Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CHCĘ MIEĆ DUŻE OCZY

PLASTYKA POWIEK, KTO MA DOŚWIADCZENIA PISAĆ PROSZĘ!!!!

Polecane posty

Gość nowy gość
jestem 8 dzien po zabiegu powiek gornych we wroclawiu u dr.sidorowicza,jestem po zdjeciu szwow(bezbolesnie) ale dzisiaj po obejrzeniu wydaje mi sie jedno oko mniejsze jakby zparkowate owszem nie mam z gory firanek ale oko mgliste czy ktos tak mial,czy to sie wyrowna?

Gość gość
HANNA SZCZERBA Uwaga !!! Przestrzegam wszystkich przed tą osobą!!! Źle wypełniła dolinę łez, czego skutkiem jest efekt Tyndalla. Jeszcze sama musiałam ja uświadomić. Początkowo deklarowała, że mnie nie zostawi i napewno pomoże. W ramach rekompensaty wykonała mezoterapię powiek i na tym jej pomoc się skończyła. Jak jej napisałam, że boli mnie oko i być może potrzebna mi pomoc- już nie odpisała. Następnego dnia nie odebrała telefonu. Kiedy jej napisałam, że oczekuję rekompensaty- zerwała kontakt... Zabieg kosztował mnie 850zł. Naprawa jej błędu już prawie 5000zł i końca nie widać. Przestrzegam wszystkich!!! UWAGA ZERO ETYKI. Szkodzi i nie udziela pomocy swoim ofiarom. Wszystkim zainteresowanym służę dokumentacją foto, sms oraz bilingami na dowód tego, że ta pani ma zero moralności

Gość gość
A robiła któraś z Was powieki w Centrum Laseroterapii??? Słyszałam pozytywne opinie, strasznie bym chciała zrobić coś z tymi moimi powiekami, z wiekiem skóra zaczęła mi lekko zwisać i moje oczy się strasznie zmniejszyły przez to, bardzo mnie to postarza :((

Gość gość
Jestem po plastyce powiek w Warszawie. U dr Moniki Grzesiak, polecam klinikę. Nie tylko bardzo fajna babeczka z tej lekarki ale i dobra opieka w klinice i życzliwa a to bardzo ważne.Dla mnie przynajmniej to był straszny stres no i ważne było podejście do mnie personelu jak i lekarki. Efekt bardzo fajny

Gość gość
taaa, oglaszajcie sie dalej,co jedna reklama to lepsza..... masakra jakas :-o

Gość gość
A ja nie polecam, bo mam teraz ogromne problemy. Zachciało mi sie operować powieki.

Gość elwira12
Ja nie polecam robienia powiek w Łodzi u żukowskiej, ponieważ mam brzydkie blizny w kancikach oczu. Pani żukowska oczywiście kłamła non stop że nie masuje tego, ale ja to juz dwa lata masuje i nic sie nie zmienia. Odradzam żukowską. Mam tylko same problemy przez tą operacje. Żukowska wzięła pieniądze, oszpeciła mnie i zostawiła samą sobie bez pomocy. Tak postepują tchórze. Nie wierzcie jej w nic i nie chodźcie do niej na żaden zabieg bo sie dopiero przekonacie co ona wam zrobi, duży krzywdy. Wtedy dopiero bedziesz mieć kompleksy jak nikt nie będzie chciał tego poprawić po niej. Szukam i szukam i nic...

Gość gość
Mi dr Świder (Dermamed) robił lift powiek i jestem zachwycona :) Przede wszystkim - to bezpieczna metoda, która nie wymaga znieczulenia. Zwisające powieki i worki pod czami wreszcie pokonane!

Gość Wdowiak G
I ja już po! 2 lata zastanwiania się i wkoncu jestem po zabiegu. Byłam zdziwiona ze to taka szybka operacja. 7 dni minęło, opuchlizna jeszcze jest ale z dnia na dzień zmniejsza się, jest szczególnie rano. Jak często smarowałyście mascmi na bliznę? bo zapomniałam dopytać doktora o częstotliwość używania. na razie używam rano i wieczorem. Jutro kontrola ale już dziś mogę polecić mojego lekarza, dr Dębskiego, bo operacja zrobiona na piątkę z plusem i się zamyka :)

Gość gość
wydaje mi się, że wszystko zależy od twojego konkretnego przypadku. Nie zawsze poważna operacja jest potrzebna. Nie wiem skąd jesteś, ale polecam Ci wybrać się na konsultację do Instytutu Oka w Warszawie do dr Moniki Dzięgielewskiej. Na konsultacjach Pani dr Ci powie co trzeba zrobić i przede wszystkim jaki efekt uzyskasz. Ta Pani jest naprawdę swietnym specjalistą, często też pojawia się w telewizji.

Gość gość
dwa dni temu robiłam zabieg eye bag solution i mam wrażenie że worki pod oczami są jeszcze większe niż przed zabiegiem

Gość gość
Polecam centrum przy ul Bagno w Warszawie

Gość gość
gościu z 11 59 z 14 września,jak Twoje oczy po mezoterapii eye bag solutions? jestem umówiona na mezo i teraz się waham..jest lepiej?

Gość Amelciaaa90
Również polecam klinike przy ul. Bagno w Warszawie :)

Gość gość
centrum przy metrze świętokrzyska, jak wyżej bardzo profesjonalne podejście ;)

Gość gość
nie ma żadnej poprawy , kasa wyrzucona w błoto

Gość gość
]NIE POLECAM DRA ANDRZEJA SANKOWSKIEGO - UCIEKAJCIE DLACZEGO - JAK NIŻEJ W tym roku zrobiłam sobie korektę górnych powiek ze względów estetycznych ( wyglądające na lekko podpuchnięte, lekko opadające powieki) Oszczędzałam 1,5 roku na ten cel. Wybrałam Klinikę dra Sankowskiego (chirurg wylansowany przez media, marka, 30 % tańszy od najlepszych itd) I zaczął się koszmar. Już podczas operacji zaczęłam się niepokoić (brak "rysunku", odmierzania, po uwadze pani asystujacej (pielęgniarki?) lekarz wyciąga założony już szew i zakłada powtórnie), ale atmosfera była ok. Zostałam oblepiona potrójnie (na jednym oku 2 warstwy, na drugim 3) plasterków z zaleceniem przemywania oczu naparem z rumianku i robienia zimnych okładów. Po 2,3 dniach zeszła opuchlizna i z rozpaczą stwierdziłam ,że moje oczy mają inny kształt, lewa powieka zasłania mi całą źrenicę a blizny są nierówne : jedna kańciasta(szew mocno w tym miejscu ściągnięty), drugi przy końcówce oka, tam gdzie widać najbardziej jak baleron) Zrozpaczona zadzwoniłam do kliniki : pani mnie oczywiście uspokoiła - a ja sią wydziarałam,że ja widziałam jak wyglądają oczy po takim zabiegu. Zgodnie z terminem przyjechałam na zdjęcie szwów - wygladałam tak, że dwie potencjalne pacjentki natychmiast wyszły z kliniki. Jak szlochałam : niech pan zobaczy co pan ze mnie zrobił", to dr Sankowski w obecnośc***ersonelu (który przeciżz 7 dni wcześniej mnie widział, a przed operacją zdjęcie oczu wysłałamdo kliniki emailem) zaczął coś mówić, że "miałam nie taką skórą na powiekach".Następnie osobiście zaczął zdejmować mi szwy(pielegniarka wyszła). Ponieważ oczy były zaropiałe (plastry trudno było odczepić) ,szwów nie mógł wyjąć - przy prawym oku wydarł mi razem ze skórą i po policzku ciekła mi krew.Ponieważ musiałam wyjść na korytarz to to miejsce zakleił mi plastem. Powiedział , że po 3 miesiacach mam się pokazać.Już wiedziałam , że mi nie pomoże, że muszę szukać pomocy gdzie indziej Zażądałam zwrotu 4000 zł za operację.Nie skomentował. Kilka dni póżniej inny chirurg (mistrz, ale do niego jest długa kolejka i dla mnie za był niestety drogi) powiedział, że niewątpiwie oczy sa nierównie ("brak symetrii oczu"), ale coś więcej powie po trzech miesiącach. Po 4 miesiacach od operacji pojechałam do dra Sankowskiego, aby mu pokazać efekt operacji - Przygotował się, na karteczce miał notatki i poinformował mnie, że to moja wina, bo przyjechałam bez plastrów założonych w klinice !!!!!!Oniemiałam. Nawet nie zaproponował jakiejś korekty, bo wie że niewiele da się zrobić. - Po kilku minutowej rozmowie - powiedziałam, że nie mam pieniędzy na korektę, proszę o zwrot pieniędzy za źle wykonaną pracę ,muszę mieć na kolejnego lekarza na początek, muszę nakładać ciężki makijaż , aby ukryć blizny i nierówne oczy (co w moim wieku nie jest stosowne), muszę się tłumaczyć w pracy, w domu, że nie muszę mówić co przez te miesiące przechodziłam,i że wielokrotnie miałam ochotę opisać swoją historię "ku przestrodze", ale pomyślałam, że nie mam czasu ani ochoty na pisanie źle o ludziach, o ich bucie, arogancjii. Dr Sankowski kazał mi zostawić numer konta w recepcji. Przypominam, że nie chodziło o odszkodowanie za oszpecenie, za stres, za kolejne podróże i wizyty u kolejnego lekarza, tylko o pieniądze, ktore zapłaciłam za źle zrobiony zabieg, którego konsekwencje ja ponoszę. Dr Sankowski zapytany po kilku tygodniach telefonicznie dlaczego nie przesłał pieniędzy przesłał mi aroganckiego emaila, że: nawet jak mi zapłaci to i tak go opiszę, znowu mnie obarczył winą za źle wykonany zabieg, wiec mi nie zwróci 4000 zł , nawet napisał coś o organach ścigania" jak będę go nękać" (treść skopiuję "do poczytania") Arognancja, pazerność i totalny brak klasy jak się zabieg nie uda, cieplutki, miły i kulturalny jak jest ok.. Mam do siebie żal , że nie poczytałam opinii o lekarzach. Ktoś mi życzliwy powiedział okrutną prawdę: nie musiałaś czytać opinii, należało tylko przeczytać pierwszą stronę kliniki dra Sankowskiego, z której wynika , że ten lekarz ma prawie 80 lat. I pozostaje pytanie czy on może jeszcze widzieć źle wykonaną operację ?????????????? CDN

Gość gość
Współczuję, naprawdę. Też miałam operację powiek górnych, bo mi opadały i przez pierwsze tyg. wyglądałam źle. Blizny mam widoczne, ale makijażem potrafię je ukryć. Jest lepiej, choć efektem ubocznym były opadające brwi, bo przecież wycięto mi trochę skóry i ta z czoła naciągnęła się i w związku tym brwi opadły. Przez te brwi znów miałam smutny wyraz twarzy i musiałam je wyrwać i zrobić makijaż permanentny powyżej moich naturalnych brwi. Ogólnie jest lepiej, ale jak pierwszy raz zobaczyłam moje oczy po zdjęciu szwów, słysząc od lekarza, że jest super, to się popłakałam i miałam ochotę go zabić, bo wyglądałam tragicznie! Aha i jeszcze jedno: oczy same mi teraz łzawią gdy są zamknięte. Śpię i czuję jak po policzku płynie łza... To kolejny efekt uboczny. Raczej polecam, ale tylko u dobrego chirurga.

Gość gość
zapomniałam dodać, ze ja w Warszawie za powieki górne płaciłam 2700 zł. makijaż permanentny brwi 600 zł

Gość zawiedziona09
ja również jestem bardzo zawiedziona podniesieniem brwi u dr. Sankowskiego. A dokladnie brak efektu. Spytałam sie czy została wycieta skóra? a On: musiałem jakoś zszyć.. czyli na to wygląda , że rozcią i zszył. Włosy miały nie odpadać blizna prawie nie widoczna miała być.... a blizny są, włosów tam nie mam i mam o wiele mniej .... płakałam przez to, że tak mnie oszukali a potem nie chcieli słuchać.... cały pobyt był koszmarem a zwłaszcza to, że dotykając włosów wyjmowałam je garściami...a tam gdzie były ucięte, są i nie rosną.. Mam wielki żal bo dużo kasy zostawiłam... i jeszcze jest gorzej.

Gość Gabi 2245
Bardzo współczuję. Mi opadły powieki po po porażeniu nerwów. Opadajace powieki są tak ciężkie, że nie mogę normalnie funkcjonować. Agnieszka Lemiec wstrzykneła mi kwas hialuronowy , który jest w trakcie badań klinicznych. Nie jest zarejestrowany jako lek. Zrobiła to podstępnie i bez mojej świadomej zgody. Na jedną połowę twarzy wstrzyknęła mi juvedern, natomiast na drugą ten testowany . Przez dwa lata wydałam mnóstwo pieniędzy na lekarzy różnych specjalizacji. Miałam nadzieję, że może operacyjnie poprawię opadające powieki już nie ze względów estetycznych, ale by normalnie funkcjonować, ale straciłam nadzieję, czytając o waszych problemach. Gdyby można było cofnąć czas ... ominęłabym na kilometr La-estetica A.Lemiec by nie zostac królikiem doświadczalnym testowanego wypełniacza. Ta kobieta zniszczyła moje życie.

Gość gość
Dziewczyny! Co wy sobie robicie ! Po co narażać się na ryzyko nierównych oczu, komplikacji a w końcu na efekt pustego wyrazu oczu ? Przecież oczy oddają nasz charakter! czy my wszystkie mamy tak samo wyglądać? Do przemyślenia! A do spróbowania super genialne serum pod oczy i na górną powiekę EVENSWISS. Nie kosztuje 4 tysięcy a koryguje kształt oka. Polecam zamiast skalpela! Do kupienia w sklepie sheartist

Gość gość
Tak, bo komentarz z magicznym serum to na pewno nie reklama :P Kosmetyki mogą jedynie w jakimś minimalnym stopniu ujędrnić skórę, ale jak ktoś ma duży problem z powieką, to nie okłamujmy się, że serum pomoże. Nie pomoże, bo próbowałam :p Całe życie miałam małe oczy, głęboko osadzone do tego i całą młodość mi to przeszkadzało, bo nawet normalnego makijażu nie mogłam sobie zrobić. Po co. I tak nie widać. Teraz skończyłam 35 lat i jest coraz gorzej. Dodatkowo cierpię na migreny i na jednym oku powieka opada znacznie bardziej. To już wygląda źle, a co dopiero za parę lat? Oka chyba nie otworzę. Dlatego czytam wszystkie artykuły i wątki i nie wiem, co robić. Mieszkam pod Warszawą i najlepszą opcją wydaje mi się insytut oka u dr dzięgielewskiej. Bo nie wiem jeszcze czy chcę zabieg teraz czy może za kilka lat, chcę żeby ktoś ze mną pogadał i mi wytłumaczył parę rzęczy, a wszyscy piszą, że ona jest fajna. Chętnie poznam Wasze zdanie albo adresy polecanych okulistów.

Mam pytanie.Czy któraś z Pań miała operację powiek dolnych w Polanicy? Planuję zabieg usunięcia worków pod oczmi, ale nie wiem który lekarz byłby dobry. Będę wdzięczna za wszelkie podpowiedzi.

Gość gość
fajny zabieg, żeby nadać twarzy młodego wyglądu, szkoda by było, żeby coś poszło nie tak. Dlatego wybór lekarza na pewno jest sprawą kluczową. Ja byłam u dra Piotra Osucha w tej nowej klinice na Puławskiej. Chociaż zabieg nie trwał długo to efekty przerosły moje oczekiwania. Moja twarz teraz wygląda znacznie lepiej i młodziej.

Gość klarra5
Zdecydowałam się na zabieg w Elite, z czego jestem bardzo zadowolona bo wszystko od początku do końca było udane. Efekt jest super, warz wygląda teraz znacznie lepiej, oczy wydaja się większe. Nie zostały mi po zabiegu żadne blizny.

Gość gość
Ja miałam operację powiek górnych w Centrum Medycznym Dbaj o Piersi w Krakowie u dr Jędrys. Efekt rewelacyjny. Lekarkę poleciła mi koleżanka, której operowała piersi. Cały personel bardzo sympatyczny, czułam się w 100% bezpiecznie. Zabieg trwał około godzinę, a obrzęk schodził prawie trzy tygodnie. Myślę, że było warto :)

Gość Vega11
Witam,jestem akurat 11 dni po faceliftingu i 9 dni po korekcie powiek gornych i dolnych. Juz na jednym forum wszystko opisalam i nie chce mi sie powtarzac tego wiec zapraszam na to drugie foru,chetnie odpowiem tez na wasze pytania. Tu jest link do tego forum: http://f.kafeteria.pl/temat/f18/rekonwalescencja-po-operacyjnym-face-liftingu-praktyczne-porady-p_5090245

Dziewczyny czy ktoras robila plastyke powiek u dr Potockiego lub dr Jozwiak-Ziminskiej (Warszawa)? bardzo prosze o kontakt na aleksia432@gmail.com na lub forum - jestem przed zabiegiem. Pozdrawiam serdecznie