Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaciekawiona222

Przespalam sie z chlopakiem po 3 spotkaniach

Polecane posty

pati... no to czego autorka tak się denerwuje? hmmm. Jakby była pewna tej znajomości, tego,że jemu zależy to by tak teraz nie panikowała... hahhaha

Gość pati9111111
nie panikuje tylko zastanawia sie czy koles ma wyjebane czy po protu udaje niedostepnego

to ty nie rozumiesz - napisałam że do tanga trzeba dwojga , co na prosty chłopski rozum oznacza że jednak jedną miarką ich zmierzyłam!!!!!! trzymajcie mnie w czterech bo trzech nie da rady!

Gość Zaciekawiona222
Prawiczek- jestem pewna ze jako facet jestes do bani! A tak w ogole- to gdzie sa napisane reguly ze to facet musi dzwonic czy pisac do dziewczyny jak sie z nia przespi? w mojej sytuacji to raczej ja powinnam sie odezwac pierwsza a tego nie zrobilam. A zapomnialam dodac ze przespalam sie z nim 2 razy nie raz- uwzglednienie specjalnie dla modliszki. No i po tym 2 razie to raczej ja powinnam sie odezwac bo on zostal u mnie dluzej a na drugi dzien szedl bardzo wczesnie do pracy...Ja mu nic nie napisalam bo nie chcialam ani nie mialam ochoty ani tez specjalnie nie czekalam na wiesci od niego... No a dzisiaj mi napisal ni z gruszki ni z piettruszki: czesc, co u ciebie? trudno bedzie sie zobaczyc w ten weekend, w nast tyg bedzie latwiej. Przesylam calusy do zobaczenia. I tyle. I co o tym myslicie?

Gość Hannah_
Nie zgadzam się z niektórymi opiniami..nawet panów. Mi się sprawdziło że faceci nie rzadko zadają się na poważnie pomimo łóżkowych akcji na 2-3 spotkanku:) A MOŻE JESTEM FENOMENEM:D

Gość Zaciekawiona222
Prawiczek- po twoich wypowiedziach mozna w jakis sposob okreslic twoja osobowosc i co tu duzo mowic- dla mnie jestes facetem bez jaj, nudnym, napewno zakompleksionym ktorego dziewczyny zwyczajnie olewaja i stad ta twoja frustracja... Ja w odmiennosci od ciebie ciesze sie zyciem, wyznaje zasade "carpe diem", korzystam z mojej mlodosci i z tego ze mam duzo szczescia bo jestem ladna i atrakcyjna. I nie mowie ze sypiam na prawo i na lewo z kim popadnie- liczy sie zawsze sympatia, szacunek jak i pociag do tej drugiej osoby. A milosc...no coz, to jest juz inna historia

Gość Modliszka33_
Modliszko- podszyweczko, pochlebia mi ,ze tak bardzo chcesz mnie naśladować.. tylko widzisz jest mały kłopot... no marnie ci to wychodzi:) popracuj jeszcze nad sobą:)

Gość Zaciekawiona222
Prawiczek- mozesz miec mnostwo innych argumentow ale to nie zmieni faktu ze jestes nieciekawym typem, zakompleksionym do tego i sfrustrownym. Przyznaj sie kiedy miales jakas kobiete ostatnio?...ktora cie adorowala, kiedy to bylo? .. Tacy ludzie jak ty, najbardziej sa zlosliwi, prawia swoje glupie opinie, krytykuja, upieraja sie przy swoich glupich i plytkich pogladach a dlaczego..? bo sa najzwyczajniej na swiecie zazdrosni...

Gość mika argk
E to nie taki zly ten sms. Wg mnie jest okej, moze czuje sie troche zbity z tropu. Modliszka, jestes stara zgorzkniala i niedoruchana, codziennie mnie takie baby obslugujsa na poczcie albo w kefirku. Wspolczucia, zaliczasz sie zacnego grona zgorzknialych i zlosliwych, aczkolwiek jakze CNOTLIWYCH jędz. Zdziwiona, jestem w Twoim wieku i mam podobne podejscie. Jest tylko jeden problem, facet nie wie, ze trafil na kobiete, ktora rozdziela seks i uczucia, prawda? wiec moze sobie myslec nie wiadomo co, moze zle interpretowac pewne rzeczy i wyobrazac sobie, ze sie zakochalas nie wiadomo jak straszliwie. Trzymaj go krotko, bedzie dobrze ;-) Ludzie, jestescie chorzy, kiedy ma sie dziewczyna cieszyc z seksu? jak bedzie miec 30 pare lat, bedzie rozwodka z dzieckiem a cycki beda dotykac kolan - bo tak tu jeden mądry zasugerowal? ja pierdole ...

Gość mika argk
Modliszka, niezle przyslowie wymyslilas ;)

prawiczku bierz się za Modliszkę, wszak to kobieta szanująca się z zasadami i klasą:D takiej przecież szukasz hehehehe

Gość Zaciekawiona222
Mika- dobre haha te sfrustrowane babsztyle sa doslownie wszedzie nie tylko w kefirku czy na poczcie! Wyszlam z kapieli- ten prawiczek to naprawde jedna wielka katastrofra... Ale fajnie ze sa normalne osoby jeszcze na tym forum... Trudno, jak nie odezwie sie do mnie to znaczy ze to facet styl prawiczek hehe...Wiec po cholere mi taki?

Z lekkim zaciekawieniem sledze temat i wiesz co mysle? ze on to robi specjalnie zeby cie jeszcze bardziej przekonac do siebie, zebys myslala dlaczego nie chce sei spotkac, zebys zadawala sobie pytania, zebys zatesknila..No i chyba udalo mu sie skoro nad tym tak rozmyslasz...I jestem pewna ze do ciebie zadzwoni skruszony w poniedzialek

Gość kąpana- napuszczasz kolegę na
prawiczka? Ma bronić twojej nadwątlonej niewieściej czci? To takie staromodne, a ty taka nowoczesna. Dawanie dupy na lewo i prawo to nic złego, więc czemu się zlościsz.

Gość Zaciekawiona222
Euforyczna- pewnie masz racje, bo ja ciagle go zlewalam, to on zawsze dzwonil, to on zawsze zabiegal a dla mnie to bylo mile ale dosyc obojetne...No a teraz troche mnie to zastanawia i dosyc niecierpliwi...Moze to jego chwyt zebym byla wlasnie taka nieobojetna...Sama nie wiem. Ale nic, dosyc rozmyslan ide spac