Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlopaczekkk23

czemu wiekszosc naprawde ladnych dziewczyn jest niesmialych

Polecane posty

Gość chlopaczekkk23

i malo pewnych siebie?

Bo to własnie jest ten urok... żeby poznać jej wnętrze, co nie jest łatwe, ale jeżeli już się to uda to na pewno nie bedziesz żałował.

Gość jeepers
A może maja te swoje fazy? Jak juz sie troche otworzy to zaczyna swoje poj** fochy. I co to ma byc? A póżniej narzekaja...facet sie odsunal ode mnie,nie chce ze mna rozmawiac. Bo niby jaki to ma cel? Pociag do nikad. Niektore panienki powinny dojrzec emocjonalnie, a jezeli nie podoba wam sie koles to powiedzcie mu od razu,a nie wodzicie za nos i dajecie jakas nadzieje. Pozdro:]

Gość ta niesmiala
ja moze nie jestem typowa pieknoscia, ale wiem, ze podobam sie pewnym dwom kolesiom. i co? jestem tak niesmiala i zamknieta osoba w sobie ze ignoruje ich na kazdym kroku, bo jestem bardzo niesmiala :( to glupie uczucie. nic nie mozesz zrobic. a ludzie mysla ze sie nosisz :(

Pewnie dlatego, że faceci nie chcieli ich podrywać i bojąc się odrzucenia brali się za te brzydsze , a zazdrosne koleżanki też miały swój udział w psuciu ich samooceny. :) Zresztą, ładnym kobietom nie mówi się, że są ładne, bo same doskonale o tym wiedzą - tak niektórzy do tego podchodza.

Gość no ale wlasnie jest
jak odbieracie faceci takie zamkniete w sobie ladne dziewczyny? myslicie ze sa niesmiale czy uwazaja sie za byle kogo?

Gość taaaka
no wlasnie. podoba mi sie ktos i z tego co widze ja jemu tez. ale nie potrafie byc przy nim soba, zamykam sie w sobie i udaje kogos kim nie jestem. boje sie ze on mnie za to znielubi :( a podobno ladna dziewczyna jestem, choc sama twierdze ze pewno najbrzydsza ze wszystkich. i tu moje problemy z facetami. mala pewnosc siebie :(

Gość wstydliwa and niesmiala
podobaja sie wam takie dziewczyny? niesmialosc jest urocza, ale z wlasnego pkt widzenia uwazam ze taka niesmialosc moze pocgac kogos do pewnego czasu. potem zaczyna denerwowac. no wlasnie. a ja jestem corobliwie niesmiala. nie potrafie facetowi ktory mi sie podoba patrzec sie w oczy, biegam ciagle gdzies wzrokiem gdy z nim rizmawiam. rozmowa tez trudno mi przychodzi. zazwyczaj tylko potakuje :( to straszne. wiem, ze kiedys mu sie podobalam, ale chyba facet po pewnym czasie woli odwazniejsza dziewczyne jak myslicie?

Gość wstydliwa and niesmiala
uppp

Hmmm. Ja też jestem bardzo nieśmiała. Nigdy pierwsza nie zagadałam do żadnego chłopaka no chyba, że wstawiona trochę byłam. Ale nigdy nie miałam problemów ze znalezieniem jakiegoś fajnego. Im bardziej się wzbaraniałam przed romansami tym faceci bardziej do mnie lgnęli. Ciekawe