Dorotka78 0 Napisano Październik 7, 2010 Rea - zapomniałam :(:( już sobie załatwiłam wolne na parapetówkę, haha :-P Rozumiem, że mogę czuć się zaproszona..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Październik 7, 2010 Rea, kiedyś wspominałas o soczewkach. Miewasz problemy z suchością oka? I czy na początku miałaś czerwone zyłki na oczach? Nie mam dużo, ale kilka się odznacza. Podobno to normalne. Oko mi czasem schnie a czasem nie. Kupiłam starazolin. Acha, mam air optix astigmatism, a Ty? Soczewki są świetne, dobrze się w nich czuję. Opowiedz mi trochę o swoich doświadczeniach, bo masz wieloletnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Październik 9, 2010 Hello! Co taka pustka? Folik____co z nia?urodziła w końcu?mam nadzieje że wszystko ok? REA___Ty masz z nią kontakt? Lola____co u Ciebie odezwij się tu lub tam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Październik 9, 2010 Klaudia U mnie wszystko po staremu niewiem ktory to dzien cyklu ale chyba cos kolo okresu juz bedzie nie staramy sie to nie zwracam na to takiej uwagi. Pozdrawiam i nie martwcie sie o mnie wsio jest ok.Papatki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Październik 11, 2010 Nikamo---buziaki dla syneczka z okazji naszej 7-miesięcznicy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Październik 11, 2010 Nikamo----buziaki dla syneczka z okazji naszej 7-miesięcznicy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorotka78 0 Napisano Październik 11, 2010 Nikamo - sto lat dla Michałka z okazji 7 miesiąca, buziaczki Folik - jak tam urodziłaś juz.... Rea - masz jakieś wiadomości od niej....Jak Ci idzie meblowanko mieszkania???? Papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Październik 11, 2010 Babochony - jestem ciocią!!! Wczoraj dostalam wieczorem MMSa od Folika ze zdjęciem małej Alicji!!!!!!! :))))) co prawda ciemne, bo zrobione bez lampy, ale muszę wam powiedzieć, że jest jak laeczka - śliczna! pięknisia..... nie wiem nic więcej, jak dostanę jakieś nowe informacje to dam znać!!! Chmurko - moje ślepe oczy stworzono do noszenia szkieł. Nie mam żadnych problemów z suchością oka, z infekcjami (kiedyś miałam jak nosiłam Johnsona soczewki, ale to było wieki temu). Jedynie do samolotu, na długi lot, np. nocny albo soczewki ściągam, albo zakraplam sztucznymi łzami - np. tears naturalle. Przetestowałam już chyba wszystkie firmy i najlepiej nosi mi sie Bauscha (Bausch & LOmb). kiedyś mieli problemy z partią płynów, są też drogie - ale według mnie najlepsze. Dobra decyzja, szkła ułatwiają życie! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patulek91 0 Napisano Październik 11, 2010 hejka dziewczynki:) co tam slychac w wielkim swiecie ?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Październik 11, 2010 mieszkanie - nie mamy na nie czasu :) meblowanie mi trochę zajmie, bo z kasą jest różnie, a jak mówiłam nam się podobają oryginalne rzeczy - więc mega drogie. porozkładaliśmy się narazie z tym co mieliśmy - nie mamy jeszcze szaf - dopiero je zamawiam, więc jest problem z ciuchami, a obydwoje mamy stosy łachów :P i na razie stoi to w kartonach - makabra! i tak nie ma nas ciągle w domu, więc zgryz jest tylko rankami :) oglądałam już kilka rzeczy, które mi się spodobały - szczególnie stój - taki surowy z drewna tekowego, na 6 osób - jest kurna drogi jak pies, ale naprawdę bardzo oryginalny, jednak trochę wody upłynie jak uzbieram taką sumkę, więc spokojnie odkładamy kasę a teraz raczymy się minimalizmem! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Październik 11, 2010 Hej Patulek! :)))) zimno i głodno, ale dziecko nam się urodziło nowe ! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Październik 11, 2010 Rea Hej hej Czytalas poczte? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Październik 11, 2010 Pati - a co u ciebie, jak starania??? :P ja lecę, napiszę wam wieczorem o Alicji małej, jak Folik się ogarnie z techniką GSM na nowo! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patulek91 0 Napisano Październik 11, 2010 oooo to gratulacje dla mamusi xD hihi:* mi niestety sie znowu nie udalo:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Październik 11, 2010 Lola - jeszcze nie, ale wieczorkiem zajrzę, ok? muszę jechać po listwy podłogowe zaraz i chcę zdążyć przed korkami. nawet nie macie pojęcia co się w tym mieście dzieje od 14 w górę! PA! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Październik 11, 2010 Folik Wielkie Gratulacje slicznej coreczki:) Bardzo sie ciesze ze wszystk sie udalo i ze masz swoja coreczke juz przy sobie:) Trzymaj sie kobitko i daj znac co i jak :) Pozdrawiam Ciebie i wszystkie dziewczyny:) Ucaluj malutka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Październik 11, 2010 patulek - trzeba mieć w tym zakresie wielkie, głębokie pokłady cierpliwości - ale pamiętaj, że się w końcu udaje, jakimkolwiek sposobem, ale JAKOŚ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patulek91 0 Napisano Październik 11, 2010 Rea u mnie niestety nadal nic :( a u ciebie ajk tam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Październik 11, 2010 Rea Ok spoczko:) do wieczora ja ide na spacer bo slonko swieci:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patulek91 0 Napisano Październik 11, 2010 jakos :D oby sie tylko udalo w koncu... kto jak kto al ja jestem bardzo cierpliwa i z cyklu na cykl mam nadzieje ze sie udalo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Październik 11, 2010 Foli---Alicja? a nie miała być Majka?:)Czekam na jakieś zdjęcia:) REa--- maila posłałam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Październik 11, 2010 Witajcie:) Nikulam dziękuję i również wszystkiego najlepszego i całuski dla Laury:) A jak malutka? Mój Miś jest na etapie raczkowania i jest wszędzie:) :) Foliku GRATULACJE !!!!! Mam nadzieje że dowiemy się szczególów:) Dorotka dzieki w imieniu Michasia! Patulek trzymam kciuki za staranka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Październik 11, 2010 Folik, gratulacje, mamuśka!!! Pochwal się jak będziesz miała czas:) Rea, miło się czyta Twoje szczebiotanie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorotka78 0 Napisano Październik 11, 2010 Folik - OGROMNE GRATULACJE dla Was !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam nadzieje, ze jak oswoisz się z tą myślą i znajdziesz chwilkę czasu do zajrzysz i opowiesz jak poszło..... Super!!!!! Rea - proszę przesłać pozdrowienia dla świeżo upieczonej Mamuśki :-D Ja tez chcę !!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
M_M 0 Napisano Październik 12, 2010 Zaglądam i co widzę?! Folik jest już mamusią! Gratulacje wielkie!!! Odezwij się kochana, jak już dojdziesz do siebie i daj znać, jak sobie radzicie? Buziaki ogromne! A my jesteśmy na etapie początków chodzenia :) Przemuś już by dreptał, ale w tej kwestii jest baaardzo ostrożny i jak ma humorek to parę kroczków zrobi od mebli do mamy, ale na razie bardzo nieporadnie... Pierwsze kroczki samodzielne postawił w niedzielę, równo w 11 miesięcy po urodzeniu :) Teraz to już z górki pójdzie i niedługo będzie biegał! A my za nim... Poza tym mamy przy nim, a zwłaszcza ja, urwanie głowy. Mało co już śpi w dzień (najczęściej z 1,5 godziny przez południe), w nocy też co najmniej raz się budzi, zęby nadal na tapecie (już ma 8!) i ogólnie szybko leci nam czas... Nie mogę uwierzyć,że już za miesiąc będzie miał roczek! A dopiero co się szykowałam do szpitala ;) Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie! Dorotko, życzę Tobie i reszcie staraczek z całego serca takiego urwania głowy jak ja mam z moim łobuzem ( i nie jest to złośliwość!) ;) Trzymam kciuki i mam nadzieję,że niedługo będziecie mieć swoje upragnione dwie kreseczki! Folik niech będzie przykładem,że nawet po wielu miesiącach starań i zwątpieniach udaje się dopiąć swego :) Rea, zazdroszczę własnego gniazdka!My na razie możemy tylko o tym pomarzyć... Pomału się urządzicie i będzie pięknie, niech Cię nie zniechęci tymczasowa prowizorka i kurz :) A w nowym gniazku może jakiś nowy lokator się pojawi znienacka? ;) Buziaczki dla wszystkich! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Październik 13, 2010 Folik____GRATULACJEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czekamy na szczegółowe sprawozdanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorotka78 0 Napisano Październik 14, 2010 Dobry wieczór :-D :-D Wiecie, ze dzisiaj mija roczek ja zajrzałam do Was na topik...Jak ten czas leci. Mam nadzieję, ze na drugi rok będę już miała szkraba małego przy sobie.... Tak Dorotka, pomarzyć dobra rzecz :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Październik 14, 2010 Cześć, co u Was? Folik, jak leci? Rea, co z mieszkankiem? Kiedy mogę się wprowadzić?:D Dorotko, co porabiasz? A w ogóle Fermina i Nowa, Ewika i Pati mają klapsa za opuszczenie topiku!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Październik 15, 2010 Spacerku ja bym jeszcze dodała Kate,Meg, z Dziewczyną bonda mam kontakt na innym topiku.. Dorotka z a całego serca zycze Ci dzidziusia i mam nadzieje ze już niedługo się doczekasz:) Folik poprosimy relację !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorotka78 0 Napisano Październik 15, 2010 Hej, hej ja bym dopisała Orcio, Mfigielka :-D :-D tak, tak !!!! Nikamo - jak Michałek....i cała sprawa z byłym pracodawcą.....:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach