nowa81 0 Napisano Maj 19, 2009 KLAUDIA dzieki za drabinke.juz sie po niej wspinam.a moj maly przystojniaczek czeka na twoje Klaudynke.musza tylko troche podrosnac:) REA dzieki za pocieszenie.zawsze mozna na ciebie liczyc. FOLICZKU dziekuje za fotki, ale z ciebie laseczka.przesle zaraz swoje. a u mnie ok.25 dc, piersi strasznie bola, mam problem z zasypianiem i ciagle sikam ostatnio, no ale nic trzeba czekac na @, bo musze isc na badania.no to pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Maj 19, 2009 Nowa____wydrapuj sie w górę ;) Ty często sikasz a ja na kilka dni przed @ zawsze mam podwyższoną temperaturę chyba z nerwów niby staram sie nie myśleć ale to we mnie siedzi.Teraz mam jeszcze 6 dni do @ i taki fajny spokój najgorzej 2 dni przed wtedy zaczyna się w moim mózgu polka... Zauważyłyście że nikt do nas ostatnio nie dolącza?Może my odstraszam?! Wszystkie nowe staraczki apeluję!!!!!My nie gryziemy i czekamy na Was...będzie nam miło jak do nas ktoś nowy dołączy prawda dziewczynki? Może każdy kto czyta co tu się dzieje myśli że topiki pomylił bo o starankach ostatnio u nas coś mało....tylko szponki,diety,praca,choroba.... Więc Babole jak tam staranka dzisiaj się chce dowiedzieć od każdej po kolei.Zacznę od siebie:25dc,starań brak,czekanie na efekty ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Maj 19, 2009 Hej Klaudia,a wiesz,ze u mnie tez 25dc-idziemy leb w leb hehe. I staran tez raczej brak,chociaz moj M nie dopuszcza do spadku formy i skutecznie mnie atakuje hihi. Tez czekam na efekty starac,ale cos mi sie wydaje,ze @ idzie w moim kierunku...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 19, 2009 Czesc dziewczyny wlasnie zjadlam obiad i teraz pije kawke:D i zagladam do Was poczytam i zaraz sie odezwe:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Maj 19, 2009 Hej Lola.Co slychac?Jak w pracy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 19, 2009 Aniu witaj a troche ciezko niechce mi sie juz pracowac hehe:D a jutro chyba tylko do 13 bedziemy pracowac bo masakra jak malo roboty:( i podobno maja zwalniac nawet:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Maj 19, 2009 Uuuu to niedobrze.Ciesze sie,ze u nas jakos idzie...tfu tfu odpukac Szefowa juz poszla do domu i cisza sie zrobila,ale nie narzekam nie narzekam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 19, 2009 Uhm to fajnie a u nas coraz gorzej 2 dni pracy jak narazie jutro na pol dnia jeszcze idziemy:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 19, 2009 Klaudia U mnie dzis 21dc brak staran brak efektow:( narazie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 19, 2009 Folik Poczta i dzieki za zdjecia slicznie wygladacie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Maj 19, 2009 A co to tu jest?! Co tylko ja i Lola podtrzymujemy ten topik?gdzie reszta?wylazic z nor!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 19, 2009 No wlasnie:D Pati Rea Klaudia Folik Chciejka Chmurko Fermina M_M wlasnie dawaj swoje zdjecie:D Nowa i jeszcze reszta gdzie sie podziewacie:( czekamy:D:D:D!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Maj 19, 2009 No i wyszłam z nory a raczej z pod kołderki. Żal mi patrzeć na to że córcia sama chodzi na pole a ja leże ale co mam zrobić dobrze że sie pogoda pogarsza jakieś chmury zawisły nad Nowym Sączem przydał by sie deszczyk. NIKULAM dawaj fotki ja oczywiście odeśle LOLA to niedobrze z tą pracą sie dzieje u Was oby Ciebie nie zwolnili ANIA bez szefowej najlepiej hi hi ja tak lubie jak kierownictwa niema i prezesa itd... KLAUDIA ja mam 24 dc staranka były dziś też bzzz było ale już raczej na darmo ale co tam ochota była więc bzzz też było:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Maj 19, 2009 NIKAMO poczta:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Maj 19, 2009 No chociaz ktos sie wynurzyl ;) A ja tak sobie siedze i nic nie robie,bo co mialam zrobic to zrobilam.. Zaczyna mi sie troche nudzic..a tu jeszcze 3.5 godz.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Maj 19, 2009 Najgorsze jest takie siedzenie i jak nie masz co robić bo czas sie wlecze strasznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Maj 19, 2009 FOLIK POCZTA :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 19, 2009 Beata witaj i Aniu Ja ide na M jak milosc bede za godzinke.Papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Maj 19, 2009 Ja też ide na M jak miłość też raczej sie pokaże po filmie chyba że padne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Maj 19, 2009 Cześć, kobiety. Ktoś wredny, pewnie znowu ta REA, pytał mnie o objawy. Więc odpowiadam. Żadnych:D Pati mi tu brakuje...chlip. Lola, znowu serial, ja się zapłaczę! Wracaj tu, kobitko. Co jest w pracy, mało zleceń, kryzys? Jesteś zagrożona zwolnieniem? Beata, kopę lat:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Maj 19, 2009 No a ja dzis nie obejrze zadnego serialu buuuuuuuuuuu Jutro nawet powtorek nie obejrze,bo mam na rano...;( Ale na wspolnej nadrobie w sobote,bo mam na popoludnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Maj 19, 2009 I co??Znowu wszystkie sobie poszly???Kobity ja wybaczam weekendy no ale srodek tyg to przegiecie! Pati,Nikulam,Rea,Fermina,M_M i reszta tych co sie zaszyly gdzie jestescie cholery jedne!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Maj 19, 2009 Odezwała się, krzykaczka jedna... Co tam u Mostowiaków? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Maj 19, 2009 A co?Musze sobie pokrzyczec,chociaz wirtualnie,bo tu z nudow konam... Mostowiaczka zaraz skonczy ogladac to nam przyjdzie i opowie ze szczegolami :P Jak bylam w Polsce to nie wiedzialam co to seriale..wiecej ladnej pogody to jakos nie mialam ochoty przed tv siedziec..Ksiazki tez czytalam,ale do tego musze miec kompletna cisze,a moj M to mi nie da poczytac.Nie mowiac o tym,ze ja czytam ksiazke od poczatku do konca-przerwa ewentualnie na siusiu,a jak mieszkamy sami nie mam czasu...A co tu robic jak deszcz pada? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Maj 19, 2009 Ja swoje seriale już dziś zaliczyłam i uczę się trochę. Ale spać mi się chce, taki ze mnie podkołderniczek. Ta ciąża mnie rozleniwia:) Lola, co lubisz czytać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 19, 2009 Juz jstem wlasnie sie serial skonczyl:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Maj 19, 2009 Co ja gadam, do Anki mówiłam. Po tych serialach mi się mylicie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 19, 2009 A nic ciekawego w tym m jak milosc a ja lubie ksiazki jakies romansidla:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Maj 19, 2009 A jak dieta, ćwiczenia idą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 19, 2009 ja zaraz ide sie polozyc bo mnie glowa boli i zab zaczyna niefajnie kurde musze z zebami zrobic jeszcze przed ciaza:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach