Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiolekowkaa22

na co faceci zwracaja uwage u wygladzie kobiety przy pierwszym kontakcie?

Polecane posty

Gość ankietka ....
U mnie wszyscy faceci twierdzą, że mam niesamowite oczy ... Są duże, wyraziste, prawie czarne... na drugim miejscu wymieniają moje długie nogi .... a na trzecim moje długie kręcone włosy ... (choć zawsze mi sie wydawało, że to mogłoby być na pierwszym miejscu, a nie na trzecim) To wymieniają wszyscy ... pada też, że sylwetka ... itd.

no dobra a do tematu - to na buźkę patrze czy ładna jest czy nie, potem ogólnie figura czy zbliżona do 90-60-90

"A kozaki na płaskim? Czarne.Sięgające tuż przed kolano.Bez zdobień i czubów? Okrąglaki tak zwane.." do biegania moga być ale na randkę średnio sie nadają :P

U mnie wszyscy faceci twierdzą, że mam niesamowite oczy ... Są duże, wyraziste, prawie czarne... czym ze one sa bez fajnych butów :P:P:P ???

Gość ankietka ....
brat_niedzwiedz - chodzę tylko w szpilkach... może być? Dobrze wyglądają przy długich nogach ... Zresztą każda rasowa kobieta nie wyobraża sobie bez nich życia ... Są jak narkotyk .. ;)

\"byly na szpili 10cm, nosek obity metalem po boku i same paski ze sprzaczkami po obu bokach nogi mialy od za kostki do przed kolana czyzby to new rocky z lat 90 .. \" brat... ty byś sie posiusiał jakbys mial z kobietą w takich kozakach wyjść na miasto :D nie ma na allegro takich a nie chce mi sie przegladac 100 stron tam :P

zresztą takie kozaki to dla młodych kobiet proszę i generalnie nie do biegania po ulicy były kupione ;)

aha jeszcze jej nizsze w takim przygaszonym różu kupilem i jeansy ciemnoniebieskie 3/4 - ekstra razem wygladało to tylko sie ciezko wkładały i ściągały :P

markotna..nie po prostu tak sobie mysle nad wszystkim ide znowu popracować

"nie wiem czy to co toba trzesie i mna by wstrzasneło " no a co tam toba by wstrzasnelo ;) oprocz szpileczek ofkors ;)

Gość ankietka ....
brat_niedzwiedz (brat_niedzwiedz@gazeta.pl) brat_niedzwiedz - chodzę tylko w szpilkach... może być? juz cie lubie Hmm ... panowie bardzo mnie lubią ... natomiast panie jakoś niebardzo ... :D

Gość wysmiewczyni
"wysmiewczyni Ty sie zdecyduj... albo jestesmy wkladakami co lubią syfiary, albo prawiczkami " Komik to ze niektorzy koloryzuja swoje doswiadczenia seksualne nie czyni z nich odrazu prawiczkami. To ze ktos uprawia seks tez nie czyni go odrazu wkladakiem. Musisz rozrozniac pewne rzeczy :) A wkladak to odpowiednik kurvy damskiej:) Syfiara to kobieta roznoszaca choroby weneryczne i obcujaca z innymi brudasami, smierdzaca meskimi genitaliami z zaschnietymi substacjami organicznymi na ciele. Wrrrrrr Zazwyczaj mozna takie spotkac na wylotowkach lub domach publicznych, ale zdarzaja sie i poza nimi:P

Gość po przeczytaniu tego topicu
stwierdzam, ze wiekszosc facetow to tandeciarze, ktorych kreci "styl" Joli R. :o

\"wiekszosc facetow to tandeciarze, ktorych kreci \"styl\" Joli R.\" jak faceta nie kreci w ogole styl Joli R. to znaczy ze jest cos z nim nie tak :P nie znaczy to ze chcialoby sie na partnerke miec taka kobiete :P

beret - mądra, dobra, ładna, zrównoważona, potrafiąca trzymać język za zębami oraz stanąć za swoim mężczyzną. no i stała w uczuciach ;) warta tyle co złoto albo i wiecej - bezcenna ;)

Gość wysmiewczyni
Kwiatek tak to tylko w Erze:P