Anka323 0 Napisano Wrzesień 20, 2010 Bry.. To i ja sie zamelduje ;) Zescie sie rozpisaly,ze hoho.. Rea jak zaczelam czytac ta strone,,to zaczelam sie martwic czy Ty aby w jaka chorobe nie zapadlas...Chodzi mi o ten pierwszy post..:P Sebek wlasnie stoi przy fotelu i marudzi,bo chce na kolanka..Tez chce do Was napisac... Zaraz mu pozwole.Chwila.. Czekamy tak sobie na kuriera,ktory ma nam fotelik przywiezc. zszdews\3ewwaQ1 b to wiadomosc od sebka;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Wrzesień 21, 2010 Anula - hej:))))))))) fajnie, że się pokazałaś! :) no tak, mam czasami odpały ... jestem czasem za bardzo powiedzmy ..... spontaniczna? :P ale widzisz sama dźwigam ciężar, bo fermina się od niego zupełnie odcięła. i tak ciągnę stronę po stronie, bo Dorce powiedziałam, że zaklęcia okrągłych liczb mają swoją magię, a nie mogę pozwolić na to, żeby dziewczyna zobaczyła swoje 2 pierwsze kreski w 2013 roku :P co u ciebie? jak syn? jak się tatuś sprawuje? jak wam się żyje po zmianach w postaci małego potworka, który zrewolucjonizował wasz dom???? :) pracujesz już, czy jeszcze nie, czy w ogóle planujesz? pewnie czekają na ciebie z utęsknieniem! :P Lolinka? a ty gdzie? Folik czeka. Jak kwoka na jajach. Jeszcze 8 dni mówi.... No jestem ciekawa, co się wykluje i czy nie jaki pisiorek :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Wrzesień 21, 2010 Rea hej! A no wrocilam juz do pracy :) I w sumie sie ciesze,bo wracam do domu steskniona za moim malym swiruskiem :) No coz..powiem Ci szczerze,ze nie wiem jak moglismy tak dlugo funkcjonowac bez niego :D Jest kochaniutki,jest w ciaglym ruchu.Skacze w swoim skoczku,a jak lazi po podlodze to zaraz wstaje.Chwyta sie lawy albo fotela.Ciagle sie smieje :) Mi zostalo jeszcze 3 kg do mojej wagi sprzed ciazy :D:D:D Z M dobrze,zajmuje sie Sebkiem jak ja jestem w pracy,a pracuje do 23..co prawda na razie tylko 3 razy w tyg. Od wczoraj mam urlop,bo dzis moj tata do nas przylatuje na 10dni. No jestem ciekawa jak Folik zniesie porod :) Czekam na relacje. No tak,masz racje,trzeba Dorci pomoc..jeszcze tylko 190 stron.............trzeba sie wziac do roboty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Wrzesień 21, 2010 T O B E D Z I E T R Z E B A P I S A C D L U U U U U U U U U U U G I E P O S T Y ! ! ! ! ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Wrzesień 21, 2010 M O G A B Y C T E Z T A K I E B E Z S E N S U Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Wrzesień 21, 2010 R E S Z T A B A B O C H O N O W M O G L A B Y S I E D O L A C Z Y C I N A M T R O C H E P O M O C B O I N A C Z E J T R O C H E T O P O T R W A O J O J O J G L O W A M N I E B O L I A K A W Y W D O M U N I E M A ! ! ! R E A P O C Z E S T U J E S Z M N I E ? ? ? ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Wrzesień 21, 2010 N O I G D Z I E T A C H O L E R N A N A S T E P N A S T R O N A ? ? ! ! I L E Z M O Z N A P I S A C ? ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Wrzesień 21, 2010 N O N I E M A M D O S C M O Z E P O W I N N A M R O B I C W I E K S Z E P R Z E R W Y P O M I E D Z Y W Y R A Z A M I Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Wrzesień 21, 2010 W R R R RR R R R R R RR R R R R R R R R R R RRR RRR RR R R R R R R R R RRR R R Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Wrzesień 21, 2010 A A A A A A A A AA A A A A A A AA AA A A AA AA A AA A A A A A A A A A A A A AA A A A A A A A A A A AA A Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Wrzesień 21, 2010 O O O O O O O O OO O O O O O O O O O O O O O OO O O O O OOOOOOO O O O O OO OO O O O O O O O O OO O O O O O O O O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Wrzesień 21, 2010 WYMIEKAM,..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Wrzesień 21, 2010 HALO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Wrzesień 21, 2010 CZY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Wrzesień 21, 2010 TU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Wrzesień 21, 2010 BIJA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Wrzesień 21, 2010 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Wrzesień 21, 2010 G D Z I E J E S T T A N A S T E P N A S T R O N A ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Wrzesień 21, 2010 N O G D Z I E ? ? ? ? ?? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Wrzesień 21, 2010 N I E E E E E E E E E E E E E E EE E EEE E E E E E E EE EE E E M A A A A AA A AA A A A ? ?? ? ? ? ? ? ? ? ??? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Wrzesień 21, 2010 P O D D A J E S I E . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Wrzesień 21, 2010 ............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... KROPI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Wrzesień 21, 2010 OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ALE DZIWNIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Wrzesień 21, 2010 A NASTEPNEJ STRONY DALEJ NIE MA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Wrzesień 21, 2010 CHYBA COS SIE ZACIELO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Wrzesień 21, 2010 NO I CZEMU TAK? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Wrzesień 21, 2010 PISZE I PISZE I NIC Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Wrzesień 21, 2010 Ha ha ha ! A n k a w i t a j d a j m i p r z e p i s n a z r z u c e n i e k i l o g r a m o w b o j u ż w y m i ę k a m! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Wrzesień 21, 2010 no i co?dalej na tej stronie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Wrzesień 21, 2010 D I E T E D U K A N A P O L E C A M N O I Z P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach