Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 078ruftjvbyt975yr897iyufjg

błągm kobitki!!!!!!!!!!!!!! przepis na..... pomocy!!!!!!!!

Polecane posty

błagam o przepis na ralaello, czyli pyszne kulki w kokosowych wiórkach... mmmmm......... jadłam dzisiaj jedno i stwierdziłam, że chcę więcej, a że takie opakowanie kosztuje 12zł http://www.sklepdelico.pl/go/_info/?id=1710 postanowaiłam sama je zrobić :) proszę o przepis, nie musi być identyczne jak na zdjęciu, ważne żeby było smaczne :)

Gość szoktepota
Ann_ jak nie masz nic madrego do napisania to sie nie wywnetrzaj bo obciach sobie robisz, ale z twoim poziomem nie dziwie sie odpowiedzi bo sama pewnie nie masz bladego pojecia jak sie to robi oraz ze przepisy juz wyprobowane sa chyba lepsze niz zerzniete z googlestron... autorko ja poszukam w domu i jak znajde to ci naskrobie wieczorem

no ale większość jest na tort rafaello a ja chce te kulki :)

owszem, pojęcie mam a kulek nie zrobisz, niestety. moze warto wydać te 12 złotych? co do przepisów, to są różne, nie tylko na same torty. jest również na masę z rafaello.

nie da się zrobić w domu??? absurd! oto dowód :) http://www.bloggers.fora.pl/kulinaria,54/przepis-rafaello,3863.html już znalazłam :) bez twojej pomocy Ann_ A szoktepota - dziękuję ale już znalazłam :) chociaż jakbyś była tak miła, mogłabyś podać swój przepis, na wypadek, gdyby tamten nie wypalił :D Z góry dziękuję :):):)

owszem, bo tam jest pokruszony wafel :D a nie kulki waflowe ;)

a czy zamiast mleka w proszku może być zwykłe??? wie ktoś??? bo chcę zrobić ten przepis teraz, a do sklepu mam daleko i nie chce mi się wychodzić, poza tym na dworze zimno już... :)

Gość Berta_Beretka
nie. p.s. wklej jeszcze raz ten link, bo nie mogę otworzyć stronki, nawet poprzez kopiuj-wklej

Gość szoktepota
ja raczej uzylabym jednak mleka w proszku (ten smak specyficzny) ja mam bardzo podobny przepis, o ile pamietam, moze troszke inne proporcje ale wiadomo, jak kto lubi...teraz juz nie jestem pewna tych waflowych kulek, mysle ze mialam je kupione juz takie gotowe ale kilka lat juz tego nie robilam i juz sama nie wiem (na pewno nie kruszylam wafla do srodka)

Gość szoktepota
berta skasuj przerwe przed przecinkiem

Gość Berta_Beretka
dzięki, nie zauważyłam tej spacji