Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glos rozsadku

dlugi czy krotki??? pomocy

Polecane posty

Gość aniad862
emilka dzieki za ten komentarz na tmtym forum ale tamten koles chyba juz sie zmyl, widocznie nie trzyma ciśnienia

Gość aniad862
ah, to j sie musze zorientowac jak sie zarejestrowac

nie było cię tam.....ale wbz była..chwileczkę szału nie ma, długo ten topik nie przetrwał, ale co tam rozumiem was...też się przejechałam w życiu nie raz tylko po latach cierpienia, ( w małżeństwie ludzie nie przechodzą tego co ja biedna doświadczyłam) udało mi się, nie szukałam nikogo......nawet nie miałam zamiaru

aniu ten santo jest jakiś skrzywiony:( okropny! wiecie co lepiej nie szukać miłości na siłę bo trafia się na takich jak ja przedtem wrrrrrrr, masakra po prostu! jesteście młodzi to znajdziecie swoje połówki

no o mnie tez tak wiele osób mowiło ze mm takie problemy w zwiazku mjac jkies 18 lat jakich ludzie w małżenstwach nie maja ,ale ja trwałam w takim zwiazku dopoki nie przejzałam na oczy ale przez te piec lat zrobilam sobie wielka krzywde i skrzywilam charakter

ja się wkopałem przez samego siebie:( moja wina bo wierzę w ludzi a raczej bardzo wierzyłem. i nigdy nie dopuszczałem myśli że bardzo wierząca osoba może postąpiś tak jak postąpiła:( chciałem mieć żone i miałem... przez chwile!

ja już taki młody inie jestem a na jakieśc szczęście w miłosci nawet nie licze. sam nawet nie wiem czy tego chcę a napewno sie tego boje bo kiepsko ze mną było bardzo.

Qrcze niktuś co ona ci zrobiła????!!!! aniu więc miałyśmy to samo- w wieku 19 lat zakończyłam 4-letni toksyczny związek!!!! a on jeszce przez rok nie chciał się odpierdzielić bo niby tak mnie kochał.........i zdradzał,najlepsze lata straciłam, bo później długo dochodziłam do siebie

ja jutro do pracy raniutko ale jeszcze się nie zmywam:) mam na gg panią w ciąży zdradzoną przez męża i staram się ją pocieszyć. tylko z moimi przeżyciami to nie wiem czy dam rade... ogólnie jestem ze wszystkim na NIE

emilka ja bylam z faceterm od mnie 9 lat strszym ktory manipulowal mna jak dzieckiem zaczelabym sie tu rozwodzic na wszystkim co stracilam przez ten zwiazek ale dosc juz zmarnowalam neróww i czasu dla tego faceta

ehhhh szkoda gadać. najbardziej bolało to że po powrocie z pracy do domu zastałem tylko Neli ( to mój beagle piesek) i telewizor:( ukradła mi całe życie! potem tylko dwie nieudane próby samob... z braku pomocy ,znajomych przyjaciół itd. ale już prawie dwa lata przeżyłem więc chyba niejest źle prawda??:)

teraz jestem skrzywiona bo traktuje facetów jak on mnie czyli jednym slowem chamsko :) pozniej mam poczucie winy wiec teraz zrezygnowalam ze zwiazkow czekam ...moze mi przejdzie

kolego a zdradzisz nam swoje miny czy nie bedziesz az tak szalał z ujawnianiem prywatnosci

powiedz mi kolego czy ty sobie by na pewno niczym nie zasłuzyłes na to co Cie spotkało ?? kobiety chyba nie posowaja sie zbyt czesto do takich rzeczy bez powodu