Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
fermina30

Nowa.Zaczynam starania, kto ze mną?

Polecane posty

Hmm no zobaczymy co z tego wyjdzie ale jak mowisz ze stresowalas sie przy tym to niewiem sprubuje:-)

Powiem wam, że ja nadal jestem rozlazła i nie do wytrzymania :( Dziś 30 dc - tempa 36.9, szyjka bardzo wysoko - żadnego rozmiękczenia nie czujemy :( raczej twardawa , za daleko jest, żeby wiedzieć czy otwarta czy zamknięta, nic mnie nie boli - piersi na miejscu hihi, tylko głowa mnie ćmi i ta pogoda mnie dobija, ale to chyba wszystkich. Poza tym sikanie - pewnie mózg wysyła... tak tak Pati... gdera mi podświadomość hihi to na pewno teraz.... już się udało :) ale ja się tym razem nie dam :) a! w głowie mi się kręci.... to na pewno z pogody Resztę objawów hihi dokładnie spisuje , jak nie będzie @ to napiszę , na razie zostawiam dla siebie, bo znowu będzie ubaw :) :) chociaż siebie sprzed kilku cykli na pewno już nie przebiję :) ale chciałam poinformować, że gdyby co to dzienniczek staraczki mam dokładny i liczę , ze to będzie bestseler na rynku polskim hihi , ba światowym :)

PATRYCJA - to ile dni liczy cykl przecietnie..... :) zaciskac paluchy....??

LOLA - moj gin jak zobaczyl ze robie testy i wykresy to sie smiał i mowil ze od rysunków i testów ow. to dzieci nie ma i smiał sie ironicznie mowiac ze mam zdolnosci plastyczne.... ale kazał mi to wyrzucic - i bzykac sie ..... tych serduszek pod wykresem powinno byc najwiecej.... a nic innego i wtedy bedzie dziecko..... :)

No chyba ja Was zacznę codziennie imiennie wywoływać to dopiero coś z tego będzie ;) Ale nie wszystkie się zameldowały...REA a Ty napiszesz coś czy tylko czytasz? A ja mało nie pęknę zjadłam z kilo truskawek ale pyyyycha!!!jeszcze mam ochotę ale już nie mam gdzie upchać.

Dobra laseczki ja znikam narazie bo jak dlugo mozna na kompie siedziec odezwe siepozniej.papa

Patrycja Dostałam dziś plamienia, takiego lekko krwistego. Nie wiem co to.... @ nigdy nie przychodziła 2 dni przed czasem.... Poza tym mam kłucie w jajniku i lekki ból w podbrzuszu, ale inny niz na @. Wokól sutków mam takie sinawe okręgi, ale piersi już aż tak nie bolą - raczej dziwnie mrowią i są wrażliwe. Nie wiem co sie dzieje.

Folik masz racje co do tego bzzz .Bo to sa słowa takze mojego gina,co Nam z tego że testy ,ze szyjka itp itd. Musi byc pozadne bzykanko i to jest najwazniejsze. Bo przeciez to ze wiemy że mamy owulke nic nie zmieni w łóżku a wrecz przeciwnie.... Wiecie co mi powiedział żebym pod zadnym pozorem nie mówiła meMowi kiedy mam owulke itp i td tylko zebym aranżowała romantyczne i namietne bzzz ,ponieewaz męzczyzna bedzie tylko myślał o zrobieniu swojego a to ma być przyjemnośc a nie robota.Ichyba tu miał racje.....

KLAUDIA_____ no zobaczymy jak dziś szyjka, bo badam ją po 15... nie dało mi i zaglądnęłam do niej przed chwilą buuu wiedziałam , że tak będzie :( ale co tam....tym razem nie będzie ryków i lamentów obiecuję :) no może jedna mała łezka ale tylko jedna a u nas znowu leje....śpię na stojąco....właśnie zlałam sok z pędów sosny i przecedziłam kwiaty bzu na tą nalewkę :) coś mi za dużo wyszło i mój eM musi kupić spirytusu :) ale już jest dobre :) mniam mniam AAAAAAAA KLaudia____a dziś mi nagle gorąco , eeeee i już nie jest zimno, a brzuch nadal jak na @ boli, na pewno dostanę :( a tak sobie pojojczałam :0 juz mi lepiej :) dziękuję wam za wysłuchanie, bo już pewnie macie tych moich dolegliwości dość

FOLIK_____ cykl ma mieć 32 więc najpóźniej @ dostanę w niedzielę, chociaż moje odczucia mówią , że przyjdzie wczesniej

nikamo74.... mi tez mowil zeby nie mysleckiedy ow. nawet na monitoring sama sie wpycham... a on mowi po co kobieto po co Ci kase wydawac.... ale ja uparta i jeden cykl czy pekaja pecherzyki domin. musze zobaczyc zeby wykluczyc wszystko co do nie pekajacych.... a moze rosnie rosnie i nie peka... tylko sie wchlania i juz jak zobacze ze tak to bzyczenie mi jedynie pozostaje i nic poza

PAtrycja - ty wmawiaj sobie lepiej ze jeste w ciazy... dlaczego co miesiac bzyczysz sie i mowisz ze nie i pozniej lzy... lzy sa jak sie nie udalo... a ty ciagle pesymizm... i lzy.... no tak babo... masz myslec pozytywnie ... po co szlalas z plemnikami a teraz nie nie ..... wlasnie tak...

Ja już mogę się pożegnać z marzeniami o fasolce w tym cyklu..... @ nadeszła.... 2 dni przed czasem i jakaś dziwna, ale przylazła....

Annolia____przykro mi ,ale pomysl Sobie ze za parę dni jak @ sie skonczy , rozpoczniecie starania od początku. I dołączysz do Nas Czerwcowych staraczek:). Głowa do góry!!

Annolia...... przykro mi ale to nie znaczy ze łzy sie pojawiac maja.... walczymy dalej....... regualrne @ to polowa sukcesu a dzidzi przyjdzie w najlepszym momencie kiedy trzeba........ jak to moje przyslowie mowi.... \"Bzykajcie sie dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny\"..... A który cykl staran?

Hej Babochony! Ale mam dzisiaj dzień bez sensu - zebrania, głupie gadki, bleee, ja już chce stąd iść!!! Pati, a ja mam inne zdanie niż Folik - nie pasjonować się, nie obserwować wnikliwie, co ma być to będzie, a jak teak znajdziesz u siebie 100 objawów (które i tak już miałaś wcześniej) po pierwsze opóźni to @ a po drugie bardziej zaboli. i już zostawcie sobie ty szyjki, bo je pourywacie!!!!!:))))

u mnie minimalna poprawa - było nawet wczoraj małe bzzzz. Ciągle spływają do nas wiadomości o moich zaciążonych koleżankach.... eM jest zły i pyta mnie żartem: - no właśnie a kiedy my? w każdym żarcie coś jest, więc odpowedziałam mu - na niepokalane poczęcie chyba nie ma co liczyć w 21 wieku! no i wczoraj się wziął do roboty...szkoda tylko że bezcelowej!:( na mnie padł jakiś pomór - jestem niesamowicie rozdrażniona, nawet agresywna i widzę, że to w większości moja wina te wszystkie kłótnie, bo agresywnie bardzo reaguję - trzaskam drzwiami, zamykam się w sypialni.... czuję, że się boję, co będzie bez tej mojej pensji, nie wiem czy nie szukać pracy, ale eM się wykurza, że nie chcę pomóc własnej firmie. tylko ja nie potrafię egzystować od prztpadku do przypadku, nie chcę żyć w permamentnym stresie, czy starczy nam na życie.... no nic, muszę sie jakoś wyciszyć.... zawsze w takich przypadkach jechałam do SPA, teraz dupa! portfel pusty:(

Cześć dziewczyny i ja tez jestem byłam właśnie u gina i smutno mi Ania jak Ty byłaś u gina to widziałaś już serce?????????????? Mi piwiedział że ciąża jest na 100% i jest jakiś pełcheżyk o którym świadczy ze wszystko jest dobrze ale nie widzi dzidzi i mam iśc w poniedziałek znów na USG zeby zobaczyć serduszko mówi że owu musiała być bardzo późno nie wtedy co myślałam ale przecież ja póżniej to może ze 2-3 razy było bzzz. Dziewczyny martwie sie strasznie mimo że gin kazał sie nie martwić.:-(

REA_ Skąpsza niż zwykle, ale nie jest to jakieś tam plamienie.... Nigdy też @ nie przychodziła wcześniej, raczej się spóżniała o 1, 2 dni a tym razem 2 dni wcześniej. No w sumie, to już przynajmniej nie żyję w niepewności... Jestem załamana, zaraz sie poryczę....

Beatko - nie denerwuj się, ukryło się pewnie pod fałdkami endometrium, ono się rozwarstwia i pomiędzy nimi dzisia się wczepia, spokojnie, malusieńka jest przecież, a wiesz, że usg to nie jest doskonałe narzędzie:))))

Annolia - ja zrobiłabym jeszcze jeden test dla spokojności, żeby wykluczyć ciążę i spokojnie sobie przejść @. wiesz takie krwawienia mogą wystąpić, i właśnie skąpe są, często mylone z @. dla pewności!

Loluś, to nie bierzesz tych antyków już? no i dobrze, zdrowa baba jesteś nie ma co kombinować na razie!:)

Rea ja miałam to dopochwowe USG niewiem martwie sie ale gin powiedział ze do poniedziałku zacznie już serduszko bić a przynajmniej powinno Ale mi smutno ide sobie popłakać bo tak mi przykro i nerwy mam straszne

Annolia______No wiesz co ,nie wolno Ci ryczeć i sie załamywac tylko bierz się w garśc i do robotki. A który cykl sie starasz?

Beatka - proszę cię, to jest tak maleńkie, że ma prawo nie zobaczyć, a ile to już tygodni może być, bo serce bije od 24 dnia, tak?

Betti - ty chyba za wcześnie tam poszłać do tego gina....

REA_ Masz rację. Jutro dla pewności zrobię test. Choćby nawet to nie @, to napweno nic dobrego...:(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować