Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glos rozsadku

dlugi czy krotki??? pomocy

Polecane posty

wygladam na starsza od razu powiem mam zmarszczki od stresu i od mruzenia oczu przed komputerem w pracy

powiedz mi czy po rozpadzie tamtego zwiaku długo wracałś do nomy?? ze mn nie jest dobrze jak pisałam wczesniej ,tyle dobrze ze tesknie za nim ani go nie kocham mam tylko zal do siebie ze dalam sie tak traktowac ,mama nie tak mnie wychowywała..

Kobiety nie znacie siebie??:) moje życie nigdy nie było kolorowe ale ni e myslałem że uczucia moga tak boleć. i moge się założyc że gdybys mnie poznała to jakim jestem co jestem w stanie zrobic dla kogoś to byśpomyślała że ta kobieta miała z deklem ze zdradziła kogos takiego.

okolice Poznania:) Lech dzis przegrał :( młode kobietki jesteście:) ja swoje zdjęcia pokasowałem wszystkie:) bo tez nie lubie jak się mnie fotografuje:)

bez urazy ,nie zanm Cie i nie oceniam le mezczyzni to same chodzace niewiniatka i idealy( taa jasne...) dlatego pytam

aniu oj długo........nienawidze go do dziś że tak mnie traktował! dopiero jak poznałam mojego męża:) poczułam co to prawdziwa wzajemna miłość........samo przyszło:) Niktuś ty się sparzyłeś, nie wiem jakie są inne kobiety....ja poprostu jestem sobą jak kocham to całym sercem i nigdy nie mogłabym tej osoby zdradzić!!!

no prosze ,le ja napisałam okolice a mieszkam jakies 90 km od ale to jest miasto ktore ewentualnie moze byc znane na wieksza skale:)

dlugo?? prosze napisz mniej wiecej ile czasu ?? ja chce byc sob a ze mnie sie zrobila zła kobieta, tu jestem miła bo nikt z was nie moze zrobic mi krzywdy

ja nie wiem co to miłośc bo nigdy jej nie dostałem:( ale jak narazie żyje i jakostam się trzymam. tylko czasami chciałbym się do kogoś przytulić:(

jak masz na imie kolego powiedz prosze (tak na uszko:) ) nikomu nie powiem:) i emilka tez nie prawda ?

aniu dwa lata napewno.......do dziś mam gęsią skórke na myśl że mogłam się z nim związać na całe życie! wrrrrrrr myśle, że każdy przechodzi to w swój sposób, ale przyznam ci się że chęć zemsty na facetach cgodziła za mną, tylko że ja kurde tak nie umiem i nici z tego wyszły jesteś super Aniu! żadna zła kobieta

emilka zdradzi że pochodzi z pomorskiego, mieszka w warmińsko-mazurskim ale od trzech miesięcy znów w pomorskim hihihi

dziekuje Ci :) ale ja jestem zła kobieta to jest zdanie pewnego mezczyzny z ktorym sie spotykałam juz po rozstaniu z tamtym terrorystą ,dopiero jak zaczol mi sie zalic ze ja go żle traktuje i to słowami ktorymi ja sie zwracalam do mojego bylego to jak bym w twarz dostała przestalam sie z tym chlopakiem spotykac bo nie chcialam robic mu krzywdy wyzywajac sie ,wyladowujac swoje frustacje ,nie mogl tego dlugo zrozumiec ze to dla jego dobra nie wiem czy mi wybaczył czy mi złożeczy ciemna noca :) no cuz....

tak napewno jak napisze jak mam na imnie to nikt sie nie dowie o tym poza wami hihi mam na inie przemek takie zwykłe imie. a ja ostatnio odwiedziłem zachodnio-pomorskie i znów ktoś z tamtej okolicy potraktował mnie jak śmiecia:( więc chyba już sobie dam spokój z tą pomocą innym:( za dużo bólu mnie to kosztuje. ale podobno jak człowiela boli to wiadomo że żyje:)

wiesz co Emilka ?? dobija mnie to ze ja traktowalam kolesia zle bo mi na nim popostu nie zalezalo a moj byly trktowal mnie jeszcze gorzej a chcial miec ze mna dzieci . przerazaja mnie mezczyżni

drogi przemku:) moze ten ktos kto cie zle potraktowa sam w zyciu doswiadcyl wiele zla i to tak jego forma odbicia sobie nie trktuj tego co ludzie mowia i robia tak do siebie, nie bierz sobie tego do serca !! Pani Ania wie co mowi:)

moi drodzy ja tak dziwnie pisze bo mam pozacinane nie ktore klawisze szczegolnie "a" wybaczcie mi te literówki

nie mam już siły........jak można tak żyć, tak ranić i twierdzić jednocześnie że się kocha........