Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiolekowkaa22

na co faceci zwracaja uwage u wygladzie kobiety przy pierwszym kontakcie?

Polecane posty

znow wyciagasz pochopne wnioski - powierzchowna jestes. mowilem o pierwszym wrazeniu, wizualnosci. nie kazdy pozwala zobaczyc swoja dusze. ty pozwalasz na to podczas pierwszego spotkania? jesli tak, to mnie zawiodlas.

nie kumam pozwalanie nie ma tu nic do rzeczy, po prostu sa ludzie którzy widza w oczach wszystko i nie wazne czy jest to pierwsze spotkanie czy setne, jak masz taka zdolnosc:D to widzisz od razu :P

ja zwracam uwage na to czy ma anatomicznie szerokie rozwarcie ust (zeby przyrobieniu loda nie miala problemow :P )

a ja jako kobieta powiem, że na twarz. reszta może byc 'taka sobie',a le jak dziewczyna ma ładną buźkę to na resztę nie zwracaja za bardzo uwagi.

Gość wysmiewczyni
Spokojnie komik, akurat w twoim przypadku anatomiczne rozwarcie ust zupelnie nie jest potrzebne i wymagane. Przy malych rozmiarach nie ma to znaczenia wiec nie przejmuj sie :P Maly dziobeczek calkowicie by wystarczyl ale coz pomarzyc kazdy moze, troche lepiej lub troche gorzej:)

Gość wysmiewczyni
Coz a tak naprawde i tak najbarzdiej liczy sie osobowosc! Sila przebicia i urok osobisty, seksapil a reszta to tylko punkt zwrocenia na siebie uwagi:) I do tego potrzebna nam jest uroda, zeby wyroznic sie z tlumu.

Gość tojaaa
z mojego doswiadczenia facet zwraca uwage na twarz (ja mam b duze usta, to chyba bardziej przyciaga uwage niz moje oczy, choc tez duze, zielone), na wlosy, musza byc dlugie i zdrowe. Na piersi. Ja mam sredniego rozmaru ale okrage i jedrne faceci je kochaja. No i na tylek ( moj tak fajnie odstaje, lubie nosic obcisle spodnie i spodniczki :-)

"ja zwracam uwage na to czy ma anatomicznie szerokie rozwarcie ust (zeby przyrobieniu loda nie miala problemow )" komik, nie ma co zwracac uwagi na tak drobny szczegół. przy wymianach modelu srednio co miesiąc nie zdąży się zużyć :P

"brat no nie ma jak c*pa bez palcow z rozowymi rajtkami " nie ma to jak dodatek do ci.y w postaci kobiety :D

"ja zwracam uwage na to czy ma anatomicznie szerokie rozwarcie ust (zeby przyrobieniu loda nie miala problemow )" poza tym im ciaśniejsza będzie... tym lepsze doznania :D

"roz to jest to " ja wole czerwone paznokcie i czarne długie włosy z czerwonymi końcówkami. i koniecznie kozaki ze sprzączkami