Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaaaaaaa

Co zrobic zeby maz uprawial ze mna sex???

Polecane posty

Gość zalamanaaaaaaa

Moze to co napisze wyda sie niejdnym glupie, innym smieszne, a niekturym moze bedzie mnie zal...niewazne. Prosze o pomoc. Jestem od 1,5 roku mezatka i od tego 1,5roku moge chyba na pacach policzyc ile razy uprawialam z mezem sex!!! Przed slubem moj maz byl 'ochotniejszy' to ja mu niejeden raz odmowilam bo nie mialam ochoty. A teraz??? Ostatni raz bzykalismy sie w zeszlym miesiacu. I wydaje mi sie ze to nie ma nic wspolnego z wygladem. Nie jestem brzydka, gruba... Nie chce sobie komplementow prawic ale jednak faceci sie za mna ogladaja... Co mam zrobic zeby moj maz mial czesciej ochote na sex???

Gość gwiazda 29
może ma kogoś na boku?

Gość zalamanaaaaaaa
Muszę tylko umyć cycki i kaczuszkę może się skusi

Gość zalamanaaaaaaa
to wyzej to podszyw!!!! Napewno nie ma nikogo na boku. Chodzi o to ze okazuje mi milosc i widze ze mnie kocha...ale jak chce zeby mnie bzykna to zawsze sie wykreca...

Gość greeen fairy
może jest chory? ma jakieś problemy ale się wstydzi..

Gość dziwna sprawa
czy raz w miesiącu albo kilka razy w roku to mało??, po ślubie tak już jest, spowszedniało, moze jaksa sexi bielizna, duzy dekolcik, fryzjer, paznokietki mms z kawałkiem ciałka jak ciedzi w pracy :), pomysłow jest wiele

Gość Ben Dover
Mysle, ze korzystanie ze slownika ort. powinno go bardzo podniecic

Gość gwiazda 29
sexi strój, kur***ki makijaż, mały show i jest TWÓJ

Gość Piekna Polka
a moze jest zestresowany? Zmeczony? No ale conajmiej raz w tygodniu w neidziele na przyklad by mogl robic a nie raz w miesiacu. BNie wiem co ci pomoc, porozmawiaj z nim, a jak to nic nie da to wyciagnij go na wizyte u seksuologa

Gość dziwna sprawa
tego czy ma kogos na boku nigdy nie mozesz byc pewna, moze jest gayem, zaproponuj mu analek (twoja i jego dziurkę :)), a moze zwyczajnei ma bóle głowy, kobiety czesto tak maja to czemu nie faceci, a moze wydepilij sie albo zapusc, postaraj sie cos zmienic

Gość zalamanaaaaaaa
Ludzie ja mam 23 lata a on 25!! A sexi stoikow to sie juz nakupowalam! I zawsze bylo 'mmmm kochanie jak slicznie wygladasz...' i na tym koniec ide spac bez niczego :/

Gość zalamanaaaaaaa
A wspominałam już że mam na imię Mietek a mój małżonek Gienio ,Może to tu tkwi problem że jesteśmy tej samej płci i w dodatku od 1,5 roku miewam permamentną sraczkę rozbryzgową..

Gość zalamanaaaaaaa
do dziwna sprawa- o to chodzi ze ja jestem taka jak on zawsze chcial zebym byla...wydepilowana, perfumy te ktore on lub, pozycje zawsze byly takie jak chcial...i jak chcial. Owszem bylo tez tak jak ja chcialam...ale po slubie to masakra!!! Ludzie bez przesady, statystycznie to my sie bzykamy raz w miesiacu. Do cholery to ja mam na bzykanie czekac jak na wyplate ??!!

Gość zalamanaaaaaaa
do zalamanaaaaaaa A wspominałam już że mam na imię Mietek a mój małżonek Gienio ,Może to tu tkwi problem że jesteśmy tej samej płci i w dodatku od 1,5 roku miewam permamentną sraczkę rozbryzgową.. o sobie piszesz??????????

luuuuudzie!....po 1.5 roku malzenstwa nuda??????? po 10 to moze tak,zalezy jak sie staracie..... a moze zobaczyl teraz ze juz nici z pukania innego towaru.....

Gość gwiazda 29
współczuje Ci kobitko, ja mam kiedy chcę

Gość zalamanaaaaaaa
kochliwy dzieki za pocieszenie. Jka tak dalej pojdzie to po 10 latach zapomne co to byl sex!!! Nawet na starosc nie bede miala co wspominac!!

Gość zalamanaaaaaaa
kochliwy ja bym mu sie nie dziwila jak bym byla juz starsza, brzydka, pomarszczona i smierdzaca.....ale ja naprawde jestem mloda, ladna nie smierdze do cholery to gdzie tu jest problem???

ja mysle ze predzej czy pozniej znajdziesz sobie pocieszyciela..... oczywiscie spolecznosc uzna cie za puszczalska nie znajac tematu.. takie zycie....

Gość gwiazda 29
ja 9 lat po ślubie i wciąż rewelacja, nie chce Cie dołować ale tak powinno być

Gość zalamanaaaaaaa
Przez brak sexu miewam rozdwojenie jaźni i piszę mimowolnie sama ze sobą .To mnie w jakiś sposób stymuluje waginalnie i odczuwam wtedy zbliżający się orgazm analny..

Gość laszlo
Co zrobić by uprawiał z Tobą sex? przestać pisać na kafeterii i wziąć się do roboty ;) tzn.: gwałtem go, gwałtem! :D

Gość dziwna sprawa
a moze zbyt duzo dałas mu od razu, teraz już nie mozesz go niczym zasoczyc, moze poszukaj innego bolca, raczeni nie powinno byc z tym problemów, pytania czy jak sie kochacie to jest fajnie czy tylko tak na odczepnego??, bo moze raz w miesiącu a dobrze wytzebi CI sakwe?? z drugiej strony po 10 latach to dopiero mija nuda w łużku, to jak druga młodośc

Gość zalamanaaaaaaa
laszlo jest teraz w pracy... Obawiam sie ze gwaltem nic nie zdzialam...jest silniejszy odemnie...

Gość laszlo
małe prawdopodobieństwo, by zdążyli spłodzić potomka...

Gość zalamanaaaaaaa
nie mamy. Jak bym mu powiedziala ze w ciazy jestem to by sie chlop zalamal!!! I ja tez...raz na ruski rok sex i jeszcze w ciazy!! Wydaje mi sie ze przed slubem nie dalam mu wszystkiego...bo po slubie na poczatku tez go zaskoczylam paroma rzeczami...