Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zxcvbnmh

o żesz w mordkę jeża INFORMATYKA!!!!!

Polecane posty

Gość zxcvbnmh

Szybko potzrebuje informatyka? CZy można ustawić kompa tak żeby z całego dnia robił zrzuty ekranu co się robi na czyimś kompie? Bo mam nadzieję że nie.... A widzę że dwa d ni z rzędu są porobione czyjeś zrzuty :o

Gość zxcvbnmh
Kurde, pomocy! będę to podnosić tak długo jak mi nikt nie pomoże więc miejcie litośc dla siebie i dla mnie ;)

Gość wołowy
można

Gość zxcvbnmh
no to kurwa przejebane :o jak to wyłączyć czy coś, BŁAGAM

Gość jakjakajak0
sprawdzic moze tylko na swoim kompie? czy tez ktos bedac na moim kompie mogl mi tak przestawic cos tam, ze bedzie mial obraz na drugim kompie? ee to chyba niemozliwe zaduzo roboty gdzie widac te zrzuty? jak to sprawdzic czy ktos cos takiego mi zrobil? hmm piszcie bo tez jestem ciekawa.

Gość jakjakajak0
skad wiesz autorze ze ktos ci cos takiego zrobil?:P

Gość zxcvbnmh
Jeśli o mnie chodzi to sytuacja jest taka, jestem u faceta, bawię sie jego kompem, ale widzę że nie tylko ja, i jak komuś ostatnio zostawił kompa to cham bezczelny ma co chwila zrzuty ekranu co ta osoba robiła :o chcę wiedziec czy mnie też coś takiego robi? i jak to cholerstwo wykryć i skasować :p

Gość jakjakajak0
teraz juz rozumiem:D niestety jedyne co moge to podniesc temat.... :o

Gość zxcvbnmh
no dobra, mam tu na kompie ten pierwszy program, jak sprawdzić czy on chodzi i wykasować co tzreba? :p

Gość wołowy
uruchom, przeskanuj i czytaj co ci pisze polecam tez uzywac jakiegos antywira z darmowych moze byc Avast, nie jest najlepszy, ale za darmo i lepszy niz nic

Gość zxcvbnmh
ale to nie będzie także jak uruchomię to sama to włączę? ja jestem ciemna jesli chodzi o komputery jak widać :o

Gość zxcvbnmh
Pisze po uruchomieniu "twoje definicje mają 1284 dni, czy chesz wyszukać uaktualnienia definicji"

Gość wołowy
tak, zrób update a potem wciśnij skanuj, scan now czy jak to tam masz

Gość zxcvbnmh
dalej piszę (po co ja w to wchodze) że ostatnio program był używany 14 listopada i stan straznika jest niedostępny

Gość wołowy
dziecko, proszę cię, trochę samodzielności, to nie gryzie i nic nie popsujesz

Gość zxcvbnmh
dziecko nie jestem, ale ja się na tym nie znam, jak dla mnie ten program obecnie nie chodzi, bo pisze z,e jest niedostępny i ostatnio był używany 14 a nie ze działa

Gość wołowy
to zainstaluj ten drugi :o

Gość zxcvbnmh
ja nie chcę tego instalować, cchę sprawdzić czy ten który jest na kompie działa i robi mi zrzuty. Ja NIE chcę żeby on chodził i robił zrzuty

to są programy szpiegujące :) robią co 10 sek zrzut ekranu a oprócz tego zapisuje w pliku txt wszystkie hasła i np. listy mailowe wysłane z tego kompa :) raczej anty vir nie da mu rady bo w większości programy szpiegujące nie są wykrywane przez programy antyvirusowe. a skoro roni zrzuty to domyślam się co to jest za program :) na 100% bez podstawowej wiedzy informatycznej nie masz szns go ugryźć :)

Gość wołowy
mijasz się z prawdą. Większość takich programów wykrywają antywirusy (a netbusa czy prosiaka to na 100%). Dziecko ;), ten program o którym piszę to nie jest ten co ci robi zrzuty - to jest taki,który może ci pomóc i wykasować tamten właśnie

Gość zxcvbnmh
Tu jest i antywirus. ale tak sobie patzre, tu jak wezmę wyszukiwanie obrazów to tamte zrzuty sie pojawiają, z dziś nic nie ma więc moze nie chodzi, czy jego sie jakoś włącza czy cały czas chodzi?

Gość zxcvbnmh
To nie jest mój komp, ja chcę tylko wykasować to co dziś robiłam jesli się gdzieś zapisało, nic więcej, zadncyh inncyh programów nie chce kasować czy instalować

Gość tresbien1
A jak niby zobaczylas te zrzuty? Przeciez ten program jest ukryty?

co Ty pleciesz?? np najpopularniejszy Pc szpieg nie do wykrycia :) czy Ty w ogóle wiesz w jakim celu napisane zostały programy szpiegujące?? antyvir wykrywa albo jakiś cieniutki program albo demo programu. gdyby tak było pracownicy usuwali by szpiegi z kompów w parę sekund :)