Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaciekawiona222

Przespalam sie z chlopakiem po 3 spotkaniach

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaddddddd
biora,nasza dupa to dajemy komu chcemy, a temat jest inny, co on kombinuje a nie skad sie bora takie panny:|

Gość Zaciekawiona222
aaaaaaaadd- wreszcie ktos kto potrafi umiejetnie interpretowac pytania!

Boże, że faceci walą takie komenty, to jeszcze jestem w stanie zrozumieć. Ale że kobiety - sorki. Może byście coś mądrego o tych facetach napisały dla odmiany? Bo tak w kółko jak zdarte płyty to samo pisać, to zaczynacie prawiczka i kropkę przypominać :o

nie znasz pojec to sie nie udzielaj, puszczac to sie mozna z kazdym kilka razy w tygodniu byle z kimi byle gdzie, to co innego co bzykac kogos kto sie baaaardzo podoba, i jeszcze podbija:) czysta przyjemnosc hehe

emilka... widzisz ...jak to jest.... kolezanki argument.. to nazwanie mnie idiotką hahahha no i jak ja mam z nią rozmawiać.... skoro ona jest kiepskim partnerem do dysputy..... wrrrrr

nie latwa, tlyko wie czego chce . moze to on byl latwy co ZLOTY;/ wez przestan pffffffff

Gość Zadziwiajaca w swej prostocie
Ja mialam identyczna sytuacje, facet po 3 godzinach wyznal mi milosc..:/ tez sie z nim przespalam:p i nie chce juz mnie znac.. kurwa glupia jestem.

Gość tarararara
nie glupia, tylko naiwna tak jak ja ;/

No to jak, macie coś do napisania mądrego o tych facetach co chodzą do łóżka na 1,2,3 spotkaniu? czy tylko kółko wzajemnej adoracji tu urządzacie modlisza i złoy?

Modliszka ona jest świetną partnerką ale....... no wiesz w czym:) po 3 spotkaniach? żenua

Gość ja też sie zastanawiam
lód po 1,5 miesiąca znajomosci - tj. po 4 spotkaniach - mam wyrzuty sumienia że za szybko :(

Gość prawiczke i kropka 1987
podejrzewam, ze facet zaliczyl, dostal wszystko na tacy i teraz juz go zwiazek nie interesuje, ewentualnie czysty seks :O a ty wyszlam z kapieli, skoro bronisz takie sytuacje i wypisujesz, ze seks na 3 randce (moze nawet nie randce :D) jest normalny to co gorzej z toba :(

Gość pati9111111
moze nie tyle chodza, co zaciagaja, i zachowuja siej ak frajerzy, bo mowia jedno, a robia drugie, aleno coz, nie kazdy facet to mezczyzna...

ej no sorry, ale niektórzy tutaj to jakieś bubki są:o ja ze swoim poszłam do łóżka baaardzo wcześnie.. i spytałam się go później, bo gryzło mnie sumienie:P, czy nie pomyślał, że jestem łatwa, odpowiedział pytaniem: A ja to niby jaki jestem hehe spotykamy się wciąż i jest git:classic_cool: i nie chodzi tu tylko o seks, bo jego w zasadzie nie ma...no czasem lodem mnie poczęstuje;) bo uwielbiam to robić:)

No ale macie coś mądrego do napisania o tych FACETACH czy nie? Trzeci raz zadaje to samo pytanie, a wy jak zdarte płyty. Czytać was w szkole ze zrozumieniem nie nauczyli? :o

emilko moja kochana:):) a do kółka wzajemnej adoracji dołącza jescze nasze emilka kochana... cud miód dziewczyna... a zloty hmmmm wrrrrrrrrrrrr hahhaha nie no dawno się tak nie usmiałam -- dzieki Ci Autorko za ten topik hahahahha

Gość freeze
Moze sobie wymyslac teorie, ze to ty tego chcialas i ty jestes gora, ale faktem jest, ze wyszlas na latwa dupodajke, a takich nikt nie szanuje:D

Gość mika argk
Jak dopiero co zaczeliscie sypiac ze soba on powinien sie jak najintensywniej o ciebie starac - no i o ten seks tez. Jak po 1 razie pisze smska nie spotkamy sie w weekend tylko kiedys tam to ja bym juz na nic nie liczyla. Niestety.

No to ja odpowiem na to pytanie... Otóż, są kobiety (takie jak np. Modliszka) które zaatakują w takiej sytuacji tylko drugą kobietę i winy faceta nigdy nie zobaczą. Może wina wychowania, może wina tego, że już trochę podstarzała i nawet jak by chciała, to nie będzie takiej okazji miała - ciężko powiedzieć. Ale i tak zawsze winna dla niej będzie inna kobieta. Takie ciężkie przyopadki chodzą po ludziach.

Gość Zaciekawiona222
Wyszlam z kapieli- tez mnie zadziwia czasami ze dziewczyny sa jeszcze bardziej zlosliwe niz faceci...Ale mniejsza z tym. Modliszka- tak, na to mnie stac w stosunku do takich ograniczonych intelektualnie i falszywie cnotliwych panienek jak ty... Wracajac do tematu- niedawno rozstalam sie z chlopakiem po 3 latach zwiazku, to ja odeszlam. No i od razu poznalam jego. Zaznaczam ze nie szukam faceta na sile, i moze nie od razu. On sie pojawil niespodziewanie, za szybko, wiem ze mu sie spodobalam i to bardzo ale on nie spodobal mi sie w takim samym stopniu jak ja jemu, przespalam sie z nim bo bylam ciekawa jaki jest w lozku bo dla mnie facet ktory jest dobry nabiera waznosci. I szczerze- nie myslcie sobie ze jestem teraz w rozpaczy , ze jest mi glupio i ze zaluje bo absolubnie tak nie jest. Bylo super, spedzilismy czarujacy wieczor przy swiecach , do tego on zrobil mi kolacje , dobre wino. Jesli sie nie odezwie to trudno ale bede sie tylko zastanawiac dlaczego...?