Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
fermina30

Nowa.Zaczynam starania, kto ze mną?

Polecane posty

Ja muszę lecieć niestety, miałam trochę roboty i mnie wsysło :) A teraz się spieszę,więc miłego weekendu babole.Przede wszystkim OWOCNEGO :D

oo i co M_M pogadalismy i znowu nastała cisza... grobowa cisza.... ja juz mam dosc pracy w dniu dzisiejszym zjadłabym cos dobrego.... a jeszcze godzinka przede mna.... net chodzi jak muł nadal... dobrze ze juz prawie koniec bo i popisac z Wami mi trudno.... ale pewnie juz nikogo nie ma to sie nie bede wysilac z moimi wpisami....

Folik32 Ja jestem ale niewiem czy chcesz ze mna pisac czy nie bo jak nie to rozumie jestem malo doswaidczona:D

lola a co ty tak swoje tele. rozdajesz na całe forum... bój sie Boga jak ktos zadzowni....

lola a dlaczego nie - ja nie to ze nie chce ale czasami mam robote i ten mulasty komp mnie do pasji doprowadza jak mam cos wysłac do Was.... wrrrr

a co znaczy doswiadczona a zaraz ty masz juz bobasa bo sie gubie ktoma a kto nie ... o pierwszego bejbika sie starasz czy juz ktos Ci tam rozrabia doma

No wydaje mi sie ze jestes bardziej doswiadczona w tych sprawach co i jak.A ja mojego synka mam na cmentarzu leży sobie razem z moja mama.:(

kurka wdona do mnie same rachunki tylko przychodza znowu mam cos do zapłaty... wrrrr jak ja uwielbiam płacic :(

No niestety tak juz jest.U Nas to samo rachunki i czynsz za mieszkanie 550e na miesiac.A rachunek 100e na 2 miesiace.

ale mam dzisiaj dolka.tak liczylam na fasoleczke w tym miesiacu.wszystko regularnie badalam.temperature, szyke macicy sluz.bylo bzzz co 2 dzien, czasami codziennie.plemniczkow wystarczajaca ilosc, ale co z tego jak temperatura stoi w miejscu.22 dc i 36.8.oznacza to cykl bezowulacyjny?wszystkiego mi sie odechcialo.co z tego, ze daje z siebie wszystko jak ten glupi organizm robi sobie co chce.bez jajeczka nie ma szans na bobaska.kolejne proby na nic:(

nowa81--- Nie przejmuj sie myslisz ze ja tez nie jestem zdolowana,Jeszcze jak ostatnio sie dowiedzialam ze mozliwe ze mam cos z hormonkami a tutaj raczej nie zrobie dopiero jak do Polski zjade.Glowa do gory:D

lola dzieki za pocieszenie ale jak tu sie nie martwic kiedy tak bardzo pragniesz dziecka a nie mozesz go miec.ja nie prosze o zadne cud swiata.ja chce tylko dzidziusia.i naprawde staram sie jak moge ale ten moj organizm robi mi na przekor.wiem ze to moze nienormalne ale najlepiej bym caly dzien plakala.kazdego ranka budze sie z nadzieja ze temperatura skoczyla a tu nic.jak moe byc w ciazy skoro nie ma owulacji?przepraszam ze tak marudze ale jestescie jedynymi osobmi ktorym moge sie wyzalic i ktore mnie wysluchaja.ciesze sie ze was mam dziewczynki.

hej babolki:)jest tu kto????czy niebardzo?pewnie sama do siebie pisze monolog...nowa81 nawet jakby to był cykl bezowulacyjny to jest to normalne ze 2 razy w roku u zdrowej kobiety...nasz organizm czasem tak reaguje np na stres czy zmiane pogody...niestety nie zawsze jest tak jak by sie chcialo,a wiem ze kazda z nas by juz chciala zobaczyc te 2 kreski na tescie i nosic to serduszko:)mam jednak nadzieje ze kazda z nas doczeka tej chwili i niech to sie stanie tak szybko jak to mozliwe!!!

wiem ze ten cykl bezowulacyjny moze zdarzyc sie 2 razy w roku tylko czemu akurat wtedy kiedy staram sie o dziecko?niektore dziewczyny maja dzieckona pstrykniece palca, niektore w ogole nie palnuja i achodza od razu, a ja tak bardzo sie staram i nic, ale dzieki za slowa otuchy kacha.

tak wiec uszy do gory!i cycki tez! ja we wt ide do nowego gina z polecenia kolezanki i mam nadzieje ze mnie @za wczesnie nie odwiedzi a to bedzie 27dc. a zdazalo sie ze przychodzil wczesniej niz po 28...mam nadzieje ze jednak nie tym razem?w ogole to najlepiej by nie pojawil sie:)ale cycki mnie bola juz a zawsze mnie bola przed wiec nie nastawiam sie zbyt optymistycznie...a za miesiac 18.04 wychodze za maz:)i jesli dobrze licze to tez wtedy mam termin @...wrrrrrrrrrrr oby nie! to ma byuc piekny dzien!!!!prawda?

wiesz miesiac w ta czy w tamta nie robi duzej roznicy:)bedzie ok. u mnie jest troche gorzej bo nie wiem do konca jak to jest z ta moja plodnoscia....w czerwcu usunieto mi lewy jajnik i jajowod:(

lekarka do ktorej chodzilam po operacji mowila ze to nie szkodzi i nie robi roznicy czy 1 czy 2 sa ...ale ona byla z rodziny i mi nie mowila niektorych rzeczy a potem sie dowiadywalam ze mowi ze moge przy porodzie umrzec bo powiklania takie moga byc....a mi tego nie mowila!!!ach ci lekarze,inny z kolei mowi ze mam 50% szans na dziecko...i badz tu madra jak to jest,wiec ide do jeszcze innego zobaczyc co powie...

kacha zycze ci wobec tego wszystkiego najplepszego i obe cie ta @ nie odwiedzila.dobrze ze jestes taka optymistka to bardzo w zyciu pomaga.ja trzymam mocno za ciebie kciuki i wierze ze wkrotce ci sie uda:)pozdrawiam.

dzieki nowa 81:) zamartwianie sie nic nie da choc i ja miewam czarne mysli szczegolnie gdy @ sie pojawia,hahha!no ale tak to juz jest,natura nigdy nie dziala bez celu ale czasami dziala bez sensu... pozdrawiam rowniez goraco i dobranoc bo juz mnie dzis nie bedzie,jutro rano wyjazd do Polski i ja zostaje na 2 tyg:) z rodzinka a moj narzeczony jedzie w pon z powrotem:( i mamy 2 tyg rozlaki ale akurat @ bedzie wiec jakos minie i bedziemy potem dzialac:D dobranoc!!!!

Witam!I wszystkich budzę POBUUUUUDKAAAAA!!!!!!Kawa zaparzona aromat się roznosi ;) Nowa nie no to my naprawdę jesteśmy w takiej samej sytuacji bo nawet teraz ja też prowadziłam w tym cyklu wszelakie obserwacje i bzzz codziennie w dni plodne a tempka stoi w miejscu miałam po @ 36.2 a teraz 36,6 a to 20dc.Nic z tego nie czaję bo wychodziłoby że to cykl bezowulacyjny ale robiłam testy owu i wyszły 2 kreski w 14dc?Co o tym myślicie dziewczynki?

Tylko dodam jeszcze że te moje pomiary tempki nie są precyzyjne bo czasem jak np dzisiaj rano nawet nie zdąże zmierzyć temp.przed wstaniem z łóżka bo muszę wstać bo moja córcia chce siku i kładę się z powrotem i potem mierzę.Czyli wiem że wyniki tempki mogę wywalić do kosza ale tak czy siak po owu temperatura powinna wzrosnąć do ok 37 stopni chyba bez względu na porę mierzenia?a jeszcze jak mierzę w ustach to mam 36.6 a w pochwie 37.1

Witaj Klaudia0405 Ja wlasnie wstalam i wiesz mierzylam dzis temp wogloe nie ruszajac sie z lozka nie bylam nawet w ubikacji pomimio ze wypilam wczoraj wieczor i przez noc w sumie 4szkl soku i dopiero jak o 8 wstalam to poszlam,ale do rzeczy mierzylam jak zawsze temp o 5.20 i bylo 36,2 a zmierzylam pozneij o 8 to bylo 36,4,rozumiesz cos z tego?

Cześć Lola!:) No właśnie dlatego trzeba mierzyć o stałej godz wtedy te wyniki są miarodajne.Jeśli mierzysz codziennie o 5-tej to tylko ten pomiar bierzesz pod uwagę a z innych godz już nie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować