Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiolekowkaa22

na co faceci zwracaja uwage u wygladzie kobiety przy pierwszym kontakcie?

Polecane posty

stwierdzam, ze wiekszosc facetow to tandeciarze, ktorych kreci "styl" Joli R. nie istnieje takie cos jak styl Joli R to tylko marna kopia Doroty .R :P

beret - mądra, dobra, ładna, zrównoważona, potrafiąca trzymać język za zębami oraz stanąć za swoim mężczyzną. no i stała w uczuciach warta tyle co złoto albo i wiecej - bezcenna kwiatek no i z rozwartymi ustami :P..bo tak pisałes wczesniej :D

wysmiewczyni - wiec pisze ze ideałem jest android :P beret - pewnie ze NIE ZAWSZE. chodzi mi o przypadki ze sie do ludzi trzyma jezyk za zebami (czytaj nie gada o calym mnostwie rzeczy-dyplomacja i strategia sie kłania :P :P )

Gość wysmiewczyni
kwiatek plodna, dobrze gotujaca, ulegla, zarabiajaca na dom, opiekujaca sie mezczyzna, zgrabniutka, milutka, kochana, dbajaca o dzieci, nie marudzac, wrazliwa i wyrozumiala. Nie czepiajaca sie robiaca domowe wypieki.....i dlugo by wymieniac buehehehehe pomarzyc dobra rzecz:p

"kwiatek no i z rozwartymi ustami " no czasami odmiany wskazane, chociaz akurat taka "zabawa" mnie nie kreci zupelnie

Gość wysmiewczyni
"kwiatek no i z rozwartymi ustami " proponuje zakupic taka w sex shopie. Zapewne duzy wybor i posiada wiele z wymienionych cech:) i wiele innych dodatkowych....

"_Kwiatek Oj,nie wstydaj majestatu " e tam od razu majestat :P komik to majestat przy mnie ;)

beret - akurat jezyka to mezczyzna powinien potrafic uzywac przy kobiecie, nie? ;)

E tam, a potem ta bezcenna kobieta stanie się bezwartościowa w Twoich oczach. Ugotuje Ci obiadek, poda piwko, posprząta, wysłucha, dowartościuje, zabawi, a na dobranoc jak będziesz miał dobry humor to pozwolisz jej nawet pocałować Cię na dobranoc...

imperia - hehe, popiszemy ze soba, zobaczymy, moze zmienie zdanie na twoj i bereta temat :P

beret- spoko, przepraszam jesli urazilem. co poradze ze Ty i imperia mi sie kojarzycie z facetami? :D

"Ale uważaj na słowa. Bo czasem jedno słowo znaczy więcej niż milion tłumaczeń później." mądre słowa ;) ja mowie "mowa jest srebem ale milczenie złotem" prawda? ;)

"KWIATEK ! co to miało znaczyć "imperia i beret to na bank faceci" !?" poza tym to taki mały teścik był. ;) mocno prawdopodobne ze facet by sie w ogole nie obruszył na ta moja prowokacyjkę ;)