Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glos rozsadku

dlugi czy krotki??? pomocy

Polecane posty

tak na pewno wiele przeszła. piła ćpała a głupi "ja" myślał że jak pomoże to będzie szczęśliwy. z resztą jak tak sobie kiedyś pomyślałemże jak ktoś po 2 tygodniach znajomości mówi kocham to nie jest to prawdziwe tak do końca.

emilka moja ostatnia wypwiedz jest co do twojego pytania ,przemku zaapomnj tej wiedzmie:)

ja miałem tylko jedną jedyną. takie było moje marzenie. poznac tą jedną i być z nią do końca życia. ale to było tylko moje marzenie:( i przez moje głupie podejście do życia teraz mam co mam. Aniu doczytamy bez liderek:) a ja za chwilkę do spania bo o 7 musze wstać:( Emilka ja nie szukam same mnie znajdują a na końcu zawsze zostaje sam..

jutro bedziesz straszne zmeczony mało snu przed Tobą -bede juto rano Cie wspieraz mentanie przez telepatie zebys nie padł w pracy:)

ja jestem nocnym markiem:) choć ostatnio godziny spania mi sie przestawiają na wcześniejsze:) dzis taki wyjątek:) Tak Pani Ania po pracy właśnie będzie spała a ja będe pracował:) pocieszające:) żarcik:)))) dziękuję za miłe słowa:)

a widzisz nie bede spała bo jestem umowiona bede Cie wspierac ostatnimy silmi umysłu :) zanim strace przytomnosc :)

Więc ja będe zmykał do kraine wiecznych łowów:) Dziękuję wam dziewczyny za przemiłą rozmowę:)) Pani Ani dziękuję za to że mnie pamiętała i się odezwała:) Panią Emilkę poproszę o L&M-ka bo mi sie sończyły i pamiętajce jestem BOSKI:) żartuje oczywiście. jeszcze w to kurcze uwierze i stane się playboyem:)) o humor mi dziś dopisał:) Nie będe się zabardzo rozpisywał o.... bo głos będzie komentował jutro:) Miłej i spokojnen nocki życzę i kolorowych snów Emilce a Ani miłej pracy w romantycznym nocnym nastroju:) I proszę o Uśmiech:))) Kocham wszystkie dzieciaczki:)) I zwierzaczki:)) Papa dobranoc:))

mój email spokodiabelek@wp.pl Pani Ania mnie spotkała po "latach" i mówi że bedzie ciężko. cóż za pesymistyczne podejście:)) żartuje:)) do miłego pogadania:))

zajebiscie romantyczny nastroj panuje w mojej prcy wlasnie jaks pijany facet pryszedl i poprosil o zamowienie dziwki ,a ja tak woli wyjsnieni nie pracuje w burdelu.. ah te chłopy ...

prosze poczęstuj się:) uwierz w siebie i myśl że jesteś boski bo naprawde super jesteś Przemku...Dobrej nocki ci życzę! Aniu ja tylko na fajeczkę skoczę i wracam jeśli chcesz jeszcze oczywiście pisać ze mną:)

Gość hehehehehe dobry temat
oczywiscie ,że krótki i to marki NIKE ;D

biedny ten nasz Przemek ,zastanawiam sie czy aj kiedys trafe na kogos kto mnie wyleczy z mojego żalu

czasem mysle ze mnie to juz nic dobre nie sptka mieszkam w malym miescie marne tu szanse zeby spotkac kogos porzadnego

aniu czy ty masz tak ja, że jakbyś miała taką możliwość to zrobiłabyś wszystko żeby tylko ktoś nie cierpiał? nawet jeśli kogos nie znasz- chodzi mi o nasze tematy......no kurde tak mi przykro że cierpicie