień biorę luteinę, tyle że dopochwowo. Narazie zadnych jakiś objawów nie mam, z tym że jakoś cięzko jest obserwować śluz u mnie bo te tabsyrobią że jest białamy i mokry cały czas. Poza tym narazie ok. --------bombelek trzymaj kciuki! w końcu się pojawiły moje upragnione 2 grube krechy!:) Już wątpiłam po tych 5 testach (robiłam co 2 dzień od 10 dc) bo cały czas ta testowa był bladziudka, a tu masz! Nawet miałam już tych testów nie kupować więcej, ale już drogi dzień rośnie tempka (narazie nie wiele, ale zawsze coś bo z 36,25 na 36,65) i mnie tak jakoś brzuch pobolewa, wiec z ciekawości kupiłam. Kurczę tak się głupio cieszyłam, jakby to był test ciążowy, ale już naprawdę myślałam że tej owulki nie będzie. Dzisiaj jestem w 18 dc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mfigielek 0 Napisano Styczeń 22, 2009 jak dzisiaj mojego M dopadne to będzie chyba 4 razy po 2 razy hehehe::)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reha 0 Napisano Styczeń 22, 2009 mfigielku - no nie możesz tak straszyć - ja już się ucieszyłam,ze nowe dwie kreski, upragnione, a tu testy owu - no kurczę, a ja tu już chciałam gratulować:))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mfigielek 0 Napisano Styczeń 22, 2009 ---------ognik80 Tak mi przykro, ale wszystko wskazuje na to, że jednak @ przyjdzie, b tempka wyraźnie spada i pojawi się w najbliższym czasie:(( ale nie wolno nam się poddawać, bo przecież zawsze będzie kolejny cykl. ------reha propnuje pogadać z twoim chłopem, tak na spokojnie i otwarcie, jak już wam adrenalina opadnie po tych złościach na siebie. zapytaj się się dlaczego cie okłamał i dlaczego coś ukrywał przed tobą. Mioże się bał reakcji twojej. ja zawsze uważałam że rozmowa rozwiazuje wszystko, oczywiście pod warunkiem jeśli chce się dogadać z tą drugą osobą. Tylko mówię na spokojnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reha 0 Napisano Styczeń 22, 2009 mfigielku, a o czym ja mam z nim rozmawiać? okłamał i tyle. kłamać się nie bał, a bał się powiedzieć? nie, nie chce mi się z nim gadać. i nawet się winny nie czuje, zero skruchy, obrażony, to jest szczyt! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mfigielek 0 Napisano Styczeń 22, 2009 reha no tak tak se gadałyśmy z bombelkiem już wczesniej o testach owul i nie zwrócialm uwagi że nie napisąłam i jakie testy chodzi i to było dosyć mylące, sorki. ale mam nadzieję, że nadejdzie ten dzień kiedy napiszę o moich dwóch grubych krechach ale tym razem na teście ciążowym;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reha 0 Napisano Styczeń 22, 2009 Foliku, ty masz babo grypę. szoruj do lekarza, nie ma żartów. jest epidemia, przychodnie zapchane, a idzie to z zachodu z niemiec. uważajcie, bo paskudna jest podobno! do lekarza, a nie do łóżka! Łóżko nic nie pomoże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Styczeń 22, 2009 Reha jak zobacze dwie kreski zeskanuje ci L4 z informacja o ciąży i \"by by\" bo inaczej zwarjuje tam !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 22, 2009 pewnie reha.... okłamał to niech sobie teraz posiedzi sam jedz sobie gdzies do spa albo gdzie sie dobrze czujesz i sraj na niego na razie...to chłop winien latac za babą a nie my za nimi..... ja za jednym latałam to miał mnie w kieszeni a z moim M tak sie nie dałam .... rozumiem ze go kochasz itp.... ale to on winien Cię przeprosic i obiecac poprawe.... jesli nie chodzi o inna babe to bedzie dobrze... i zoabaczysz ze po tych dniach zaraz w nastepnym miesiacu pojawi się bąbelek..... zobaczysz.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mfigielek 0 Napisano Styczeń 22, 2009 w końcu się zlamie i na pewno cię przeprosi, zobaczysz:) a tym czasem zajmij się sobą i obserwacjami, bo musisz być gotowa, jak się w końcu pogodzieci;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reha 0 Napisano Styczeń 22, 2009 KOzy moje kochane, no:) dobra "sram na niego" - jadę! wiecie jak z chłopami, jak baba za dobra, podskakują! a teraz samoobserwacja: boli mnie lewy jajnik, łap Foliku, łap mocno!!!!! a imiona macie dla Fasolek? myslałyście o tym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mfigielek 0 Napisano Styczeń 22, 2009 może Karolina i Sebastian? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 22, 2009 ja zwyczajnie KASIA, albo ZUZIA. miałaby być amelka ale za duzo ich... a dla chłopaka to chciałam KUBA ale bratowa mi podebrała... wiec moze zwyczajnie MIchaś... a innej obcji nie ma... ale ja chce dziwuszke ale co bedzie..... bo grzesze... wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reha 0 Napisano Styczeń 22, 2009 ja chciałabym chłopaczysko:)))) chociaż jakby miał się w tatusia wdać..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reha 0 Napisano Styczeń 22, 2009 i jakieś stare imię: Leoś, albo Antoś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mfigielek 0 Napisano Styczeń 22, 2009 ja uczę w szkole i przedszkolu, więc trochę tych imione poznałam. najwięcej teraz Kacper, Kuba (to już na każdym kroku) chociaż zdarzają się jeszcze Józiu, Jaś, Saszek Z dziewczyn t onajweięcej jest Julji. Laura, Angelika ale mi to nie bardz się takie podobają Antoś niezłel i Paweł mi się podoba, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mfigielek 0 Napisano Styczeń 22, 2009 kurczę jak sobie tak pomyśłałam to chyba z 300 imion wypowiadam na miesiąc! bo tyle około mam uczniów:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 22, 2009 POCZEKALNIA PRZED OWU OD 1DC NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKL Celcia84..............25.01........?...........?........ .24....12 Dosiaaa...............27.01........?...........?........ .28......2 M_M...................30.01........?...........?........ .23.....1 Bombelek83..........31.01........?...........?.......... 25.....2 Mfigielek..............01.02.....27-32.......nie........ 24.....4 Dziewczyna Bonda...06.02.......?............?........33.....3 ewika74...............07.02......27-28......tak.......34 . ....3 Ziarenko lnu..........08.02......29-35......nie........25.....6 reha...................08.02......32-38.......nie....... 30......3 Fermina30...........11.02.........25-26......TAK......30 .....7 effa9..................12.02.......25-30................ .28.....11 patrycja75...........16.02.......30-33.......tak......33 ......8 POCZEKALNIA PO OWU DO KOŃCA @ NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKL Mooncia..............20.01.........?..........?......... 22......2 Ognik80..............21.01....28-34...raczej tak... 28......1 Kacha 86.............23.01.........?..........?.........22......4< br /> Folik32................23.01.........?..........?........ .32......4 Meg75.................23.01........28.........tak..... 34......1 BRZUCHATKI NICK...................TC....TERMIN POR.......WIEK......płeć Kate79.................5.....08.2009.............30..... ....... nitaanita..............8.....02.09.2009..........23..... ....... Sara_24................7.....08.09.2009.........24...... ...... Angioletto.............6....18.09.2009..........24...... ...... poszukałam.... bo juz nie moge sie połapac w którym cyklu jesteście... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reha 0 Napisano Styczeń 22, 2009 o to i mamy pedagoga na stanie! super, mam nadzieję, że szybko wykorzystamy wiedzę:))) u mnie albo z nerwów, albo z czego innego, ale naparzają mnie jajniki, to za wcześnie u mnie na takie harce! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chce 26 0 Napisano Styczeń 22, 2009 dziewczyny,pytanko do was: robic test? wczoraj powinna byc @ a nawet piers mnie nie bola teraz tylko brzuch zaczyna bolec,ciagnac.Co robic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reha 0 Napisano Styczeń 22, 2009 po terminie @, można rób i dawaj znać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chce 26 0 Napisano Styczeń 22, 2009 kurde test lezy,a ja sie zastanawiam :) boje sie kolejnego rozczarowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ziarenko lnu 0 Napisano Styczeń 22, 2009 Chce rób test i dawaj nam wynik! Czekamy!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ziarenko lnu 0 Napisano Styczeń 22, 2009 chce 26, a dlaczego nie ma Cię w tabelce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reha 0 Napisano Styczeń 22, 2009 małe siku i pisz co tam jest, no! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chce 26 0 Napisano Styczeń 22, 2009 no dobra pije cos i lece ,dam znac :) trzymajcie kciuki dziewczyny moze bedziecie ciociami hehe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chce 26 0 Napisano Styczeń 22, 2009 nic z tego :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach