Lola83-1 0 Napisano Marzec 14, 2009 Acha rozumie.Takze w nastepnym cyklu bede mierzyc o 7 bo ciezko mi sie pozniej od 5:20-7:00 zasypia.Ciewkawe czy przyjdzie @ jak nie zazywam Luteiny.Zobaczymy.Widze ze malo dziewczyn sie wypowiada wcielo ich gdzies a ciekawe co z Pati? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Marzec 14, 2009 Co z Pati,Nikulam,Meg?wcale się nie odzywają-kozy ;) Dziewczynki brakuje nam WAS-ODEZWIJCIE SIE! a Mfigielek,Kate nawet Folik gdzieś wsiąkła?Dobrze że chociaż ty jesteś Lola;) Zawsze w wekeend jest trochę drętwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Marzec 14, 2009 No wlasnie zdziwilam sie ze nikt sie nie odzywa wszystkie bardzo zajete.Tylko ty jestes nowa i ja szkoda,ale moze przez weekend bedzie lepiej ja tylko do pracy ide w poniedzialek i srode a wtorek,czwartek,piatek,sobota,niedziela-wolne.Bo jest malo roboty u nas w irla w zakladzie i wolne daja.Masakra ale co chyba lepiej jest niz w Polsce,ale jak maz nie znajdzie pracy do lipca to powiedzial ze zjezdzamy do polski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Marzec 14, 2009 DZIEWCZYNY BARDZO NAM WAS BRAKUJE-Czekamy na Was:D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Marzec 14, 2009 Klaudia0405 Ja tez niestety bede znikala bo wybieramy sie na wycieczke dalej od domy jakies 100km w jedna strone jedziemy co pozwiedzac,takze bede tez dopiero wieczorkiem.Nie gniewaj sie ale tam jest dzisiaj sloneczko to jedziemy bo u nas ada deszcz i pochmurno,ale tak sie tutaj pogoda zmienia.hehe.Przepraszam ze mnie nie bedzie.Pa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Clematis 0 Napisano Marzec 14, 2009 Witam :) Pozwólcie, że i ja się dopiszę ! Mam 32 lata /za chwilkę 33/, pco...... i już prawie zero nadziei na dzidziusia. Ale ponoć nadzieja - umiera ostatnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Marzec 14, 2009 Witaj Clematis ;) Niestety musze już znikać wpisz się do naszej tabelki i się nie zniechęcaj dołącz do nas my się tu wszystkie bardzo wspieramy.Pa pa do póżniej! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowa81 0 Napisano Marzec 14, 2009 wlasnie o tym mowilam klaudia.podobnie to wszystko przechodzimy:)no ale razem to razniej.przedstawie wam moj wykres w tym cyklu i jesli kto z was bedzie mial czas rzucic na to okiem i powiedziec cos na ten temat to bylabym bardzo wdzieczna.a tak w ogole to faktycznie jakos ucichlo na tym aszym forum.gdzie sie wszystkie podziewacie babolki?tak smutno tu bez was:( 7dc - 36.7 8dc - 36.7 9dc - 36.7 10dc - 36.7 11dc - 36.7 12dc - 36.6 13dc - 36.7 14dc - 36.7 15dc - 36.7 16dc - 36.7 17dc - 36.8 18dc - 36.7 19dc - 36.9 szczyt sluzu 20dc - 36.8 21dc - 36.8 22dc - 36.8 23dc - 37.0 to z dzisiaj, szyjka nadal wysoko ale sluzu juz malo.a na pewno to nie jest sluz plodny.i co wy na to?myslicie, ze mialam owulke w ty cyklu?bo ja juz sama nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Marzec 14, 2009 moim zdaniem miałaś owu Nowa bo skoro był skok o 2 kreski to owulka też była pewnie tak 18-19dc.A wyczytałam że po owu tempka spada przez 3-4 dni i to normalne a potem dopiero wzrasta i wcale nie u każdej co zajdzie w ciążę wynosi 37 stopni,istnieją wyjątki.A i że przy implantacji zarodka spada a potem dopiero rośnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Marzec 14, 2009 Nie no ale jaja!Nikogo tu nie ma??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Marzec 14, 2009 Witam.Wlasnie wrocilismy z wycieczki i teraz bedziemy jesc pizze a potem na chwilke bede i pozniej program Jak Oni Spiewaja.Ale wieczorkiem bede na pewno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Marzec 14, 2009 No ja jestem a jest ktos oprocz mnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Marzec 14, 2009 Chyba nikogo niema takze zbieram sie spac.Dobranoc.Pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Marzec 15, 2009 Jestem Pierwsza!!! dzien dobry wszystkim.Co tu tak cicho gdzie cala reszta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nowa_staram_sie Napisano Marzec 15, 2009 Czesc dziwczyny :*. Czytam wasz temat od jakiegos czasu. ja rowniez staram sie o dzidziusia. Lola83-1 jak tam Twoje starania bo widze ze ostro ciagniesz temat?? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Marzec 15, 2009 Witaj nowa_staram_sie No ciagne zeby nie upadl bo wiekszosc dziewczyn chyba zapomniala o topiku albo niemaja czasu. To moje starania beznadziejnie ida bo najprawdopodobniej mam problemy z prolaktyna a badania narazie niema jak zrobic bo jestem i pracuje w Irlandd a do polski lece dopiero 7 kwietnia a miesiaczke powinnam dostac 20marca,takze niema jak zrobic tych badan,a tu nie wiem ile takie cos kosztuje,musze sie poorientowac.A u ciebie jak tam staranka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ognik80 0 Napisano Marzec 15, 2009 Rzeczywiście ostatnio coś niemrawo na naszym topiku. Może jak REA_ wróci to coś się ruszy. Witamy nowe starczki. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowa81 0 Napisano Marzec 15, 2009 hej dziewczyny.u mnie tempka dzis 36.9.juz nie wiem jak odbierac ten cyk.poki co piersi zaczynaja mnie pobolewac ale bardzo lekko.a szyjka macicy jest wysoko i zamknieta.mialam nawet trudnosci ja zbadac.zawsze mi sie obnizala a tu nadal tak wysoko.sluzu tez nie za wiele.niesamowita tu ostatnio cisza.a no i witam nowa staraczke. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Marzec 15, 2009 ognik80 jak milo ze sie chociaz Ty odezwalas:D A niewiesz co sie dzieje z kate79? A moze jak weekend minie to sie odezwa dziewczyny. Ja tak przypuszczam ze pewnie bede miala problemy z prolaktyna ze niemam cykli owulacyjnych,i mam miesiaczke rozlegulowana.Ale jak naraize dopoki do Polski nie zjade na jakis czas to niemam co myslec o dzidzi bo podobno przez kilka cykli trzeba robic te badania prawda to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ognik80 0 Napisano Marzec 15, 2009 POCZEKALNIA PRZED OWU NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKL klaudia1985..........10.03........32-36 ....nie.......24..........5 Ziarenko lnu.........20.03......29-35......nie........25..........7 Dziewczyna Bonda..30.03......27-28.....tak.......33..........4 ewika74...............01.04......27.........tak.......34 .........5 Chciejka26...........03.04.......28-32......nie.......26 ........5 Folik32................03.04.......31-44.....nie.......3 2.........5 Fermina30............03.04........26.......TAK.... . .30 ........9 POCZEKALNIA PO OWU DO KOŃCA CYKLU NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKL patrycja75...........16.02.......30-33......tak......33 ..........8 nikulam................19.02.......30-33......tak......3 0..........3 Rea...................12.03........32.........nie.... .. 30...........4 kacha86...............20.03......27-29......tak.......22 ..........6 Lola83-1...............20.03......21-22 ....nie...... .25 ...........6 nowa81................23.03......30-32.................2 8..........3 Klaudia0405..........25.03.......30.....................26.. ........3 BRZUCHATKI NICK...................TC....TERMIN POR.......WIEK......płeć Kate79.................18...........08.2009..........30.... . ....... mooncia...............5.........27.09.2009..........22...... ........ Bombelek83...........9.........10.10.2009..........25....... ....... Ognik80...............8.........30.10.2009..........28....... ....... Mfigielek..............4.........10.11.2009..........25.... .. ........ Animonda..............5........10.11.2009..........25...... ......... M_M....................3........14.11.2009..........24..... ... ...... Wczoraj zaczęłam 8 tydzień. Aktualizuję więc tabelkę. Ja wiek ciązy liczę od pierwszego dnia ostatniej @. Wklejam link do kalendarza ciąży, może komuś się przyda. http://www.edziecko.pl/ciaza_i_porod/0,79337.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ognik80 0 Napisano Marzec 15, 2009 Teraz powinno być dobrze. http://www.edziecko.pl/ciaza_i_porod/0,79337.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Marzec 15, 2009 A co to za link? Pisze mi ze nie odnaleziono. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nowa_staram_sie Napisano Marzec 15, 2009 http://www.edziecko.pl/ciaza_i_porod/0,79337.html Starania niezbyt... TZ chyba troche tak od niechcenia wspolzyje... staramy sie juz 2 miesiac. chyba trzeba sie wybrac do lekarza...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Marzec 15, 2009 No kiepsko jest z tym zajsciem w ciaze,ja tez lapie dola powoli ze nie moge normalnie porobic badan bo jestem tutaj w tej pinkolonej irlandi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nowa_staram_sie Napisano Marzec 15, 2009 http://www.edziecko.pl/ciaza_i_porod/0,79337.html ach ten link. nie moze byc pauzy (spacji) przed przecinkiem 0,79337 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Marzec 15, 2009 a coz to za stronkaPrzewidywana data porodu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mfigielek 0 Napisano Marzec 15, 2009 cześć babolki nie odzywałam się, bo byłam wczoraj w Lublinie na zajeciach, poza tym mój M chory i wszystkim musze się zając w domu i dlatego nie miałam czasu żeby do was zaglądać. U mnie nic nowego, brzuch cały czas pobolewa i piersi. temperatury już nie mierzę bo ponad 20 dni utrzymyję na się na poziomie 37 st. Ognik jeśli chodzi o te tyg to ja zaczęłam liczyć od owulacji, bo wydawało mi się że bezsensu liczyć od @ jak wiemy kiedy doszło do zapłodnienia, więc mi 5 tc zacznie się we wtorek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mfigielek 0 Napisano Marzec 15, 2009 ognik a liczysz kalkulatorem czy sama? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Marzec 15, 2009 Witajcie,fajnie ze jestescie,ja juz sie zdolowalam bo pewnie mam cosz prolaktyna ze sa takie problemy,a przerwalam zazywanie Luteiny bo miesiaczka przychodzila kiedy chciala a pozatym mialam chrostki po ciele,a mozliwe ze jakbym zazywala dalej to byla by szansa zajsc w ciaze,ale juz trudno,polece do Polski to postaram sie pogadac zlekazem,a moze jak dostane tu w Irl Medical Card o moze sie bedzie dalo bezplatnie zrobic e badania zobaczymy popytamy sie jutro u mojego Gp czyli rodzinnegolekarza.:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowa81 0 Napisano Marzec 15, 2009 lola nie zalamuj sie.wiem, ze ci ciezko.kazda z nas pragnie dziecko i kazda z nas na swoj sposob to przezywa.pomysl sobie ze medycyna stoi teraz na wysokim poziomie i jak tylko trafisz na dobrego lekarza to na pewno ci pomoze w ujrzeniu twojej fasolki.ja mam juz jedno dziecko i teraz staram sie o drugie.i tez nie wiem czy wszystko ze mna ok bo w pierwsza ciaze zaszlam blyskawicznie a teraz cos nie moge.i od czego to zalezy?pamietaj grunt to sie nie zalamywac i gleboko wierzyc w to ze wszystko bedzie po naszej mysli i wkrotce my zjedziemy na sam dol tabelki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach