Patrycja75 0 Napisano Maj 7, 2009 Ewwika_____ Ja jestem na naszej -klasie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 7, 2009 CHCIEJKA_____ dawaj nam tu szybko maila, naszą-klasę cokolwiek, pisz eM co tam siostrzyczko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 7, 2009 ewika poczta poczta:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Maj 7, 2009 Ewika, nooo, wpisz Patrycja75 i wyjdzie Ci ta lobuzica...:PHA! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Maj 7, 2009 Zrobimy ogolnotopikowa akcje wymiany zdjec? jesli ktos chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 7, 2009 tak ja sie pisze ja chce:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Maj 7, 2009 Szukam Patrycję ale nie umiem znależć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 7, 2009 Dobra laski ja znikam na fil bede jeszcze pzniej jak ktoras bedzie.Pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Maj 7, 2009 hej hej zaczęłyście temat i co? nikogo nie ma jak mam znaleźć Patrycję na nk? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 7, 2009 Ja nie jestem upowazniona do rozdawania danych jak bedzie chciala sama ci na emaila napisze.siorki ale znikam juz na film bede jeszcze pozniej a na poczceimasz wiadomosc odemnie.pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 7, 2009 SPACERKU_____ ja też jestem za :) potem zrobimy w foto shopie jedno wspólne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 7, 2009 EWIKA____ przeczytaj na poczcie :) wysłałam Ci namiary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 7, 2009 Pati jak ja bym sie chciala nauczyc w photoshopie robic zdjecia a nie umie buu:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Maj 7, 2009 babki, ja wysylam tym co daly maila zdjecie, nie wstydz esie, te co chca to odesla swoje. kropka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Maj 7, 2009 Pati poczta 2 wiadomosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 7, 2009 LOLA____ ja tez nie umiem ale... jak już będą zdjęcia jaki problem kogoś poprosić :) Spacerku_____ wysłałam Ci na maila dane :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Maj 7, 2009 Spacer poczta ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 7, 2009 FOCZKI_____ ja ide sie kąpać powoli , może później jeszcze zajrzę o ile ktoś będzie :) a jak nie to do jutra :) pozdrowienia szczególnie dla fasolki malutkiej Spacerka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Maj 7, 2009 babeczki, odezwalam sie do Pati i Ewiki na nk. ale jestescie fajne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Maj 7, 2009 Pati, fasolka pzdrawia Cie serdecznie, macha Wam milimetrwa lapka:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Maj 7, 2009 no spacerku więcej zdjęć na NK :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 7, 2009 SPACERKU____ Ty tez jesteś kochane EWika____ ślicznie wyglądasz :) i.... inaczej sobie Ciebie wyobrażałam, raczej taką matkę Polkę hihi a tu taka laska :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Maj 7, 2009 niedlugo zamieszcze cos bardziej aktualnego:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Maj 7, 2009 Ewika, fajna suknia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Maj 7, 2009 Albo na tym statku, haha;) super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Maj 7, 2009 Laska? przytyło mi się :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Maj 7, 2009 Pati a Ty też super laska a te włosy!!!! Chciałabym miec takie ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Maj 7, 2009 aaaaaa, babki, ja mam zablokowana galerie?? juz udostepniam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Maj 7, 2009 juz mozna podziwiac ma facjate Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Maj 7, 2009 Spacerku a Ty ile masz lat? Kurcze jak 16-tka wyglądasz! Super!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach