Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
fermina30

Nowa.Zaczynam starania, kto ze mną?

Polecane posty

Bry.. To i ja sie zamelduje ;) Zescie sie rozpisaly,ze hoho.. Rea jak zaczelam czytac ta strone,,to zaczelam sie martwic czy Ty aby w jaka chorobe nie zapadlas...Chodzi mi o ten pierwszy post..:P Sebek wlasnie stoi przy fotelu i marudzi,bo chce na kolanka..Tez chce do Was napisac... Zaraz mu pozwole.Chwila.. Czekamy tak sobie na kuriera,ktory ma nam fotelik przywiezc. zszdews\3ewwaQ1 b to wiadomosc od sebka;)

Anula - hej:))))))))) fajnie, że się pokazałaś! :) no tak, mam czasami odpały ... jestem czasem za bardzo powiedzmy ..... spontaniczna? :P ale widzisz sama dźwigam ciężar, bo fermina się od niego zupełnie odcięła. i tak ciągnę stronę po stronie, bo Dorce powiedziałam, że zaklęcia okrągłych liczb mają swoją magię, a nie mogę pozwolić na to, żeby dziewczyna zobaczyła swoje 2 pierwsze kreski w 2013 roku :P co u ciebie? jak syn? jak się tatuś sprawuje? jak wam się żyje po zmianach w postaci małego potworka, który zrewolucjonizował wasz dom???? :) pracujesz już, czy jeszcze nie, czy w ogóle planujesz? pewnie czekają na ciebie z utęsknieniem! :P Lolinka? a ty gdzie? Folik czeka. Jak kwoka na jajach. Jeszcze 8 dni mówi.... No jestem ciekawa, co się wykluje i czy nie jaki pisiorek :D

Rea hej! A no wrocilam juz do pracy :) I w sumie sie ciesze,bo wracam do domu steskniona za moim malym swiruskiem :) No coz..powiem Ci szczerze,ze nie wiem jak moglismy tak dlugo funkcjonowac bez niego :D Jest kochaniutki,jest w ciaglym ruchu.Skacze w swoim skoczku,a jak lazi po podlodze to zaraz wstaje.Chwyta sie lawy albo fotela.Ciagle sie smieje :) Mi zostalo jeszcze 3 kg do mojej wagi sprzed ciazy :D:D:D Z M dobrze,zajmuje sie Sebkiem jak ja jestem w pracy,a pracuje do 23..co prawda na razie tylko 3 razy w tyg. Od wczoraj mam urlop,bo dzis moj tata do nas przylatuje na 10dni. No jestem ciekawa jak Folik zniesie porod :) Czekam na relacje. No tak,masz racje,trzeba Dorci pomoc..jeszcze tylko 190 stron.............trzeba sie wziac do roboty

T O B E D Z I E T R Z E B A P I S A C D L U U U U U U U U U U U G I E P O S T Y ! ! ! ! !

R E S Z T A B A B O C H O N O W M O G L A B Y S I E D O L A C Z Y C I N A M T R O C H E P O M O C B O I N A C Z E J T R O C H E T O P O T R W A O J O J O J G L O W A M N I E B O L I A K A W Y W D O M U N I E M A ! ! ! R E A P O C Z E S T U J E S Z M N I E ? ? ? ?

N O I G D Z I E T A C H O L E R N A N A S T E P N A S T R O N A ? ? ! ! I L E Z M O Z N A P I S A C ? ?

N O N I E M A M D O S C M O Z E P O W I N N A M R O B I C W I E K S Z E P R Z E R W Y P O M I E D Z Y W Y R A Z A M I

W R R R RR R R R R R RR R R R R R R R R R R RRR RRR RR R R R R R R R R RRR R R

A A A A A A A A AA A A A A A A AA AA A A AA AA A AA A A A A A A A A A A A A AA A A A A A A A A A A AA A

O O O O O O O O OO O O O O O O O O O O O O O OO O O O O OOOOOOO O O O O OO OO O O O O O O O O OO O O O O O O O O

G D Z I E J E S T T A N A S T E P N A S T R O N A ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

N I E E E E E E E E E E E E E E EE E EEE E E E E E E EE EE E E M A A A A AA A AA A A A ? ?? ? ? ? ? ? ? ? ??? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... KROPI

Ha ha ha ! A n k a w i t a j d a j m i p r z e p i s n a z r z u c e n i e k i l o g r a m o w b o j u ż w y m i ę k a m!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować