Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiolekowkaa22

na co faceci zwracaja uwage u wygladzie kobiety przy pierwszym kontakcie?

Polecane posty

Gość Izóchnaaaaaaaa
Z tego co ja zauważyłam, to na tyłek, dłonie, no i pysk oczywiście :) szczególnie oczy i usta...

byly na szpili 10cm, nosek obity metalem po boku i same paski ze sprzaczkami po obu bokach nogi mialy od za kostki do przed kolana MIODZIO

Gość wysmiewczyni
"ja zwracam uwage na to czy ma anatomicznie szerokie rozwarcie ust (zeby przyrobieniu loda nie miala problemow )" poza tym im ciaśniejsza będzie... tym lepsze doznania " Coz sporo tutaj gawedziarzy - erotomanow co to wiedza ze gdzies dzwoni tylko nie bardzo wiedza gdzie. A o seksie oralnym to pewnie widza tyle co o kwiecie paproci, ponoc jest i kwitnie raz do roku ale nikt go nigdy jeszcze nie widzial:P

Gość BBBBBBBBBBBBB
z tego co wiem, to faceci patrzą na tyłek i cycki lub na cycki i tyłek:P pewnie nogi tez są wysoko na liście:) Jedni lubia malutkie kobietki, inni wysokie. Część ugania się za blondynkami a część za brunetkami. Sa tez amatorzy rudych. Czyli...każda znajdzie amatora:)

byly na szpili 10cm, nosek obity metalem po boku i same paski ze sprzaczkami po obu bokach nogi mialy od za kostki do przed kolana czyzby to new rocky z lat 90 ..:P

beret - Ciebie nie dyskwalifikują ;) 🌼 biorę Cię i w tych kozakach ostro łapiąc za kolano ;)

wysmiewczyni Ty sie zdecyduj... albo jestesmy wkladakami co lubią syfiary, albo prawiczkami :P

"Kwiatek- œcišgnij obrożę " nie wiedzialem ze berecik male BDSM preferuje, ale czegóż sie nie robi aby jš zdobyć ;) 🌼

"Doprawdy co Ty. Kozaki i obroża...tylko.. " to jeszcze ustalmy kto ma tę obrożę włożyć i komu i planik mamy,co nie? ;) 🌼