Anka323 0 Napisano Maj 6, 2009 Czesc Babolki. Fermina__ja juz kabel odlaczam od telewizora,a Ty ja przez kolano przeloz,bedziemy lac az swistac bedzie. PATI cos Ty znowu wymyslila Babolu jeden?! Ciekawe co by M na to powiedzial... Jakas Ty nieusluchana!Mialo nie byc mierzenia tempy! Oj ja tu zaraz morsem to Twojego eMa bede nadawac,zeby termometr wyrzucil i Cie do psychiatry zaprowadzil,bo nikt przy zdrowych zmyslach takich glupot nie wygaduje jak ma takiego kochanego i cudownego eMa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Maj 6, 2009 Patrycja a moze nie przylezie.... !!!!! wejdz na 28dni tam gdzie mam wykres zaloguj sie - za darmoche.... wejdz w wykresy (zakładka) i opcje z napisem jestem w ciazy i zobacz ile babek tyle sytuacji... czasami opada temp. przed @ niby a pozniej siu... w góre i II krechy... kazda z nas jest inna.... inne babki tu pisza ze wszystko ich boli itp... inne nic nie odczuwaja i maja II krechy... najlepewniejszym objawem jest brak @ jako I-wszy pozniej nie testy z moczu a z krwi.... wszystkos ie mzoe zdarzyc.... a który to cykl u Ciebie.... ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Maj 6, 2009 No.A tak poza tym to kawke sobie pije i musze do apteki isc bo mi sie kwas foliowy skonczyl. A jak ja sie dzis zdenerwowalam..W koncu wolne i moge sobie pospac,to przyjechali trawe kosic..no nie moge... Jak tam nasze alkoholiczki? Moze jakiegos "kacusia" podrzucic-ostatnio zauwazylam cos takiego w sklepie hehe A wlasnie-wczoraj w nocy moja kolezanke zawiezli na porodowke! A byla rano w szpitalu to ja do domu odeslali,ze jeszcze ma czas,ze ma na kontrole za pare dni przyjsc hehe A to juz..Jej M jeszcze nie dzwonil. Wlasciwie to sama do niego zaraz dryndne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 6, 2009 wiecie co.... mnie się wydaje, że ja mam za dużo prolaktyny tzn. że zwiększa się tuż przed @ bo.... byłam teraz pod prysznicem , piersi mi mało nie odpadną - tak mnie bolą :( i zauważyłam , że z sutków wycieka przy przyciśnięciu płyn - wiem , że tak się dzieje, jak jest podwyższona prolaktyna, FOCZKI____ wiecie coś o tym???? jak ścisnęłam to mało się z bólu nie posikałam ale... nie podobają się mi te sutki ,bo takie wielkie buuuuu znowu coś się popsuło :( w moim organizmie, pewnie też jestem prolaktynką :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Maj 6, 2009 Patrycja - to ile masz jeszcze chorób...... ???? ja powiem Ci ze tez cos takiego wymyslałam.... i mam juz wszystko w nosie..... poszłam do gina cała dygotałam ze mam pewnie pcos, albo cos w tym rodzaju albo nie bedzie widac jajników a ze nie rosna.... itp.... i gin po powiedzial ze jak tak bede sie nad soba zastanawiac nigdy w zyciu nie zajde w ciaze..... bo mnie to tak stresuje.... i do niepekniecia jaja to nie musisz byc na nic chora.... tylko stres hamuje jajeczkowanie.... on moze działas cuda mózg nasz i w jedna i druga strone.... juz nie wymyslac.... nie obserwuj sie.... kiedya ta Twoja @ powinna byc.... poczekaj do terminu i jak bedzie ic na bete.... skorto miałas pozno owulacje .... to moze nie mineła jeszcze tych 18 wyzszych temp.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 6, 2009 FOLIK____ pytasz który dzień cyklu? 33dc - dziś lub jutro dostane @ a jak pytałaś ile cykli się staramy to... nie biorę tabletek od stycznia 2008 ale staramy się gdzieś od maja , czerwca - kawał czasu ANKA____ no co by powiedział, on wie o tym, ale ma swoje zdanie, ze ... panna znalazła sobie bogatego kochanka za granicą, wywiozła dziecko, nie ma kontaktu, co prawda sąd przyznaje widzenie na wakacje ale... to sąd, mój eM powiedział, że bil się z nią nie będzie i znalazł mnie po kilku latach bycia samemu i teraz ja jestem najważniejsza, ale .... wiem, wiem... czuję to chociaż czasem myślę, że tylko tak mówi , żeby mi nie robic przykrości, dobra tyle smetów, bo zgłupieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Maj 6, 2009 Pati_ nie mów tak jak by Cie nie kochał to by z Toba nie był i nie zmieni sie to czy zajdziesz w ciaze za miesiac czy za ...dwa miesiące.Nie mozesz sie tak dołować!! A kto mnie dopiero niedawno pocieszał jak dostałam@????? No no.!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 6, 2009 Pati - masz ode mnie ochrzan osobisty na skrzynce:) wypiłam kefirek już jestem w biurze. mam oczy jak podkowy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Maj 6, 2009 PATI masz zakaz załamywania sie i tyle dzidzie bedziesz i tak miała przestań smutać głowa do góry Twój M jak kocha to bez względu na wszystko bedzie z Tobą. A ja no cóż jestem bo tęskni mi sie za Wami babony I moje POSTANOWIENIE POPRAWY 1 nie będę mierzyć temp 2 nie będę szukać objawów ciąży 3 mam gdzieś jaki mam śluz ale czasem kukne ale nie codziennie 4 postaram sie nie myśleć o ciąży i bede wmawiać sobie ze nie chce mieć dziecka (musze moją głowe w konia zrobić) 5 JEDYNE CO BEDE SPRWADZAŁA TO TO KIEDY MA BYĆ @ I CZY PRZYSZŁA ;-) :-) :-) ;-) ;-) :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 6, 2009 Beata z Passata:) bravo, tak trzymać:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Maj 6, 2009 no ta z passata w koncu pisze do rzeczy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 6, 2009 Przestań mnie śledzić pijaczko seksoholiczko!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Maj 6, 2009 he he obmyśliłam plan i musze zapomnieć troche o ciąży wiem ze tak całkiem cie nie da ale zawsze to coś a jedno jest pewne będzie bzzzz jak ochota przyjdzie a nie na siłe bo to bez sensu a jak bedzie miała być dzidzia to bedzie. a teraz niestety uciekam do koleżanki ide na kawe i o 12.40 mała kończy szkołe to pa pa dzoiś już pewnie mnie tu nie bedzie bo do pracy ide miłego popołudnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Maj 6, 2009 no REA my to nawet te same prawie teksty piszemy passat itp... hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 6, 2009 Folik, przyjechałabyś z obiadem dzisiaj.... nie chce mi sie gotować, mam kaca....:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Maj 6, 2009 nie pismałam jeszcze ale moj M powiedzial (buntuje sie ale to chyba dobrze) w tej kwestii chyba ze juz nie chce sluchac przed bzzz ciekawe jaka jutro bedzie temp... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Maj 6, 2009 REA niestety nie musze okna jechac zamówic widzialas ze musimy wymienic bo te sa beznadziejne.... i stare.... a zamów sobie pizzzze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Maj 6, 2009 REA kefir sobie wypij i bzyknij sie na kaca z M-em... pewnie zatesknil.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 6, 2009 Folik ty jesteś udana! Ja to chciałabym ciebie zobaczyć, jak rano mrużysz zaspane oczy, jak tempa idzię w górę, jak M zerka na ciebie i poznaje już ten półuśmieszek i jak nakrywa na głowę kołdrę udając, że śpi, a w duchu planuje się urwać wieczorem z kolegami na piwo. A ty po powrocie z pracy, dzwonisz do niego gdzie jest pukając czubkiem buta o podłogę: - "czekam. dzisiaj musimy działać. o której będziesz? nie możesz być szybciej, mam owulację?"!!! a teściowa zerka z kuchni i kręci głową z niezadowoleniem i myśli: - "mała jędza, po moim trupie!" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 6, 2009 kefirro już byłło!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Maj 6, 2009 REA - :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Maj 6, 2009 ide tam gdzie król piechota chodzi.... figurka, brąz... itp.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Maj 6, 2009 juz- ważę 0,5 kg mniej.... hehehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 6, 2009 FOCZKI_____ moje kochane :) dziękuję wam za wsparcie, jakaś taka dziś płaczliwa jestem , ryczę z byle powodu, nawet mój eM mechanika przełożył na jutro, bo jego Pysia ma łezki, aż mnie brzuch przestał boleć z tego wszystkiego FOLIK____ czyli mówisz, że zalogować się mogę za darmo? fajnie , bo nie wiedziałam REA___ dzięki za opieprz :) jesteś kochana :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 6, 2009 Foliku, a jak nam twoja dieta. bierzesz się z nami? my z lolą zaczynamy i z anką. ja sie mocno zawzięłam, nie wiem, czy dam radę, bo żarłok jestem mega wielki, ale na razie mi to pasuje, tylko eMa nie mogę namówić.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 6, 2009 NIKAMO____ ja wiem , ze mnie kocha ale czasem to jestem taka mała rozrabiaka , która chce być najważniejsza i koniec :) kiedyś córunia tatusia - do dziś tak zresztą jest :) a teraz ukochana eMa. jak czasem siądą razem to szydzą ze mnie że rozpieszczony bachor jestem :) ale co ja poradzę, że taka wrażliwa jestem :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 6, 2009 NIKAMO_____ wiesz aż mi teraz głupio przed eMem, ze taka beksa dziś jestem - on nieba jakby mógł to by mi uchylił, tyle dla mnie zmienił a ja wyjeżdżam, że znowu @ dostanę, na pewno dostanę :( oj on to ze mną ma trzy światy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Maj 6, 2009 Patrycja za darmo mozesz prowadzic jeden cykl nawet i jak Ci sie spodoba to opłacasz dalej... ja do czerwca opłaciłam.... i mogłam komus w nagrode jede cykl dac ale nie chciala zadna mojego cyklu za darmoche.... bo niby nie chałyscie mierzyc itp... wejdz zaloguj sie i mozesz nastepny cykl juz wpisywac dane temp. itp... ale moze cyklu nastpnego nie bedzie co ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 6, 2009 Pati - do usług:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Maj 6, 2009 hej kobity uff ale duzo juz zalatwilam...w pt bedzie sanepid odebrac lokal..w tej chwili stolarz tam jest,mocuje bar,ktos inny maluje moje biuro :) i jeszcze okap 2,5 m ma przyjechac ok 15 i....i byl chlopak z coca-coli ;) domyslacie sie reszty? nie? to wam napisze... byl juz u mnie jakis czas temu,spodobalam mu sie( dalo sie wyczuc) ale ja bylam z M wiec chlopak odpuscil... dzis przyjechal bo musialam lodowke wybrac itp gadka szmatka i wyszlo ze jestem sama..oczka mu sie zaswiecily...ja tez podpytalam czy jest sam.powiedzial ze tak i szuka zony heh i ze ja mam najwieksze szanse...dobrego bajera ma :) mily chlopak w moim wieku i na jutro sie umowilismy zeby pogadac bardziej prywatnie (ale nie randka).. moze to za szybko na spotkania,ale nie mam zamiaru cierpiec przez tego drania,macie racje jak nie chce to nie..2 dni i prosze juz ktos chetny ;) ja teraz dalej lece do pracy,musialam tylko cos porobic na kompie i juz mnie nie ma..do wieczorka kochane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach