Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wroclawianka85

to jest suknia z moich marzen

Polecane posty

Gość taka se
nawet nawet :) kurcze tylko w rybkach nie kazda wyglada korzystnie :/ moglaby byc troche bradziej gladka :P chodzi mi ze duzo tych haftow ale ogolnie ladna :) mam dosc tych ,,ksiezniczkowatych'', ktore sa tu wklejane regularnie :P

Gość ona191919
o kurde da sie w tym tanczyc wogole na weselu??musisz miec nienaganna figure zeby taka sukienke zalozyc...no ale te ozdoby sa sliczne:)

Gość taka se
koronek czy tych pierdolek :P

173cm, 52 kg, figure mam proporcjonalna, zaokraglone biodra, mojemu chlopakowi sie podoba mi takze, nie przymierzalam jej jescze slub mam na sierpien , nie wiem kiedy sie wybrac do salonu...

Gość zolanka
syrenka na 102.

Gość princessaa
mi sie nie podoba. zapewne tanczenie w niej to katorga a te napackane kwiatki hmm :/

Gość brzydka jest

Gość ojjjj nareszcie cos innego
ojjjj nareszcie cos innego :) przynajmniej nie jakas falbaniasta i kiczowata

no coz to jest wlasnie suknia zupelnie inna od tych teraz modnych z gorsetami i wielkimi kółkami - takie to sa dopiero niewygodne, ja chcialam cos skromnego ale jednoczesnie oryginalnego, skromnego w sensie- bez wielkich falban, zdobien, na tej sa delikatne koronki, po nowym roku wybiore sie do salonu i zobacze jak na mnie lezy...

Gość ojjjj nareszcie cos innego
jasne wroclawianka :) gorsety w sumie wyszly zmody teraz stawia sie na suknie jednoczesciowe i skromne :) mi tez ciezej byloby chodzic w takiej na kole ciezkiej i wielgachnej .....fuuu sadze ze ta bedzie wygodna i lekka :)

Gość zolanka
jak to jest skromna sukienka to ja jestem hmm,,,,myszka miki. dla mnie to szczyt dziwactwa.

Gość princessaa
suknie z gorsetem albo suknie jednoczesciowe opiete do pasa i na kole nie wyszly z mody:-) niewiem skad wy te pomysly bierzecie. moja znajoma pracuje w salonie. tutaj pisecie jedno a u niej w salonie wiekszosc sukni jakie schodza to wlasnie te z kolem z gorsetem czy bez.

Gość kleszcz
a mnie zastanawia, w jaki sposób kobieta załatwi potrzebę fizjologiczną będąc w takiej sukni, czyżby na stojąco ?

sczyt dziwnactwa? dlaczego tak uwazasz? mi sie wydaje skromna, moze ma odkryte ramiona i jest przylegajaca do ciala , ale bez przesady, gdzie tu dziwactwo?

Gość majeczka111
ooo ta juz o wiele ładniejsza

Gość zolanka
Zastanów się dziewczyno, przecież w tej sukni będziesz poruszać się jak pingwin.

Gość kochana princeso
moja mam pracuje w salonie i wypozyczalni sukien slubnych :) w tym samym miejscu szyje sie je :) i moja mama wlasnie zajmuje sie szyciem, przerobkami i sprzedaza :P uwierz ze suknie z kolem, gorsetem wyszly z mody i teraz dali je na dzial wypozyczaqnia :/ taka prawda ze te gorsze zawsze daja do wypozyczenia a te najlaniesze i najmodniejsze mozna kupic :) teraz modne sa te skromne proste nowoczesne i eleganckie ....ponadto jednoczesciowe, nie ma mowy o kolach i gorsetach !!

ja pamietam jak bylam kiedys na weselu u kuzyna mojego chlopaka to jak poszlam do toalety to panna mloda sikala majac otwarte drzwi od toalety a pan mlody podnosil jej wielka suknie(na kole), mam nadzieje ze ja w takiej nie bede miala problemow..

Gość zolanka
poza tym popatrz, jakie ta modelka ma wyeksponowane szerokie ramiona.

tak jak mowie- jescze jej nie mierzylam, narazie mam ja upatrzona na 1 miejscu wsrod innych sukien ktore mi sie podobaja, do slubu zostalo 8 mieiecy wiec mam czas, ale jesli przymierze i bedzie mi w niej wygodnie to na pewno ja wezme

Gość zolanka
ta sukienka jest węższa nad kolanami niż w biodrach więc chyba nie da jej się podnieść do sikania. No chyba, że zamierzasz od góry rozpinać

a mnie się podoba :) W salonie autorka sama zdecyduje jak bardzo ma byc obcisla, może zacząć sie rozszerzać od połowy uda- wtedy biodra są zaznaczone, ale suknia wygodna (a tą z linku alviny valenty to chciałam szyć, ale ostatecznie wybrałam nieco inną- taką z ramiączkami)

Gość kochana princeso
poza tym ta suknia jest na p;ewno wygodniejsza od tych bufiastych .....

Gość princessaa
no to ciekawe bo w tym salonie suknie majace kolo schodza jak najbardziej. i sa normalnie do kupienia niewiem co to znowu za dziwny podzial jedne do kupienia a inne tlyko do wypozyczenia:/ a salon jeden z najwiekszych we wrocklawiu wiec chyba wi co mowi dziewczyna.

Gość princessaa
ale nikt nie mowi ze suknia z kolem musi byc bufiasta. takie to nawet mi sie nie podobaja