Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
fermina30

Nowa.Zaczynam starania, kto ze mną?

Polecane posty

Dziewczyny gdzie jesteście???????? Ja wiem że jest gorąco ale do norek sie chować odrazu???? Ja już z nudów głupieje nie mam co robić i mnie trafia chyba pojade do mojej babci co ma 96 lat

Jeszcze tak nie było że do tej godziny sie nikt nie pokazał Chyba macie mnie dość że nie odzywacie się.

Hej Beatko! Bo tylko Ciebie mogę powitać z tego co widzę?Matko co za pomór?Folik ma skrecona noge,Rea teraz pracuje na swoim wiec czsu nie ma,Ewika urlopuje,Pati też,Chciejka i Lola nas zostawily...Nikamo,Nikulam,Annolia,Joanna w Was tylko nadzieja. Ja juz po obiadku teraz pora na drzemke.

Witajcie:) Oj tylko Klaudia i Beata na posterunku??? No fakt wakacje. Mi jest dzis tak gorąco ze nawet się pisac nie chce.Pije mleko od rana bo mi na mdłosci pomaga:) Kobietki halo halo wyjdzcie pogadać !!!

Hej:) A ja od rana zajmuję się domowymi sprawami, zjadłam obiad i dalej popracuję. Muszę coś robić, bo potrzebuję zajęcia. Pati, mam nadzieję, że dobrze się bawisz Ewika, masz fajne zdjęcia na nk Buziak:)

Hej laseczki. Chmurko dzięki za komplement.... Ja już po wyjazdowym urlopie. Teraz jestem w domu do końca tygodnia. Upał u nas dziś jak szlag. Chciałam jechać na basen ale nie mam z kim. Mój M i syn nie lubią się prażyć na słońcu, córka na obozie a koleżanki w pracy. Buuuuuu nie ma nikogo chętnego. Wypoczęłam troszkę ale powiem Wam że w domu posiedziałabym jeszcze z tydzień ;) tak mi tu fajnie. Pozdrawiam wszystkie.

No i oczywiście wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia chmurko! Ja też niedawno bo w lutym to przeżywałam ;)

witajcie dziewczynki dzisiaj idę na wizytę do gina w zasadzie to pierwsza wizyta w tej ciąży,trochę się boje, jutro napiszę jak było, TRZYMAJCIE KCIUKI

Hej!Ewika zaraz Ci wyślę. Joanna trzymam kciuki żeby było ok napisz jak wrócisz.O której masz wizytę?

WIZYTĘ MAM NA 17.40 nie wiem czy dzisiaj dam radę żeby jeszcze wejść na topik ale jak nie to napewno jutro napiszę

Ewiko, Dziękuję za życzenia, na razie sielanka:D Niedługo wyślę Ci fotki. Joanno, trzymam kciuki mocno za Wasze zdrowie! Klauduś, co tam porabiasz?

Hej babeczki a ja byłam na grzybkach i mam pare prawdziwków kozaków i duzo kurek i jutro robie pyszny sosik a do tego placki ziemniaczane mmmmmmmmmmm ale bedzie pycha. Ide sie kąpać i jade do mojego eMa bede wieczór pa pa

Jest tu ktoś o tej godzinie???????????????????? Siedze i arbuza wcinam dobry tylko z kibelka nie wyjde w nocy ha ha ale to nic po takim upałe arbuz jest superowy.

Hej!Ja jestem i też arbuza zajadam w tamtej ciąży też tak miałam ale że była zima to nie było a teraz są i to tanie więc korzystam. Beata___masz opis usg?

Oj Beata tylko my podtrzymujemy ten topik ale jak wyjadę w niedzielę na 5 dni to chyba sama będziesz pisać nie? Staraczki nic nie piszą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Klaudia ja iewiem jak to bedzie jak pojedziesz. Opisu w książeczce ciąży niemam tylko w karcie u gina . Ja arbuzy to bym tonami jadła ale nie dlatego że ciąża tylko zawsze uwielbiałam

Ja dziś jakaś nerwowa jestem a przez ten mój sen to cały czas do małej dzwonie czy wszystko jest ok. już sie nie moge doczekać obiadku jutrzejszego mniam mniam

A ja sie właśnie dowiedziałam że taka koleżanka urodziła właśnie dziecko ale ma fajnie i to ma chłopca a pierwsze to dziewczynka wiec ma parke. Klaudia- poczta

Nie przejmuj się snem to tylko wyobrażnia często to czego się boimy spełnia się w snach.Kładę się spać.Do jutra pa!

Ewika ja nie mam Twojego adresu mail-a jak możesz to mi podaj to wyśle brzuszek i zawartość

Dzień doberek :-0 Wrescie ktoś mnie wyprzedził i nie jestem pierwsza. Klaudia -Poczta

No tak pogoda piękna i baby poszły sie opalać a ja sama zostałam wszystkie koleżanki na basenie a ja nie chce iść bo za gorąco jest a mi to słońce nie wskazane wiec siedze przed komp.

Hej, Beatko, Ja też jestem, posiedzą trochę przy komputerze, to będę tu zaglądała. Dzisiaj zrzucę na komputer swoje zdjęcia brzucha i Wam wyślę. Pewnie na tym etapie inne mają już większe, ale jeszcze urosnę. Wczoraj maleństwo dało mi takiego kopniaka, że byliśmy w szoku. Takie to małe i niepozorne, ale co będzie jak jeszcze urośnie:D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować