Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
fermina30

Nowa.Zaczynam starania, kto ze mną?

Polecane posty

Cześć dziewczynki jesli jakaś tu jest :-( Dorotka ja niestety zalatana jak niewiem co i nie wyrabiam musze codziennie latać do mamy i do szkoły po córcie i tak juz od 2 tygodni a dzis miałam mega szalony dzień niedawno do domu przyszłam a wyszłam rano i to moje biedne maleństwo ze sobą włuczyłam mam juz dość :-( Dorotka dobrze ze @ jest jak by miało jej nie być z jakiś innych powodów niż ciaza bo wnet zaczniesz nowe staranka i moze sie uda wreszcie :-D Ja poprosze pączusie 1 jak juz są gotowe

Witam ponownie :):) Pączusie już są gotowe --- z marmoladką różaną. Są pyszne mniam mniam --- skusiłam się na jednego, a co....Najwyżej będę pokutować na stepperku :(:(:( Włożyłam też troszku do szafeczki:):) Tylko się nie pozabijajcie tak tu dzisiaj tłoczno......haha to miłego wieczorku :):)

Beatko --- to faktycznie masz urwanie głowy --- a czemu codziennie biegasz do Mamy...???Rozumiem, że korzystasz z autka :)

Dorotko do mamy latam codziennie bo zawoże tam córcie śpi tam bo rodzeństwo ją zaprowadza do szkoły bo rano jest za zimno zebym brała Arturka ze soba. Z auta niestety nie kożystam bo mi sie zepsuło i nie mam pieniedzy zeby je naprawić bo za dużo naraz se zepsuło no ale w poniedzialek cholujemy do mechanika i kupimy części i bedzie jak nowe :-D Dorotko pączusie pyszne i dobrze ze nikogo nie było bo wybrałam najbardziej wyrosniete :-D tylko niech ktoś jeszcze przyjdzie je jeść bo ja nie moge duzo bo mały mi sie wścieknie w nocy :-( co sie łączy z nieprzespaną nocą buuuuuuuuuuuuu

Cieszę się, że Ci smakowały :) Teraz M poszedł na dól kosztować...Ciekawe co powie na zdolności żony :):) To faktycznie można się zakręcić z tymi Twoimi codziennymi spacerkami, hmmm nie zazdroszczę...Ja szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie swojego funkcjonowania bez autka :( Odpukać w puste i niemalowane narazie chodzi jak trzeba :)

Ja bez auta czuje sie jak bez ręki no ale co mam zrobić musze czekać jak naprawimy i tyle. No to latanie jest męczące a do mamy mam 3 km i jak jest ciepło to na nogach lece po córcie do szkoły a jak zimno to autobusem i tak w kółko niestety. W ciaży nie wysiadałam z auta i sie śmiali wszyscy ze w aucie urodze aż ginekolog mi zabronił jeździć autem bo za duzeobciazenie dla brzucha było i mogła bym wczesniej urodzić

Hej Babolki! Jak wiecie zostałam mamusia 02.02.Lenka ważyła 3380 i 59 cm.Poród wspominam nawet miło tyle że na drugi dzien mnie wszystkie kości rozbolały że wstac nie mogłam.Malenka jest grzeczna prawie nie płacze a mija dzien za dniem na karmieniu,ściąganiu pokarmu i zajmowaniu się starszą córeczką. Pozdrawiam Was wszystkie moooocno!

Klaudia wielkie gratulacje córeczki! Dużo zdrówka życzę . Pozdrawiam!

Dobry wieczór Paniom :):):) Już jestem po pracy, padnięta jak nie wiem co....chyba zaraz pójdę spać :) A co u Was, gdzie Wy się podziewacie, całymi dniami Was nie ma....Wracam a tu nic do poczytania :(:( Jak tam po tłustym czwartku, ile pączków spałaszowałyście, hmmmmm?????

Witaj Nikamo --- widzę, że Ty się pojawiłaś ale pewnie tylko na chwilkę :(:( Co tam słychować, jak samopoczucie Twoje i Maleństwa....Kochana Ty już niebawem się rozdwoisz.....:):):)

Dzień dobry :):) Wpadłam na chwilkę do Was, żeby się przywitać :):):) Zaraz znikam do pracy - niestety, ale całe szczęście weekend mam wolny:):):) Wiecie, że już w niedzielę Walentynki ???? Szykujecie jakieś romantyczne wieczory dla M-ów? Kobiety, gdzie Wy się podziewacie, co ....Ja rozumiem - zima, śnieg, zaspy ale bez przesady :(:( Folik, Rea, Beata, Lola, Nikamo, Orcio, Ania, Klaudia -----GDZIE WY JESTEŚCIE - COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO??????????????????????????????????????????????????????????????

Gość Ale Wy wszystkie
Kobieto czy Ty nie widzisz, że odkąd pojawiłaś się na tym topiku to wszystkie Twoje "koleżanki" pojawiają się coraz rzadziej? Może nie odpowiada im Twoje towarzystwo i rozmawiają tylko między sobą np na gg....

Czesc Dorotka:) Ja wczoraj nawet nie siedzialam na kompie bo przeprowadzalismy znajomych bo zmieniali mieszkanie i zdeczka padnieci wrocilismy. i pospalam dzis do 9 na szczescie wolne z pracy mam i za niedlugo na zakupki sie wybieramy. Moze wieczorem ktos bedzie:) Milego dnia zycze:) papa

Witajcie:) O juz jakaś pomarańczka sie przyplątała,pewnie sie bardzo nudzi:) Dorotka,ja już powoli przygotowywuje się do porodu choc narazie nie mam żadnych objawów przedporodowych(jeśli takowe istnieją). Co do walentynek to ja wybywam z moim M na wystawę psów :) my oboje strasznie psiarze jesteśmy to napewno miło spedzimy ten czas .No i zachorowałam na pieska -gryfonika brukselskiego:) A gdzie Wy nowe brzuchatki????? Folik ,Chciejka jak sie czujecie? Dają Wam juz dolegliwości ciążowe popalic?

Hej baby :-) Ja ostatnio mało tu bywam bo cały czas gdzies latam załatwien mam duzo. Dorotka nie przejmuj sie ta pomarancza one takie sa wredne a my Cie bardzo lubimy :-) Paczków zjadłam 4 hi hi i niewiem czy małego brzuszek nie boli bo jakis nerwowy jest dzis. Folik gdzie sie ukrywasz cowyłaz i pisz co i jak Chciejka jak sie czujesz jak malenstwo brudzisz jeszcze????????????? Nikamo no poród juz wnet i wreszcie bedziesz miała synusie przy sobie

dziewczyny ja czuje sie dobrze,dolegliwosci ciazowych nie mam...strasznie duzo jem ,wiecej od eMa heheh. W piatek bylam u endokrynolaga ...mam chorobe hashimoto..chyba genetycznie ja dostalam...wyniki wyszly zle,ale powiedzial ze na dzidzie to nie wplynie,ale najlepiej gdybym nie pracowala,bo to byla przyczyna dlaczego brudzilam i prawie poronilam,powiedzial,ze gdybym nie wykryla tego w czasie i nie przyjmowala lekow to napewno bym malenstwo stracila..Mam juz zwiekszona dawke i mam sie pojawic z kolejnymi wynikami w polowie marca..

HEj. A co tu takie pustki co?? Dorotka gdze jestes? Chyba nie przejelas sie tym pomaranczowym smieciem?? Chciejko a co to za choroba??

Hej Moje Drogie:) Czemu tu taka cisza???????? Jak tam Walentynki?:)U mnie całkiem nieźle, wybrałam się nawet do kina"Kołysanka"- całkiem nieźły.Dziś mamy drugi dzień świętowania bo urodziny mojego M. Każdej życzę miłego dnia!

Dzień Dobry :):) Hmmm ale pogoda, co....masakra ---- u mnie sypie od wczoraj, ale żeby sie doczekać jakiejś odśnieżarki----gdzie tam, po co to komu....:(:( U mnie Walentynki do d.....ścięliśmy się z M w sobotę i wczoraj nie odezwaliśmy się do siebie w ogóle ---- tzn ja się do niego nie odzywałam, bo On i owszem próbował :(:( zawiodłam się na nim i tak łatwo Mu nie odpuszczę :(:(:(:(:( życzę Wam miłego dnia :)

Chciejka ---- Ty się zacznij oszczędzać i leż plackiem jak trzeba :):) słyszysz Kobieto????

Hej baby ale tu ruch :-( A ja ostatnio nie miałam netu bo mnie zasypało :-D Mój Arturek ma przepukline pachwinową i bedzie miał 9 marca operacje moje biedactwo dziś byliśmy u chirurga dziecięcego i dała skierowanie na badania a później da skierowanie do szpitala. Narazie jest jeszcze wolna przepuklina i mam ją sprawdzać a jak uwieźnie to szybko mam jechać do szpitala na operacje. Taka mała krusztnka a juz operacje bedzie miał.

Witajcie:) Beata biedny ten Twoj Arturek już musi cierpieć:(A skąd u takiego maleństwa przepuklina? Ucałuj Go od Ciotki:) A cóż tu za cisza nastała?????? Foliku odezwij sie co z Tobą? Jak samopoczucie?

zyje... pozniej napisze wiecej... i nic nie piszcie o dolegliwosciach ... bo ja zdychałam przez tydzien... co bedzie dalej nie wiem... napisze pozniej... dzis dopiero I dzien w pracy po tygodniowym zwolnieniu... jest bleee

Witam obecne i nieobecne Koleżanki Wreszcie koniec ferii , przywiozłam Mała do domku i wracam do rzeczywistosci . Beatko nie martw sie i nie placz , wszystko bedzie dobrze z synkiem , zajrze pozniej i cosik skrobne bo teraz to latania przez te kilka dni wolnego mam .

Hej dziewczyny :-) Nikamo no niewiem z czego sie mu to zrobiło bo ja myslałam ze przepuklina robi sie jak dziecko duzo płacze a Arturek mało co płacze tylko jak głodny jest. Folik witamy w swiecie bleeeeeeeeeee puszczenia pawia itd..... teraz wiesz ze jestes w ciazy a tak sie martwiłas ze objawów ciazy brak :-) Rea a Ciebie co wcieło??????????????? Wyłaz i sie melduj co i jak u Ciebie. Dorotka pewnie w pracy albo @ poszła i sie z M godzi :-) Reszta toważystwa gdzie uciekło co?????????????

beatko ja jestem..dzis robie sobie wolne.. Folik wspolczuje,ale chyba warto,tak dlugo czekalas.. Ja na szczescie nie mam blee..duzo jem,czasami tylko mdli i piersi bola i rosna,ale tym sie nie marwie hehe REA a ty gdzie jestes...

Chciejka odpoczywaj ile sie da i nie przemęczaj sie bo ważniejsze dzidzi :-) Jak przygotowania do wesela????????? Wszystko już gotowe????????? I pamiętaj wiem że to bedzie Twój dzień ale za dużo tańczyć nie bedziesz mogła a juz na pewno nie jakieś szybkie rytmy bo moze sie coś podziać maleństwu a tego bysmy nie chciały . Ja sie zbieram bo jade do mechanika umówić sie z nim kiedy mam auto mu przywieźć do roboty :-)

Czesc dziewczyny:) A ja dzis kolejny wolny dzien bo jak narazie szef z pracy nie dzwonil,kuzwa nie lubie takiego umawiania sie z dnia na dzien czy idziemy do pracy czy nie cholera jasna nic nie mozna zaplanowac. Ja wlasnie pije kawke i rosolek na obiad sie gotuje albo moze jaka pomidorowa z tego wyjdzie albo jeszcze cos innego hehe:) A co tam u was? jak Wam mija dzionek?dalej sypie w tej Polsce?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować