Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fermina30

Nowa.Zaczynam starania, kto ze mną?

Polecane posty

Rea Mialam od was odpoczac!!!!! Ale sie nie da!!!! Anka Szalejesz!!!!! Ja moge Cie kawa poczestowac i muffinkami bananowymi:) Zrobilam bo eM lubi:) mniam mniam pychotka:) druga seria zaraz sie bedzie piekla narazie 20szt CZESTOWAC SIE!!!

no ladnie Lola.Ja tu sie mecze a Ty zagladasz i lup nastepna strona.. Dawaj mi tu zaraz muffinka i kawusie.Moze sie obudze,bo zwichnieta jestem..

oooo jaa kawki taaaak ale muffinka.........nie moge a tak bym chciała....buuuu. Folik rodzisz?????

Ktoś mi tu mówił, że się boi o moją głowę? .........D ale te strony długie, co???????????? masakra! A jak ciebie Lola załatwiłą, cha cha! Ania, to super, że wam się wiedzie, zresztą słychać energię w głosie i to mi się podoba. Każdy z moich znajomych mi to powiedział, że nie pamięta jak to było przed dziećmi... nie i już! :) A jak w pracy? jak szefowa? dalej jesteś na recepcji? Nikamo - ja potwierdzam - Dukan jest ok, mogę ci podesłać ebooka, jak chcesz. Znam też kilkanaście przypadków potwierdzających, że facet wie o czym pisze! Lolinka! :) Dawaj tego muffina, wiedziałam, że coś dobrego upichcisz tu nam! Anka - ja kawy nie, herbatkę, co? szefuńcia? :P Dorcia - nieładnie. My tu o tobie myślimy, a ty przepadasz!!!!

Rea No masz szczescie bo zostaly tylko 2:) hehe prosze:) ale jakos nie jestem zadowolona bo nie wyszly takie duuuuze jak w sklepie:)

Dobry dzionek:) Wow,taka piekna pogoda że aż chce się żyć!! REA _______ poprosze o tego ebooka mój maill mo.nika@gazeta.pl. Jak tylko przestane karmic biorę się za Dukana:) Cholercia choc dziś ide po test ciążowy ,jestem już 10 dni po terminie i dziwnie sie czuje choć mam nadzieje że to nie ciąza. Nie tak dawno czekałam na 2 kreski a teraz sie boje żeby ich nie było....echhhh!! Zapraszam Panie na pyszną kawkę z pianką i ciasteczka owsiane:)

Lola - dobre wyszły! Mniam! Ty zawsze coś dobrego wymyślisz... Ania - nie skąd, nic nie sugeruję.... :P jesteś w pracy szajbusie? Nikamo - o matko! Ciąża???? padnę zaraz trupem :) wyślę tobie wieczorem książkę.... Nikamo wariatko! cha cha, no to nie wiem czy trzymać kciuki? to ja się częstuję! Napiszę do Folika, co? Pewnie robi w gacie już :D

No i znów cisza z rańca:) Rea na szczęscie jedna kreska ha ha. Ale musiałąm mojego M wkręcić i tak się biedny ucieszył że bedziem mieć drugie dziecko że aż mi się głupio zrobiło ha ha. Obiecałam mu ze w przyszłym roku :) A mały Folik juz na świecie???

Cześć! Szalejecie babolki :) REA____czasem tesknię za wolnym dniem ale gdybym chciała tak naprawdę mogłabym go mieć bo w sumie do mojej mamy mam 6 km i może sie dziecmi zająć ale jak nie ma ich pół dnia w domu to mi tak dziwnie pusto nie mogę bez nich wytrzymać zbyt długo poza tym jakoś nie specjalnie męczą mnie dzieci wszystko jest kwestią organizacji i energii.Klaudia teraz chodzi do przedszkola do 13-ej więc nie jest tak żle. Folik___trzymasz nas w niepewności...

Hej babeczki Folik gdzie jestes dawaj znać czy jesteś jeszcze 2w 1 czy juz sie rozdwoiłaś. mnie tez dzieci nie mecza ale nie mam czasuna nic bo i praca a po pracy dzieci albo przed praca dzieci itd.... M wtedy w pracy a podrzucić nie mam komu za bardzo. Nikamo a już muslałam ze bedziesz miała nastepne dziecko. Ale moze idż do gina bo to nie normalne ze tyle 2 sie spóźnia

Nie Rea,wolne mam,bo tata do mnie przylecial i wzielam urlop do 1 pazdziernika :)

Hej! Allllle mnie tu dawno nie było.... uuuuu! Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie? :P Nikamo jak tam mały? Karmisz jeszcze? Która ma kontakt z Folikiem? Jest jeszcze w 2-paku? Czy juz się rozsypała?

Witaj Annolia:) A co u Ciebie jak niunia? Miś rośnie jak na drożdzach ,piszczy gaworzy i zaczyna raczkować. Karmię jeszcze piersią. Ogólnie to strasznie lubie to karmienie i narazie nie zamierzam przestawać.

dziołchy! Folik był jeszcze wczoraj w dwupaku. już ma dość mówi i chce rodzić. wiecie jaka ona jest tu teraz natychmiast, ja chcę!!! :))) a to tak nie ma:) obiecała mi, że jak coś się będzie już działo to da mi znać, to i ja wam napiszę .... mam nerwa :))) pewnie postawi cały szpital na nogi jak ją znam! :D Klaudia - to masz dwa aniołki :) chociaż moja koleżanka była jak ty - matka polka, stworzona do dzieci, ale złapał ją kryzys i mąż jej obiecał, że 1 dzień w tygodniu ma cały dla siebie, mają kuzynkę, która przychodzi, albo któraś babcia a ona idzie na basen, siłownie, czasami masaż, albo zwykłe łażenie po sklepach. na początku nie chciała, a teraz mówi, że bez swoich czwartków nie potrafiłaby już żyć - uważam to za świetne rozwiązanie - jest czas, żeby za szatankami zatęsknić i zrobić coś dla siebie, ale każdy ma swój sprawdzony system. wiem, że nigdy się już jej ten kryzys nie przytrafił - a inne kumpele..hmmm z tym jest różnie. dwie z nich mają mega kryzys w związku po urodzeniu się dziecka. jedna się właśnie rozwodzi. inna ma lekka depreche i mówi, że chodzi już po ścianach i nie może się doczekać, jak pójdzie do pracy. Takich jak ty jest mało :)))))))) Annolia - co słychać u ciebie? jak się żyje? Nikamo - uffffff. Drugie dziecko ok, ale chyba nie teraz, co? :P urobiłabyś sobie ręce po pachy - cha cha!!!!

Anula - to dziadek pierwszy raz będzie wnuka widział??? :)

Dobry dzień :-D :-D To żeście mnie zaskoczyły, fiu fiu.....Normalnie idziecie jak burza :-P :-P W sumie to każdy sposób jest dobry....Szalone Kobiety..... Biję się w piersi..... Jakoś ostatnio nie mam czasu zaglądać na kafe....:(:(:( ciągle jestem zabiegana, do pracy też się zbieram w ostatniej chwili. Normalnie kiedyś to mi pociąga ucieknie sprzed nosa :( Rea - no myślę, ze Folik to się przyzwoicie zachowa, już nie mów, że będzie wszystkich ustawiać po kątach.... Nikamo - i jak z szefuńciem.....dalej taki hardy... Lola - jak samopoczucie, poprawił Ci się humorek....jak staranka....zaczęliście już???? Ja już dawno mówiłam, że od kafe się nie da odpocząć.....to jest jak narkotyk :-P Muszę się Wam pochwalić :):) dopiero po ponad 2 latach jestem w stanie spokojnie patrzeć na te swoje/nasze staranka....Normalnie lżej mi z tym wszystkim....Nie schizuję tak, nie cuduję za bardzo, nie liczę, nie nakręcam się......hmmmmm i aż wstyd się przyznać ale jak czasami czytam jak dziewczyny panikują, stresują się to mnie to trochę denerwuje.....Hmmmm mam nadzieję, że zaraz nie dostanę po głowie...... A poza tym to @ powinnam była dostać w niedzielę :-P hmmm przy 28dc ale jej nie mam....tzn mam jakiś plamienia. Raz większe, raz mniejsze ale to nie @ (jeszcze nie). Nie wiem co myśleć o tym. Poczekam może do niedzieli, zobaczę jak to wszystko się rozwinie i może zatestuję....Ta, niby się nie nakręcam....haha 🖐️

REA___dla mnie dzieci,dom,mąż to pełnia szczęścia jest nam dobrze ze sobą nie pracuję zawodowo ale pracuję w domu :) Niczego mi nie żal naprawdę.Nie rozumiem ciągle narzekających kobiet że dziecko im marudzi albo nuda z mężem.mocno stąpam po ziemi i myślę realnie.Tak mi się życie ułożyło i już. Folik___trzymam kciuki oby poszło sprawnie,szybko i "bezboleśnie" ;)

Hej:))) Dorcia - widzę, że oswajasz się ze ssakami naczelnymi? :)))))))) i dobrze, trzeba dobrze poznać wroga! Klaudia - no wyobraź sobie, że takie kobiety instnieją! :) Narzekające, znerwicowane... Przykre to jest, ale ja też to rozumiem, ba nawet myślę, że sama taka będę. Jednak przyzwyczajenie do ciągłej bieganiny, pracy, delegacji i przede wszystkim totalnej swobody daje o sobie znać. Do tego większość moich znajomych miała trwałe lub przejściowe kryzysy w związku. Nowe obowiązki, nowa sytuacja. Kobieta, która do tej pory była aktywna zawodowo, spełniała się w pracy, wiodła bardzo intensywne życie musi całkowicie je zmienić, wyciszyć się, co nie zawsze jest możliwe. Ja to w pełnej rozciągłości rozumiem, też chyba obawiam się tego :)))) Co mamy dziisaj na śniadanko? :) Folik się nie odzywa, może już ma coś małego, różowego na rękach i nie widzi czerwonego telefonu? :P

zapraszay nową koleżankę! w końcu świeża krew :P :)

Folik jeszcze w jednym kawałku jest :))) a ja cała w nerwach!

Hej, hej :):):) Patulek - witaj, pewnie że możesz się dołączyć....Napisz coś o sobie....:):) Rea - no tak jakoś wyszło. W końcu chyba najwyższa pora, nie?????? Od razu mi lepiej na duszy jak nie mam taaaakiego ciśnienia jak miałam :-P Łoooo - a ja myślałam, ze Folik już buja małą w wózeczku.....no nic, tyle czekałyśmy to poczekamy jeszcze chwilkę.....nie dziołchy???? Ja mam dzisiaj wolne, i całe szczęście bo jestem padnięta jak cholera. Spałam 14h z przerwą na zawiezienie M na dworzec.....no i nie powiem, żebym się wyspała :-P

Dora - to jak ty chcesz się rozmnażać, jak ty babolu nie dbasz o siebie! co? do łóżka, herbatkę dobrą z miodzikiem, pilocik do ręki, odpoczywamy!

Rea - ja, nie dbam o siebie????? No proszę Cię...Ten tydzień miałam ciężkawy. Trochę pracy było i tak to.....Zmęczenie normalna rzecz. Ale jeśli chodzi o spanko, jak mogę wcześniej iść spać to idę. Z tym nie mam problemów....Hmmmm zaczęłam pić nawet ziółka na regulację owulki. Nie wiem co na to mój gin.....:(:( A gdzie jest reszta Dziewczyn, zapadłyście się pod ziemię, czy co?????? Orcio, Fermina, M_M, Mfigielek - proszę do tablicy!!!! :-P

Hej babochony. Rea..nie mam juz kotka 😭 samochod go potracil...juz wiecej nie chce takiego co wychodzi na dwor..Kiedys mialam takiego co zawsze w domu siedzial..a tego od poczatku ciagnelo na zewnatrz..nie chcialam,zeby sie meczyl,wiec go wypuszczalam..a teraz go nie ma...😭😭😭 tak mi smutno...pusto tu bez niego..i ciagle mam takie odruchy jakby tu byl.. dzis rano robilam sobie kanapke i odlozylam kawalek tluszczyku na bok..zeby wrzucic do miseczki...zamknelam drzwi do naszej sypialni,zeby nie wlazl do sebka lozeczka...moge tak mnozyc i mnozyc...postawilam jego ukochana zabawke na kominku..tylko tyle po nim zostalo..😭 ciagle zerkam w okno,ze moze jednak na nie wskoczy i wgramoli sie do domu...