REA_ 0 Napisano Lipiec 30, 2009 ciągle mnie boli głowa, ciągle jestem zmęczona, zła.... bez sensu... a Folik, zapomniałam - towar przyjeżdża jakoś na dniach, ale gumeczki są zakupione:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Lipiec 30, 2009 napiszcie mi lepiej, jakie miałyście objawy po tym duphastonie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Lipiec 30, 2009 czesc dziewoje :) Folik mowisz ze Klempa zaciazyla????? !!!! czytam tamten topic tez, bo dziewczyny maja duze doswiadczenie, nie wypowiadam sie jednak ,bo i po co,podczytuje:) to tak samo jak Papierowe..ona tez dlugo sie starala nie...tak wiec sama widzisz na kazdego przychodzi czas!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Lipiec 30, 2009 oooo, kate - ja się przyznam, że innych forow o staraniach nie czytalam.... ale każda ma swoj dzień zwycięstwa.....:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Lipiec 30, 2009 ale kto jak to - ty nie czekalas ani dnia, cha cha:)))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Lipiec 30, 2009 jak folik zaciąży, a chyba się udało.... to zostanę najstarszą ciotką tego forum! etatowo, bo chyba Pati ma lepszy wynik, ale możecie mi mówić: CIOCIU:) do Ferminki matko, a do mnie ciotko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Lipiec 30, 2009 Folik wlazlam na tamto forum by poobserwowac emocje tam towarzyszace, uffff goooooraco bardzo, no wkoncu 4 lata staran to nie takie chop siup, a widzialas te jej testy? matko kochana ,krechy jak byki takie wielkie:):):) i dobrze ze sie dziewczynie udalo wreszcie, bo ona taka bardzo fajna i pocieszna Rea- a ty tez teraz mysl pozytywnie,poszlas do innego gina... to dzialania beda prowadzone w dobrym kierunku, na temat Duphaston nic ci nie powiem-bo nie wiem, nie bralam nigdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Lipiec 30, 2009 Kate witaj.... ty to wiatropylna.... sutki Cie zaszczypią i juz masz fasole... a my ciagle bolace cyce.... moje duze jak donice.... i co i nic.... ale Klempa faktycznie nalezalo sie jej teraz niech rzyga i mowi jak jej niedobrze... a niech ma za swoje.... ale patrz jak to przeszla - 2 inseminacje i dupa..... a tu taka niespodzianka...... REA juz nie ciociuj... mi w sumie nic spejclanego nie dolega .... nie rzygam jak Klempa z tamtego Topiku.... nic z tych rzeczy..... ale musze sie pochwalic ze schudlam tak sama z siebie 2 kg nawet myslam ze waga sie popsula..... jakos warzywa i owoce robia swoje.... ale moj M mowi zebym sie nie nagrzewala tak to bedzie dziecko..... REA a cycyki bolace co oznaczaja.... mi lekarz mowil ze ok tak ma wiekszosc babek po ow. mi tylko sie pojawi troszke @ i juz nie bola jak reka odjal a teraz tak jak wieczorkiem rozpuszcze to oj bola bola..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Lipiec 30, 2009 Rea no i po drugie najlepszym dowodem na to ze jestes plodna i wszystko z toba i chlopem jest ok, jest fakt ze bylas w CIAZY ,wiec pewnie gdybys wtedy miala cos na podtrzymanie, np ten duphastondo poronienia by nie doszlo, gdybys po prostu byla pod fachowa opieka-bo widac ze tobie nic nie stoi na przeszkodzie- ale najpierw trzeba wyrownac twoje "wnetrze" kapisz???????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Lipiec 30, 2009 a REA moja znajoma na tym etapie co ja tyle ze nie ma bez lekow @ i ma ten duphaston i powiem ze narzeka ze wlasnie puchnie przy 152 wazy 72 kg... duzo ale widac najbardziej tylek i brzuch.... ale przeciez Ty to laska jestes..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Lipiec 30, 2009 Folik, nie tam wiatropylna zaraz-zdrowa po prostu, i we "wnetrzu" moim tez wszystko poukladane raczej dobrze na moje szczescie, nawet w szoku bylam ze po porodzie nastepne dwa okresy mialam regularne, powrocily sobie do 29 dniowych cyklow:) trzeciego juz nie dostalam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Lipiec 30, 2009 Kate, jak mi nakręcisz sprzedaż i popłacisz rachunki, biorę moje JAJO w obroty, cha cha.... nic z tych rzeczy panienki, nie chcę biedować i nocy nie przesypiać, czy na kaszki będzie..... o nie. najpierw robota potem przyjemności:) ty zdrowa jesteś i szczęsciara do tego..... Folik, ty mnie nie strasz, bo ja już patrzeć na siebie nie mogę, a ty mi mówisz, że jeszcze przytyje, o nie to ja to rzucam w cholerę, ja już w kompleksy wpadam pierwszy raz od 30 lat, a ty mi takie coś... może ten duphaston apetyt wzmaga i się żre? bo to, że wodę zatrzymuje, nie powinien takiego tycia wywoływać... na ulotce o niczym takim nie piszą, że się tyje.... mi lekarka powiedziala, że tylko puchnie.... bleeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Lipiec 30, 2009 Kate watropylna = zdrowa.... Ty to jak w pismie swietym jak sie rozmnazali to napisane bylo cos takiego - i...X zblizyl sie do Y i mieli syna o imieniu Z Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Lipiec 30, 2009 ja wiem o co chodzi, Folik, ty z tego chłopa wyciskasz soki, jak cytrynkę do herbaty, te plemniczęta lewdo dygają, ledwo płyną, krztuszą się i nie dolatują, a z tego co pamietam, to Kate spokojnie podeszła do tematu. raz kiedyś pyk - ogonki długie, dojrzałe i widzisz! połynęły delfinem do JAJA. zdrowego JAJA zaznaczam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Lipiec 30, 2009 i ja jak mam w zapiskach, jak ustrzeliliśmy żółtka, to też były takie 5 dniowe, dorodne, główki wielkie, ogony wijące się, za mocno go eksploatujesz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marokanski sklep Napisano Lipiec 30, 2009 Zapraszamy do zapoznania sie z marokanskim rekodzielem ... Niepowtarzalne elementy wystroju wnetrza i ogrodu ... www.marokostyle.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Lipiec 30, 2009 REA - cha cha cha.... ale smieszne... wiesz wyciskam raptem sie bzzz w tym cyklu 5 razy .... i mi sie tez juz tak nie chce.... a gin jak powiedzialam ze 10 razy - to on mało..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Lipiec 30, 2009 REA - roznie to bywa... dopiero niedawno podsunela mi kol. art. ze codzinne bzzz poprawa plodnosc.... a niektorym faktycznie tylko raz wystarczy.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Lipiec 30, 2009 ano wlasnie Rea, najpierw musisz sobie sama w lebku poustawiac czego ty naprawde chcesz i wedlug takiej kolejnosci dzialac, a u ciebie sa jak czytam 3 sprawy - - firma - zdrowie+ ostatnio zamartwianie sie o swoja figure - dziecko wiec kolejnosc spraw nalezy do ciebie.. Ciociu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Lipiec 30, 2009 no ja wam powiem w tajemnicy (!), że u nas, jak w styczniu była akcja non stop, to od 2-3 mcy, może 5 razy w miesiącu...:( mnie się też już nie chce, obrzydziłam sobie seks tymi staraniami.... dobrze, że będziemy mieli urlop teraz, może wrócimy do dawnej formy.... a jeszcze teraz nie można, to jeszcze doda pikanterii:)))))))) oj już mi się zachciało;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Lipiec 30, 2009 tak Kate ma racje.... REA pozmieniaj kolejność pozmieniaj..... jak na razie to tylko ja i Patrcja pewna bezplodnosc.... REA choc ucieklo to jednak plodna.... chyba sobie poryczec musze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Lipiec 30, 2009 to jest gowno prawda, o tym bzykaniu i o plemnikach jakosci, mnie moj stary i doswiadczony gin z pl powiedzial ze mozna nawet 5 razy dziennie i jak ma byc to bedzie, moze jakosc jest troche gorsza, ale ilosc??? nie bardzo i tak wszystkie plemniory musza TAM leciec... nie maja wyjscia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Lipiec 30, 2009 oj REA widze Cie jak Towar wchodzi w drzwi.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Lipiec 30, 2009 Katie - zdrowie, firma a potem spokojnie dziecko, jak się ogarniemy i będę miała wolną od zmartwień głowę. wtedy ciocia założy sobie inny topik dzieci, bo tu już będą papki i przeciery na tapecie, cha cha, hurtowo1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Lipiec 30, 2009 a mnie gin jeszcze o orgazm pytal bo mowil ze zachodza i bez ale te co maja to szybciej.... a ja mam i co.... glupie to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Lipiec 30, 2009 Folik, jesteśmy z Towarem na ścieżce wojennej! niech on lepiej sobie wchodzi po ciuchutku...... bo sssyczę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Lipiec 30, 2009 ja mam miec II kreski niebawem i koniec.... ilez mozna... a jek nie to z REA zaozymy ten NOWY (2) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Lipiec 30, 2009 buuuuuuuuuuuuuuuu placze :( wirtualnie chlip chlip Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Lipiec 30, 2009 własnie!!!! orgazm powoduje zasysanie plemników do środka - ale trzeba mieć jednoczesy z eMem albo po nim, co jest powiedzmy sobie trudne, cha cha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Lipiec 30, 2009 Folik, ty już na progu jesteś..... przestań! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach